Kurum Bilgileri:
Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları:
Mikrobiyoloji, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Biyoloji
Avesis Araştırma Alanları:
Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Ambalajlama, Biyoteknoloji, Mikrobiyoloji
İletişim
- E-posta
- ayse.kara1@erdogan.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.erdogan.edu.tr/ayse.kara1
- İş Telefonu
- +90 0464 223 3385 Dahili: 1425