Desteklenen Projeler
-
2023 - 2024 Kendi Kendini Onaran Beton Uygulamalarında Kullanım Potansiyeli Olan Yerli Üreolitik Bakterilerin Üreaz Aktivitesinin ve Bakteriyel Kalsiyum Karbonat Çökeliminin Ölçülmesi
-
2023 - 2024 Biyobeton Uygulamalarında Kullanılmak Üzere Deniz Suyundan Bakteri İzolasyonu, Tanımlanması ve Aktif İzolatların Beton Üzerindeki Fiziksel Etkilerinin İncelenmesi
-
2023 - 2024 Bitkisel Katkı Maddeleri İle Zenginleştirilmiş Nanoemülsiyon Kaplamanın Dondurulmuş Alabalık Filetolarında Protein Oksidasyonu Üzerine Etkisinin Multibiyomarkırlarla İzlenmesi
-
2020 - 2022 Hamsi Balığı İçin Farklı Gastronomik Tariflerin Hazırlanması ve Bazı Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü), DELİHASAN SONAY F., ER A., Kobya O., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., et al.