Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Wakame Katkılı Yenilikçi Atıştırmalığın Geliştirilmesi ve Duyusal Analizi

5th International Conference on Contemporary Academic Research ICCAR 2025, Konya, Türkiye, 30 - 31 Mayıs 2025, ss.45-50, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Tıbbi ve Aromatik Bitki Olarak Tarhun (Artemisia dracunculus L.)’ Bitkisinin Değerlendirilmesi

3rd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 20 - 23 Temmuz 2022, ss.250, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

İstavritli Kroket Örneğinde Nar Ekstratı İlavesinin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi

2nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 10 - 13 Mart 2022, ss.275, (Özet Bildiri)

Su Ürünleri İşleme Sanayisinde Türk Somonunun (Oncorhynchus mykiss) Değerlendirilmesinde Farklı Uygulamalar

2nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 10 - 13 Mart 2022, ss.276, (Özet Bildiri)

Bazı Fiziksel Kalite Parametrelerinin Belirlenmesinde Diyetetik Hamsi Örneği

21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.2, (Özet Bildiri)

Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi

21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.3, (Özet Bildiri)

Kabuklu Su Ürünleri İşleme Teknolojisindeki Kazanç: Kitin

21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Determınatıon of Physıcal Qualıty Characterıstıcs of Turkısh Ravıolı Wıth Anchovy

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, İzmir, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2021, ss.76, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Determination of Quality Parameters of Pastry With Anchovies

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, 7 - 08 Eylül 2021, ss.73, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar

Denizden Sofraya Hamsi (Geleneksel ve İnovatif 53 Tarif)

Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ankara, 2022 Creative Commons License

Gastronomide Alternatif Gıda Kaynağı Olan Alglere Genel Bir Bakış

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II, Dr. Öğr. Üyesi Yener OĞAN, Editör, ÇİZGİ KİTABEVİ YAYINEVİ, İstanbul, ss.124-135, 2022

An Overview Of The Glucosamine Molecule, A Biopolymer Originated Aquaculture

New Trends in Technical, Natural Sciences, Engineering and Health Sciences, Qurban QUASIMOV,Mirvari AGAYEVA, Editör, Repro Bir Mat Kağ. Rek. Tas. Tic. Ltd. Şti, İzmir, ss.33-47, 2022

Biyoteknoloji

Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik, İsmail Bezirganoğlu, Editör, Pegem A Yayıncılık, Ankara, ss.9-16, 2017
Metrikler

Yayın

23

Atıf (WoS)

21

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

26

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

36

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (Sobiad)

12

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

6

Toplam Atıf Sayısı

101

Proje

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları