Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Mikrobiyoloji, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Biyoloji
Avesis Araştırma Alanları: Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Ambalajlama, Biyoteknoloji, Mikrobiyoloji
Metrikler

Yayın

31

Yayın (WoS)

12

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

37

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

29

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

69

H-İndeks (Scholar)

5

Atıf (Sobiad)

12

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

6

Toplam Atıf Sayısı

55

Proje

11

Fikri Mülkiyet

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim