Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Tarım ve Çevre Bilimleri (Age)
Avesis Araştırma Alanları: Mühendislik ve Teknoloji, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Teknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Metrikler

Yayın

42

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

238

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

313

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

547

H-İndeks (Scholar)

8

Toplam Atıf Sayısı

547

Proje

6

Tez Danışmanlığı

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
aydin.kilic@erdogan.edu.tr
Diğer E-posta
draydinkilic@hotmail.com
Web Sayfası
https://avesis.erdogan.edu.tr/aydin.kilic
İş Telefonu
+90 464 715 1617 Dahili: 2529
Fax Telefonu
+90 464 715 1009
Posta Adresi
Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm, 53400 Ardeşen/RİZE