Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 10
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 8
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 21

Application of Irradiation Technology in Processed Seafood

4th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 10 - 13 Kasım 2022, ss.11-12, (Özet Bildiri)

Processing of Turkish Salmon (Oncorhynchus mykiss) in Turkey

2nd International Conference on Engineering and Applied Natural Sciences, Konya, Türkiye, 15 - 18 Ekim 2022, ss.102-103, (Özet Bildiri)

İstavritli Kroket Örneğinde Nar Ekstratı İlavesinin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi

2nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 10 - 13 Mart 2022, ss.275, (Özet Bildiri)

Su Ürünleri İşleme Sanayisinde Türk Somonunun (Oncorhynchus mykiss) Değerlendirilmesinde Farklı Uygulamalar

2nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 10 - 13 Mart 2022, ss.276, (Özet Bildiri)

Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi

21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.3, (Özet Bildiri)

Bazı Fiziksel Kalite Parametrelerinin Belirlenmesinde Diyetetik Hamsi Örneği

21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.2, (Özet Bildiri)

Determination of Physical Quality Characteristics of Turkish Ravioli with Anchovy

14th FABA International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, İzmir, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2021, ss.76, (Özet Bildiri)

Determination of Quality Parameters of Pastry With Anchovies

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, 7 - 08 Eylül 2021, ss.73, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

An Investigation on Evaluation of Thornback ray (Raja Clavata) Fish in Sausage Production

Life Science and Technology Iconst Conference '19, Prizren, Kosova, 26 - 30 Ağustos 2019, ss.101, (Özet Bildiri)

Determination of The Quality Properties of Sauces From Scorpid Fish

Life Science and Technology Iconst Conference '19, Prizren, Kosova, 26 - 30 Ağustos 2019, ss.99, (Özet Bildiri)

Influence of Depuration on Fatty Acid Composition of Warty Venus (Venus verrucosa)

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), 21 - 23 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

Antimicrobial Effect of Different Method Extracts of Orange and Pomegranate Shells on Esherichia coli and Staphylococcus aureus

International Symposium of Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

Determination of Antioxidant Capacities of Orange and Pomegranate Shell Extracted by Different Methods

International Congress on engineering and lıfe science (ICELIS), 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ve ÖRNEK BİR SU ÜRÜNLERİİŞLEME TESİSİNE AİT DONDURULMUŞ HAMSİ İŞ AKIŞI

1. Ulusal Hamsi Çalıştayı: Sürdürülebilir Balıkçılık, Türkiye, 17 - 18 Haziran 2010, ss.73-76, (Tam Metin Bildiri)

SU ÜRÜNLERİNİN PAZARLANMASINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR

1. Ulusal Hamsi Çalıştayı: Sürdürülebilir Balıkçılık, Türkiye, 17 - 18 Haziran 2010, (Tam Metin Bildiri)

Research on Fatty Acids, α-tocopherol and Total Pigment Content of the Three Macroalgae from Black Sea

PROCEEDINGS OF THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS OF SEAFOOD TECHNOLOGY, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.308, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

Denizden Sofraya Hamsi (Geleneksel ve İnovatif 53 Tarif)

Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ankara, 2022 Creative Commons License
Metrikler

Yayın

40

Atıf (WoS)

26

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

20

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

4

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

5

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları