SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
9
1. Utilization of Fish Byproduct in Edible Films: A Sustainable Approach to Improving Fillet Shelf Life
FOOD SCIENCE & NUTRITION
, cilt.12, ss.123-134, 2025 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
5
1. Correlation Between Visual Assessment and CR 10-14 Color Measurement Devices in Turkish Salmon Fillets
JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
, cilt.10, sa.4, ss.464-470, 2025 (Hakemli Dergi)

2. Sürdürülebilir ürün gelişim modellemesi: Gıda sanayinde gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) fileto atıklarından sos eldesi
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.750-761, 2025 (Hakemli Dergi)
4. Phytochemical Research and Evaluation of Tarragon (Artemisia dracunculus L.) as a Food Additive
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.51-60, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
9
5. Bazı Fiziksel Kalite Parametrelerinin Belirlenmesinde Diyetetik Hamsi Örneği
21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.2, (Özet Bildiri)