Kurum Bilgileri:
Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları:
Mühendislik, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Tarım ve Çevre Bilimleri (Age)
Avesis Araştırma Alanları:
Mühendislik ve Teknoloji, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Teknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
İletişim
- E-posta
- aydin.kilic@erdogan.edu.tr
- Diğer E-posta
- draydinkilic@hotmail.com
- Web Sayfası
- https://avesis.erdogan.edu.tr/aydin.kilic
- İş Telefonu
- +90 464 715 1617 Dahili: 2529
- Fax Telefonu
- +90 464 715 1009
- Posta Adresi
- Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm, 53400 Ardeşen/RİZE