Eğitim Bilgileri
-
2008 - 2015 Doktora
Sinop Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi / Fen Bilimleri Enstitüsü, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd, Türkiye
-
2003 - 2007 Yüksek Lisans
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Su Ürünleri / Fen Bilimleri, Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye
-
1997 - 2001 Lisans
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Su Ürünleri / Fen Bilimleri, Su Ürünleri, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2015 Doktora
KIRMIZI YOSUN (Gelidium latifolium, Bornet Ex Hauck 1883)'DAN ÜRETİLEN AGAR AGARIN MEVSİMSEL KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
Sinop Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd
-
2007 Yüksek Lisans
ORTA KARADENİZ BÖLGESİ’NDEN TOPLANAN FARKLI KIRMIZI ALG TÜRLERİNDEN AGAR-AGAR ÜRETİMİ VE KALİTESİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Su Ürünleri, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2021Temel Hijyen Eğitimi
Kalite Yönetimi , Atatürk Üniversitesi
-
2018Desing of Innovative Foods (Fish Protein Hydrolysate Added Food Formulation and Optimization)
Diğer , Su ürünleri merkez araştırma enstitüsü
-
2016Temel Hijyen ve Kişisel Hijyen
Kalite Yönetimi , Rehber Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ve Çevre Denetim Hiz.Ltd.Şti.
-
2016ISO 22000 ve FSCC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Tektik Eğitimi
Kalite Yönetimi , Rehber Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ÇevreDenetim Hiz.Ltd. Şti.
-
2016ISO22000 ve FSCC22000 Gıda Güvenliği ve Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
Kalite Yönetimi , Rehber Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ÇevreDenetim Hiz.Ltd. Şti.
-
2016ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Tektik
Kalite Yönetimi , Rehber Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ÇevreDenetim Hiz.Ltd. Şti.
-
2016ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
Kalite Yönetimi , Rehber Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ÇevreDenetim Hiz.Ltd. Şti.
-
2009Gıda Yasası Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama , ABİGEM Trabzon
-
2006HACCP Sertifikası
Kalite Yönetimi , İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi