Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Evaluation of Michelin green star restaurants in Türkiye: Sustainability and creativity in the case of Neolokal

Journal of multidisciplinary academic tourism , sa.Special Issue 2 - Sustainability, Innovation and Changing Dynamics in Tourism: From Local to Global, ss.45-57, 2024 (Hakemli Dergi) identifier

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Anadolu Uygarlıklarında Yeme İçme Kültürü: Frig Uygarlığı Örneği

II. Uluslararası Mezopotamya İnanç ve Kültür Turizmi Kongresi, Mardin, Türkiye, 5 - 07 Aralık 2024

Doğu Karadeniz Bölgesindeki Eko-Çiftliklerinin Tatuta Projesi Deneyimlerine Yönelik Bir İnceleme

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.1372-1376 Sürdürülebilir Kalkınma

Rize’de Gerçekleştirilen Turizm Etkinliklerinin Tematik Açıdan Değerlendirilmesi

4th International Travel and Tourism Dynamics-Green Inspiration, Ankara, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2023

Rize İlinin Gastronomik Kimlik Açısından Değerlendirilmesi

2nd International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 21 Ekim 2021

Mevlevi Mutfağı ve Turistlerin Mevlevi Mutfağı Algısı

International Travel and Tourism Dynamics, 8 - 10 Ekim 2020

Neolitik Kent Çatalhöyüke Gastronomik Bir Bakış

Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Eylül 2020

Türkiyede Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, 27 - 29 Eylül 2018

Restoranlardaki Teknolojik Yeniliklerin Deneyim Pazarlaması Açısından Değerlendirilmesi

Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Hititler Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürü

3. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, 8 - 10 Ekim 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

RİZE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN TURİZM ETKİNLİKLERİNİN TEMATİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

GREEN INSPIRATION -YEŞİL İLHAM, İRFAN YAZICIOĞLU,FULDEN NURAY KÜÇÜKERGİN,ERDEM ŞİMŞEK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.817-905, 2023

Sustainability of the Elements That Form Gaziantep Gastronomy and Evaluation in Terms of Climate Change

Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla / Alper Işın / İrfan Yazicioğlu / Fuat Bayram / Rabia Bölükbaş, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.337-349, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Bayburt

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ, Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.592-602, 2021

İç Anadolu Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları

Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler), Hatice Sarı Gök, İpek Ünal, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.263-284, 2021

İç Anadolu Bölgesi Mutfak Kültürü

Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler), Hatice Sarı Gök, İpek Ünal, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.226-257, 2021

An Experiential Perspective on the World's Best Restaurants

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan YAZICIOĞLU, Alper IŞIN, Özgür YAYLA, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.421-442, 2021

Gümüşhane

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ, Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.648-659, 2021

Neolitik Kent Çatalhöyük’e Gastronomik Bir Bakış

AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ, Eshabil YILDIZ, Yılmaz SEÇİM, Sercan ARAS, Seda YETİMOĞLU, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.270-288, 2020

An Evaluation on the Effects of Science and Technology on Gastronomy and the Transformation of Restaurants

Tourism and Hospitality Studies, İrfan YAZICIOĞLU, Özgür YAYLA, Alper IŞIN, Turhan ÇETİN, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Bern, ss.199-214, 2020

Mutfaklarda Kullanılan Temel Ekipmanlar

Temel Mutfak Bilgisi ve Gastronomi, Emirhan Yenişehirlioğlu, Tolga Gül, Editör, PARADİGMA AKADEMİ, Çanakkale, ss.100-124, 2020

Metrikler

Yayın

37
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları