Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Bilimleri, Yaşam Bilimleri (Life), Mikrobiyoloji, Mikrobiyoloji, Balıkçılık, Bitki Ve Hayvan Bilimleri
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Metrikler

Yayın

89

Atıf (WoS)

253

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

282

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

531

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

64

H-İndeks (Sobiad)

4

Proje

25

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
baris.karsli@erdogan.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.erdogan.edu.tr/baris.karsli
İş Telefonu
+90 464 223 3385 Dahili: 1442
Fax Telefonu
+90 464 223 4118
Posta Adresi
53100