Kurum Bilgileri:
Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları:
Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Yaşam Bilimleri (LIFE), Bitki ve Hayvan Bilimleri, Tarım Bilimleri, Mikrobiyoloji, BALIKÇILIK, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, MİKROBİYOLOJİ
Avesis Araştırma Alanları:
Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Metrikler
İletişim
- E-posta
- baris.karsli@erdogan.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.erdogan.edu.tr/baris.karsli
- İş Telefonu
- +90 464 223 3385 Dahili: 1442
- Fax Telefonu
- +90 464 223 4118
- Posta Adresi
- 53100