-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2018 Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Niğde Üniversitesi, Fen-Edebiyat, Biyoloji
-
1997 - 2005 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1993 - 1997 Araştırma Görevlisi
Niğde Üniversitesi, Fen-Edebiyat, Biyoloji
-
2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2013 - 2018 Bölüm Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Senato Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 ADEK Komisyonu Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Dekan Yardımcısı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Akademik Kurul Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
Yüksek Lisans
Gıdalarda Kurutma
Yüksek Lisans Tezi
Uzmanlık Alan Dersi-I
Gıda Endüstrisi Atıkları ve Değerlendirme Yöntemleri
Bilimsel Araştırma ve Etik
Gıdalarda Soğutma
Kalite Yönetim Sistemleri
Yüksek Lisans Seminer
Isıl İşlemler
Uzmanlık Alan Dersi-II
-
Lisans
Gıda Güvenliği Ve Mutfak Hijyeni
Yemek Ve Gastronomi Kültürü
Beslenme İlkeleri
Temel Bilgi Teknolojileri
Et ve Et Ürünleri
Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Beslenme ve Menü planlama
Yemek ve gastronomi kültürü
Gıda Güvenliği Ve Mutfak Hijyeni
Gıda Bilimi
Beslenme
Beslenme İlkeleri
Gıda Bilimleri Ve Teknolojisi
Gıda Bilimleri Ve Teknolojisi
-
Düşük Sıcaklıkta Yüksek Hız (DSYH) Kurutma Desteklı Sıvı Dumanlanmış Balığın Mikrobiyolojik Kalite ve Raf Ömrünün Deneysel Olarak İncelenmesi
Ş.Gökçe(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010