-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2018 Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Niğde Üniversitesi, Fen-Edebiyat, Biyoloji
-
1997 - 2005 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1993 - 1997 Araştırma Görevlisi
Niğde Üniversitesi, Fen-Edebiyat, Biyoloji
-
2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2013 - 2018 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Akademik Kurul Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Senato Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 ADEK Komisyonu Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Bölüm Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Dekan Yardımcısı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
Lisans Gıda Güvenliği Ve Mutfak Hijyeni
-
Lisans Yemek Ve Gastronomi Kültürü
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Temel Bilgi Teknolojileri
-
Lisans Et ve Et Ürünleri
-
Lisans Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
-
Lisans Beslenme ve Menü planlama
-
Lisans Yemek ve gastronomi kültürü
-
Lisans Gıda Güvenliği Ve Mutfak Hijyeni
-
Lisans Gıda Bilimi
-
Lisans Beslenme
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Kurutma
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Tezi
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi-I
-
Yüksek Lisans Gıda Endüstrisi Atıkları ve Değerlendirme Yöntemleri
-
Yüksek Lisans Bilimsel Araştırma ve Etik
-
Lisans Gıda Bilimleri Ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Soğutma
-
Yüksek Lisans Kalite Yönetim Sistemleri
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Seminer
-
Yüksek Lisans Isıl İşlemler
-
Lisans Gıda Bilimleri Ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi-II
-
Düşük Sıcaklıkta Yüksek Hız (DSYH) Kurutma Desteklı Sıvı Dumanlanmış Balığın Mikrobiyolojik Kalite ve Raf Ömrünün Deneysel Olarak İncelenmesi
Ş.Gökçe(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010