Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kitap & Kitap Bölümleri

Integration of Technology in Small Tourism Enterprises

Contemporary Studies and Theories in Tourism, İrfan Yazicioğlu / Özgür Yayla / Alper Işın / Can Aktuna / Eren Yalçın, Editör, Peter Lang Gmbh, Berlin, ss.389-400, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

Dünyada ve Türkiye'de İnsan Hakları ve Turizm

Turizmde İnsan Hakları, Kürşat Başkan, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.1-35, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Organizational Ambidexterity in Tourism Industry

Contemporary Issues in Tourism and hospitality: A Systematic Approach, Nilüfer Vatansever Toylan, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.91-119, 2021 Creative Commons License

Turizm İşletmelerinde Örtük Liderlik

Turizm İşletmelerinde Liderlik, Erkılıç Eren, Kaya Fazıl, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.217-227, 2021

Tiyatro Sanatı ve Turizm

Turizm ve Sanat, Vatan Ahmet, Editör, Nobel Akademi, Ankara, ss.293-313, 2020

Yat Turizmi

Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü), Temizkan Rahman, Cankül Turan, Gökçe Fikret, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.354-359, 2020

Rize: Muhlama

Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Saçılık, Melahat Yıldırım; Çevik, Samet, Editör, Detay Anatolia Akademi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.349-353, 2019

Otel İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi

Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği, Bozkurt Mesut, Editör, Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, Çanakkale, ss.213-247, 2019

Rize:Muhlama

Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Saçılık, Meliha Yıldırım Çevik, Samet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.349-353, 2019

Alan kılavuzu Adaylarının Mesleğe Yönelik Beklentileri ve Turist Rehberlerine Bakış Açılarının Değerlendirilmesi: Kaçkar Dağları Milli Parkı Örneği

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, HACIOĞLU Necdet, AVCIKURT Cevdet, KILIÇ Arzu, ULUSOY YILDIRIM Hasret, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.711-724, 2018

GASTRONOMİK DEĞERLER VE DESTİNASYON İLİŞKİSİ ''Çamlıhemşin Vadisinde Yiyecek İçecek İşletmeleri Menülerinde Yöresel Yemeklerin Kullanımı''

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, BOZOK D., AVCIKURT C., DOĞDUBAY M., SARIOĞLAN M. , GİRGİN, G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.373-384, 2017

Uluslararası Turizm Pazarlaması

Turizm Pazarlaması Temel İlkeler ve Uygulamalar, Bozkurt M., Şahin B., Editör, Paradigma Yayınları, Çanakkale, ss.459-485, 2015
Ansiklopedide Bölümler

Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)

Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.567-567, 2020

Gastronomi Sözlüğü (A dan Z ye)

Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.469-469, 2020

Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)

Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.442-443, 2020

Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)

Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.554-554, 2020

Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)

Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.461-462, 2020
Metrikler

Yayın

28

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları