-
2023 - Devam Ediyor ÇAYDA MİKROPLASTİKLER VE İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN RİSK DEĞERLENDİRMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AYTAN Ü. (Yürütücü), BAŞARAN B., ŞENTÜRK Y., PASLI S., YAVUZ ABANOZ Y.
-
2024 - 2026 Çay Lifi Atığının Topraksız Tarımda Kullanım Olanaklarının Araştırılması ve Ticarileştirilme Potansiyelinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Karagüzel Ü. Ö., Boyacı H. F., Yazıcı K., Avcı M., Ondaral S., Ondaral M., et al.
-
2023 - 2026 Çay Bahçelerinin Yenilenmesinde Kullanılacak Çay Çeşit ve Çeşit Adaylarının Kuraklığa Dayanıklılıklarının Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi
Yazıcı K. (Yürütücü), Avcı M., Yavuz Abanoz Y., Göksu Karaoğlu B., Karagüzel Ü. Ö., Akbulut M., et al.
-
2020 - 2024 Çayda Hasat ve Hasat Sonrası İşlemlerin Geliştirilmesi Projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Akbulut M. (Yürütücü), Şenol N. D., Azman S., Kalcıoğlu Z., Karaoğlu Z., Gezmiş S., et al.
-
2020 - 2023 ÇAY YETİŞTİRİCİLİĞİ MEKANİZASYON UYGULAMALARINDA MEVCUT DURUMUN BELİRLENMESİ ve GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKBULUT M. (Yürütücü), HAZNEDAR A., GEZMİŞ S., KARAOĞLU Z., VAYİÇ F., YAVUZ ABANOZ Y., et al.
-
2020 - 2023 Tüketici Beğenisi ve Sağlığı İçin İdeal Çay Demleme Yönteminin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başaran B. (Yürütücü), Kaban G., Demir A., Yavuz Abanoz Y.
-
2017 - 2018 KARAYEMİŞ (Prunus laurocerasus) VE AYI ÜZÜMÜ (Vaccinium arctostaphylos) MEYVELERİNE BAZI YENİLEBİLİR FİLM VE KAPLAMA UYGULAMALARNIN ETKİSİ