SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
11
2. A Comprehensive Multicriteria Assessment of Frozen Storage Systems on Quality of Benthic or Pelagic Fish
JOURNAL OF FOOD QUALITY
, cilt.1, sa.1, ss.1-12, 2025 (SCI-Expanded)
3. Utilization of Fish Byproduct in Edible Films: A Sustainable Approach to Improving Fillet Shelf Life
FOOD SCIENCE & NUTRITION
, cilt.12, ss.123-134, 2025 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
5
1. Correlation Between Visual Assessment and CR 10-14 Color Measurement Devices in Turkish Salmon Fillets
JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
, cilt.10, sa.4, ss.464-470, 2025 (Hakemli Dergi)

2. Sürdürülebilir ürün gelişim modellemesi: Gıda sanayinde gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) fileto atıklarından sos eldesi
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.750-761, 2025 (Hakemli Dergi)
4. Phytochemical Research and Evaluation of Tarragon (Artemisia dracunculus L.) as a Food Additive
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.51-60, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
10
1. MICROBIALLY INDUCED CALCIUM CARBONATE PRECIPITATION POTENTIAL OF SPHINGOBACTERIUM SP.
7th International Uludağ Scientific Research Congress, Bursa, Türkiye, 03 Ekim 2025, ss.3-4, (Özet Bildiri)
6. Bazı Fiziksel Kalite Parametrelerinin Belirlenmesinde Diyetetik Hamsi Örneği
21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.2, (Özet Bildiri)