Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
TURİSTİK DESTİNASYON TERCİHLERİNDE FİLMLERİN VE TV DİZİLERİNİN ETKİSİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.10, sa.54, ss.1134-1145, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Turizmin Bölgesel Kalkınmaya Etkileri ve Rize Örneği
II. Rize Sempozyumu Turizm, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.593-607
TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN TURİZM SEKTÖRÜ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ VE BEKLENTİLERİ: ÇEŞME TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ
16. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 12 Kasım - 15 Aralık 2015, ss.1547-1556
Bir Somut Olmayan Kültürel Miras Değeri Olarak Geleneksel Tören Keşkeği İncelemesi
Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 14 - 17 Mayıs 2015, ss.618-626
Kitap & Kitap Bölümleri
Dünyada ve Türkiye'de İnsan Hakları ve Turizm
Turizmde İnsan Hakları, Kürşat Başkan, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.1-35, 2023
Turizm İşletmelerinde Örtük Liderlik
Turizm İşletmelerinde Liderlik, Erkılıç Eren, Kaya Fazıl, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.217-227, 2021
Yat Turizmi
Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü), Temizkan Rahman, Cankül Turan, Gökçe Fikret, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.354-359, 2020
Ansiklopedide Bölümler
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.567-567, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A dan Z ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.469-469, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.442-443, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.554-554, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, ss.461-462, 2020