Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

TÜRK ÇAY SEKTÖRÜNDE KURUMSAL YAPILANMA SORUNU VE BİR ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Ulusal Çay Kongresi, Rize, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2024, ss.1 Sürdürülebilir Kalkınma

Rize'nin Kruvaziyer Turizm Potansiyelinin İncelenmesi

II.Rize Sempozyumu: Turizm, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.81-97 Creative Commons License

Ahmet Tevfik İleri'de Vatan ve Millet Sevgisi

Tevfik İleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 14 - 16 Mart 2016, ss.201-213 Creative Commons License

Karadeniz Havzasının Gelişiminde Turizmin Yeri ve Önemi

Karadeniz Üniversiteleri Birliği Turizm Çalıştayı Black Sea University Network, Workshop on: Tourism as a key factor for sustainable development of Black Sea Region, Rize, Türkiye, 7 - 08 Kasım 2013

Kurumsal Yönetişimin KİT Yönetimlerinin Geliştirilmesine Katkıları

KAYFOR XI; Afro-Avrasya Coğrafyasında Kamu Yönetimi Uygulamaları ve Sorunları, Samsun, Türkiye, 31 Ekim - 02 Kasım 2013, cilt.1, sa.1, ss.165-178 Creative Commons License

Yönetişimin Kamu Sermayeli İşletme Yönetimine Katkıları

PASAFEC - Uluslararası Konferans, XXI. Yüzyılda Kamu Yönetiminin Yeniden Düşünülmesi: Kamu Çalışanlarının İlişkiler, İletişim ve İşbirliği Alanlarında Kapasitelerinin Geliştirilmes, Elazığ, Türkiye, 12 - 14 Haziran 2013, ss.1

Çay Sektöründe Üst Kuruluş İhtiyacı ve Sektöre Katkıları

II. Rize Kalkınma Sempozyumu, Rize, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2013, ss.23-38 Creative Commons License

Doğu Karadeniz Sanayi Ticaret ve Lojistik Merkezi

II. Rize Kalkınma Sempozyumu, Rize, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2013, ss.269-277 Creative Commons License

Turkey: An Important Economy, A Little Known Tea Market

Zenith: 6th Beverages Middle East Congress (BevME), Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 2 - 05 Aralık 2012

Çay Sektöründe Yapı Değişiminin Plânlanması

IV.Karadeniz Kalkınma Kurultayı: DOKAP ve Bölgesel Kalkınma Planları, Rize, Türkiye, 31 Ekim - 01 Kasım 2012, cilt.1, ss.131-148 Creative Commons License

Türk Çayı Nasıl Dünya Markası Olur?

Türk Çayının Markalaştırılması 2023 Vizyonu Çalıştayı, Rize, Türkiye, 16 - 20 Kasım 2011

Çaykur’un Üreticiye Devri İçin Bir Model Önerisi

1. Rize Sempozyumu, Rize, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2006, ss.159-169 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Cumhuriyetle Yaşıt Bir Ürün: Rize Çayının Tarihçesi

Cumhuriyet Döneminde Rize-I (1923-1950), Aslan,Z.,Arıkan,M., Editör, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yayınları, Rize, ss.242-292, 2018 Creative Commons License

STK Temsilcilerinin Rize’ye Değer Katacak Yenilikçi Fikir ve Yaklaşımları

Rize Sivil Toplum Kuruluşları Yerel İşbirliği Çalıştayı: Sorunlar, Çözümler ve Gelecek Perspektifleri, Sakli AR, Karataş Z, Editör, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yayınları, Rize, ss.183-242, 2017 Creative Commons License

Dünyada ve Türkiye’de Üniversitelerin Tarihi Gelişimi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci ve Akademisyenleri ile Rize Halkının Karşılıklı Algı ve Beklentileri, ALİ RIZA SAKLI, Editör, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yayınları, Rize, ss.7-49, 2017 Creative Commons License

Stratejik Kurumsal Yönetişim

Nobel Yayınevi, Ankara, 2012

Kamu İşletmelerinde Kurumsal Yönetişim

Yönetişim: Kuram, Boyutlar, Uygulama, Çukurçayır, A, Eşki Uğuz H, Eroğlu H T., Editör, Çizgi Kitabevi, Konya, ss.371-414, 2010

Türk Çayının Dünü ve Bugünü

Kaknüs Yayınevi, İstanbul, 2008

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

43

Atıf (Scholar)

90

H-İndeks (Scholar)

5

Proje

6

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

31
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları