Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Malzeme Bilimi, Biyoloji Ve Biyokimya, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Biyoloji, Malzeme Bilimi Kaplamalar Ve Filmler, Malzeme Bilimi Biyomateryal, Mühendislik, Mühendislik Çok Disiplinli, Yaşam Bilimleri (Life)
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Ambalajlama, Yaşam Bilimleri, Biyoteknoloji, Biyosensör, Kimya, Analitik Kimya, Gıda Analizleri, Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: ABD-5517-2020
Metrikler

Yayın

56

Yayın (WoS)

19

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

694

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

750

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

19

H-İndeks (Scholar)

3

Toplam Atıf Sayısı

1463

Proje

17

Fikri Mülkiyet

2

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
ayse.demirbas@erdogan.edu.tr
Web Sayfası
https://scholar.google.com/citations?user=_quZyrQAAAAJ&hl=en
İş Telefonu
+90 464 223 3159 Dahili: 1440
Ofis
Su ürünleri Fak. Kat:4
Posta Adresi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Zihni Derin Yerleşkesi - Fener Mahallesi 53100 Merkez/RİZE