-
2025 - 2025 Moleküler Gastronomi Kapsülleştirme Tekniği İle Kahve Üretimi Ve Kuşaklar Üzerindeki Lezzet Algısının Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2025 - 2025 Sporcularda Performansı Artırmaya Yönelik Ergojenik Destek Geliştirilmesi: İsabella Üzüm ve Pancar Dolgulu Sakız
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2025 - 2025 Sokak Lezzetleri Festivali
-
2025 - 2025 Çocuklar İçin Yapay Zekaya Giriş
TÜBİTAK Projesi , 4004 - Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları
Boyraz A. (Yürütücü), Saklı B. A., Kefeli Berber P., Bekiryazıcı Z., Köseoğlu A., Keskinkılıç F.
-
2025 - 2025 Denizcilik Sektöründe Gastronomi ve Gıda Güvenliği: Kariyer Olanaklarının Tanıtımı ve Gemi Ortamında Gıda Kaynaklı Hastalık Riskine Karşı Farkındalık Geliştirme Projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZTÜRK O. B. (Yürütücü), KARTAL Ş. E., TURNA İ., PİRİM A. E., SAKLI B. A., POLAT A.
-
2025 - 2025 Denizcilik Sektöründe Gastronomi ve Gıda Güvenliği: Kariyer Olanaklarının Tanıtımı ve Gemi Ortamında Gıda Kaynaklı Hastalık Riskine Karşı Farkındalık Geliştirme Projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Öztürk O. B. (Yürütücü), Pirim A. E., Turna İ., Kartal Ş. E., Saklı B. A., Polat A.
-
2025 - 2025 (TUBİTAK 2209A)- Sporcularda Performansı Artırmaya Yönelik Ergojenik Destek Geliştirilmesi: İsabella Üzüm ve Pancar Dolgulu Sakız
Ar-Ge Projesi , Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Türkiye
-
2025 - 2025 Moleküler Gastronomi Kapsülleştirme Tekniği İle Kahve Üretimi Ve Kuşaklar Üzerindeki Lezzet Algısının Belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Türkiye