Dr. Öğr. Üyesi KÜRŞAT BAŞKAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Otel İşletmelerinde Liderlik Özellikleri, Örgütsel Ustalık ve Örgütsel Performans İlişkisi
Başkan K.
,
Met Ö.
Turizm ve İşletmecilik Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.42-76, 2021 (Hakemli Dergi)
TURİSTİK DESTİNASYON TERCİHLERİNDE FİLMLERİN VE TV DİZİLERİNİN ETKİSİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ
TAŞ S.
,
BAŞKAN K.
,
KAMBER TAŞ S. S.
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.10, sa.54, ss.1134-1145, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
ORTAK PAZARLAMA STRATEJİSİYLE OLUŞTURULAN YENİ DESTİNASYONLARIN REKABET GÜCÜNÜN ARTTIRILMASI: RİZE VE ARTVİN ÜZERİNE BİR UYGULAMA
Uygun H.
,
Başkan K.
,
Erkılıç E.
DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, ss.304-314
Turizmin Bölgesel Kalkınmaya Etkileri ve Rize Örneği
MET Ö.
,
ÖZDEMİR İ. M.
,
BAŞKAN K.
,
MİSİR İ.
II. Rize Sempozyumu Turizm, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.593-607
TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN TURİZM SEKTÖRÜ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ VE BEKLENTİLERİ: ÇEŞME TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ
Özkan E.
,
Taş S.
,
BAŞKAN K.
,
Curkan S. C.
16. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 12 Kasım - 15 Aralık 2015, ss.1547-1556
Türkiye’de Lisans Düzeyindeki Turizm Eğitim Potansiyelinin Bölge Konaklama İşletmelerine Göre Değerlendirilmesi
BASKAN K.
,
Taş S.
,
Uygun H.
Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.3, sa.1, ss.317-330
Bir Somut Olmayan Kültürel Miras Değeri Olarak Geleneksel Tören Keşkeği İncelemesi
BAŞKAN K.
,
Avcıkurt C.
Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 14 - 17 Mayıs 2015, ss.618-626
Kitap & Kitap Bölümleri
Integration of Technology in Small Tourism Enterprises
Başkan K.
Contemporary Studies and Theories in Tourism, İrfan Yazicioğlu / Özgür Yayla / Alper Işın / Can Aktuna / Eren Yalçın, Editör, Peter Lang Gmbh, Berlin, ss.389-400, 2024
Dünyada ve Türkiye'de İnsan Hakları ve Turizm
Başkan K.
Turizmde İnsan Hakları, Kürşat Başkan, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.1-35, 2023
Organizational Ambidexterity in Tourism Industry
Başkan K.
Contemporary Issues in Tourism and hospitality: A Systematic Approach, Nilüfer Vatansever Toylan, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.91-119, 2021
Turizm İşletmelerinde Örtük Liderlik
BAŞKAN K.
Turizm İşletmelerinde Liderlik, Erkılıç Eren, Kaya Fazıl, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.217-227, 2021
Tiyatro Sanatı ve Turizm
Başkan K.
Turizm ve Sanat, Vatan Ahmet, Editör, Nobel Akademi, Ankara, ss.293-313, 2020
Yat Turizmi
BAŞKAN K.
Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü), Temizkan Rahman, Cankül Turan, Gökçe Fikret, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.354-359, 2020
Rize: Muhlama
BAŞKAN K.
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Saçılık, Melahat Yıldırım; Çevik, Samet, Editör, Detay Anatolia Akademi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.349-353, 2019
Otel İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi
TAŞ S.
,
BAŞKAN K.
Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği, Bozkurt Mesut, Editör, Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, Çanakkale, ss.213-247, 2019
Rize:Muhlama
BAŞKAN K.
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Saçılık, Meliha Yıldırım Çevik, Samet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.349-353, 2019
Alan kılavuzu Adaylarının Mesleğe Yönelik Beklentileri ve Turist Rehberlerine Bakış Açılarının Değerlendirilmesi: Kaçkar Dağları Milli Parkı Örneği
BAŞKAN K.
,
TAŞ S.
Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, HACIOĞLU Necdet, AVCIKURT Cevdet, KILIÇ Arzu, ULUSOY YILDIRIM Hasret, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.711-724, 2018
GASTRONOMİK DEĞERLER VE DESTİNASYON İLİŞKİSİ ''Çamlıhemşin Vadisinde Yiyecek İçecek İşletmeleri Menülerinde Yöresel Yemeklerin Kullanımı''
TAŞ S.
,
BAŞKAN K.
Gastronomi Üzerine Araştırmalar, BOZOK D., AVCIKURT C., DOĞDUBAY M., SARIOĞLAN M. , GİRGİN, G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.373-384, 2017
Uluslararası Turizm Pazarlaması
Taş S.
,
BAŞKAN K.
Turizm Pazarlaması Temel İlkeler ve Uygulamalar, Bozkurt M., Şahin B., Editör, Paradigma Yayınları, Çanakkale, ss.459-485, 2015
Ansiklopedide Bölümler
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Başkan K.
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.567-567, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A dan Z ye)
BAŞKAN K.
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.469-469, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
BAŞKAN K.
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.442-443, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Başkan K.
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.554-554, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
BAŞKAN K.
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.461-462, 2020
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
28
Açık Erişim
5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları