Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Ağız Mikrobiyotası Ağrı Eşiği ve Enerji Metabolizması Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YEŞİL DUYMUŞ Z. (Yürütücü), NARALAN M. E., KARA A., UZUN YAYLACI E., TUTAR Y., Çelik A. B.
-
2025 - 2027 Balık Eti Bozulmasının Nanosensör ile Tespiti
-
2025 - 2026 Diyetteki Çay (Camellia Sinensis) Çiçeği Ekstraktının Gökkuşağı Alabalığında (Oncorhynchus Mykiss) Kan Biyokimyası Bağırsak Histolojisi Bağışıklık ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Arıman Karabulut H. (Yürütücü), Er A., Delihasan Sonay F., Kara A., Minaz M., Terzi A.
-
2025 - 2025 Tamanu Yağı-Kitosan Yüklü Nanoemülsiyonun Karakterizasyonunda Nanotaşıyıcı Olarak Farklı (Sığır-Balık) Jelatin Türlerinin Kullanımı
-
2023 - 2024 Kendi Kendini Onaran Beton Uygulamalarında Kullanım Potansiyeli Olan Yerli Üreolitik Bakterilerin Üreaz Aktivitesinin ve Bakteriyel Kalsiyum Karbonat Çökeliminin Ölçülmesi
-
2023 - 2024 Biyobeton Uygulamalarında Kullanılmak Üzere Deniz Suyundan Bakteri İzolasyonu, Tanımlanması ve Aktif İzolatların Beton Üzerindeki Fiziksel Etkilerinin İncelenmesi
-
2023 - 2024 Bitkisel Katkı Maddeleri İle Zenginleştirilmiş Nanoemülsiyon Kaplamanın Dondurulmuş Alabalık Filetolarında Protein Oksidasyonu Üzerine Etkisinin Multibiyomarkırlarla İzlenmesi
-
2020 - 2022 Hamsi Balığı İçin Farklı Gastronomik Tariflerin Hazırlanması ve Bazı Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü), DELİHASAN SONAY F., ER A., Kobya O., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., et al.