-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2017 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2018 Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2017 Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi, Gıda mühendisliği
-
2012 - 2013 Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği
-
2005 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Niğde Üniversitesi, Fen-Edebiyat, Biyoloji
-
1997 - 2005 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1993 - 1997 Araştırma Görevlisi
-
2024 - Devam Ediyor SU VERİMLİLİĞİ KOMİSYONU
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KURULU
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor İŞBAŞI EĞİTİMİ BÖLÜM KOMİSYONU
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor BÖLÜM BOLOGNA KOORDİNATÖRLERİ
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor YÖK VE VAKIF AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU VE İNCELEME KOMİSYONLARI
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ AR-GE VE PROJELER BİRİM KOMİSYONU
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Staj Komisyonu Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor Bölüm Bologna Komisyonu Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor BÖLÜM YATAY GEÇİŞ, MUAFİYET VE İNTİBAK KOMİSYONU
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor İntibak komisyon üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - 2024 Bölüm Bologna Komisyonu Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2022 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2022 Bölüm Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2017 - 2022 Bölüm Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2017 - 2022 Fakülte Akademik Kurul Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2017 - 2022 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2013 - 2018 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Dekan Yardımcısı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Senato Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Bölüm Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Akademik Kurul Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 ADEK Komisyonu Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2017 Dekan Yardımcısı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliğ
-
2014 - 2017 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2016 Bölüm Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
Yüksek Lisans
Uzmanlık Alan Dersi I
Uzmanlık Alan Dersi-I
Fermente Et Ürünleri
Hijyen ve Sanitasyon
Uzmanlık Alan Dersi-I
Gıdalarda Kurutma
Gıda Endüstrisi Atıkları ve Değerlendirme Yöntemleri
Bilimsel Araştırma ve Etik
Gıdalarda Soğutma
Kalite Yönetim Sistemleri
Yüksek Lisans Seminer
Isıl İşlemler
Uzmanlık Alan Dersi-II
-
Lisans
Beslenme ilkeleri
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Temel bilgi teknolojileri
İşbaşı eğitimi
Gıda Güvenliği ve Mutfak hijyeni
Et ve Et ürünleri Teknolojisi
Temel bilgi teknolojileri
Et ve Et ürünleri Teknolojisi
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
İşbaşı eğitimi
Bitirme projesi
Beslenme ilkeleri
Gıda Güvenliği ve Mutfak hijyeni
Et ve Et ürünleri
Gıda Güvenliği Ve Mutfak Hijyeni
Yemek Ve Gastronomi Kültürü
Beslenme İlkeleri
Temel Bilgi Teknolojileri
Et ve Et Ürünleri
Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Beslenme ve Menü planlama
Yemek ve gastronomi kültürü
Gıda Güvenliği Ve Mutfak Hijyeni
Gıda Bilimi
Beslenme
Beslenme İlkeleri
Gıda Bilimleri ve Teknolojisi
Gıda Bilimleri Ve Teknolojisi
Gıda Bilimleri Ve Teknolojisi
-
Düşük Sıcaklıkta Yüksek Hız (DSYH) Kurutma Desteklı Sıvı Dumanlanmış Balığın Mikrobiyolojik Kalite ve Raf Ömrünün Deneysel Olarak İncelenmesi
Ş.Gökçe(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010