-
2025 - Devam Ediyor Denizcilik Sektöründe Gastronomi ve Gıda Güvenliği: Kariyer Olanaklarının Tanıtımı ve Gemi Ortamında Gıda Kaynaklı Hastalık Riskine Karşı Farkındalık Geliştirme Projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZTÜRK O. B. (Yürütücü), KARTAL Ş. E., TURNA İ., PİRİM A. E., SAKLI B. A., POLAT A.
-
2025 - 2025 Çocuklar için Yapay Zekaya Giriş
TÜBİTAK Projesi
Boyraz A. (Yürütücü), Saklı B. A., Kefeli Berber P., Bekiryazıcı Z., Köseoğlu A., Keskinkılıç F.
-
2025 - 2025 Moleküler Gastronomi Kapsülleştirme Tekniği İle Kahve Üretimi Ve Kuşaklar Üzerindeki Lezzet Algısının Belirlenmesi
-
2025 - 2025 Sporcularda Performansı Artırmaya Yönelik Ergojenik Destek Geliştirilmesi: İsabella Üzüm ve Pancar Dolgulu Sakız
-
2025 - 2025 Sokak Lezzetleri Festivali
-
2025 - 2025 (TUBİTAK 2209A)- Sporcularda Performansı Artırmaya Yönelik Ergojenik Destek Geliştirilmesi: İsabella Üzüm ve Pancar Dolgulu Sakız
Ar-Ge Projesi , Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Türkiye
-
2025 - 2025 Moleküler Gastronomi Kapsülleştirme Tekniği İle Kahve Üretimi Ve Kuşaklar Üzerindeki Lezzet Algısının Belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Türkiye