Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Yaşam Bilimleri (LIFE), Bitki ve Hayvan Bilimleri, Tarım Bilimleri, Mikrobiyoloji, BALIKÇILIK, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, MİKROBİYOLOJİ
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

Metrikler

Yayın

85

Atıf (WoS)

145

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

148

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

22

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
baris.karsli@erdogan.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.erdogan.edu.tr/baris.karsli
İş Telefonu
+90 464 223 3385 Dahili: 1442
Fax Telefonu
+90 464 223 4118
Posta Adresi
53100