Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Mikrobiyoloji, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Biyoloji
Avesis Araştırma Alanları: Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Ambalajlama, Biyoteknoloji, Mikrobiyoloji
Metrikler

Yayın

24

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

23

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

27

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

36

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (Sobiad)

12

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

6

Toplam Atıf Sayısı

104

Proje

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim