Akademik Ünvanlar
2
-
2020 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2017 - 2020 Araştırma Görevlisi Dr.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Verdiği Dersler
11
-
Yüksek Lisans
Gıda Paketleme Sanayisinde Nanoteknoloji
Seminer
Yüksek Lisans Tezi
Antioksidanlar ve gıda uyulamaları
Nanomaterial Sentezi, Karakterizasyonu ve Uygulamaları
-
Lisans
Mühendislikte Tasarım(Bitirme Projesi)
Su Ürünlerinde Gıda Katkı Mad. Kulanımı
Su Ürünleri Ekonomisi Ve İşletme Yönetimi
Gıda Kodeksi Ve Uygulamaları
Gıda Kodeksi ve Uygulamaları
Su ürünleri ekonomisi ve pazarlama
Yönetilen Tezler
2
-
Balık (Oncorhynchus mykiss) atıklarından (deri ve kılçık) bulyon elde edilmesi, elde edilen bulyonlara farklı çeşniler (Soğan ve sarımsak tozu) eklenmesi ve buzdolabı şartlarında raf ömrünün değerlendirilmesi
Demirbaş A. (Danışman)
Ö.ÖRÜK(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam ediyor -
GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (Oncorhynchus mykiss) DERİSİNDEN ELDE EDİLEN JELATİN EKSTRAKTI KULLANILARAK YEŞİL KİMYA YÖNTEMİ İLE ORGANİK-İNORGANİK HİBRİT NANOYAPILARIN SENTEZLENMESİ VE SENTEZ MEKANİZMASININ İNCELENMESİ VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ
Demirbaş A. (Danışman)
Ö.FARUK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024