-
2018 - Present Assistant Professor
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2017 - Present Assistant Professor
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2018 Assistant Professor
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2018 Assistant Professor
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2017 Assistant Professor
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi, Gıda mühendisliği
-
2012 - 2013 Assistant Professor
Recep Tayyip Erdogan University, Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği
-
2005 - 2012 Assistant Professor
Niğde Üniversitesi, Fen-Edebiyat, Biyoloji
-
1997 - 2005 Research Assistant
Hacettepe University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1993 - 1997 Research Assistant
-
2024 - Present SU VERİMLİLİĞİ KOMİSYONU
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Present AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KURULU
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2023 - Present İŞBAŞI EĞİTİMİ BÖLÜM KOMİSYONU
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Present BÖLÜM BOLOGNA KOORDİNATÖRLERİ
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Present YÖK VE VAKIF AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU VE İNCELEME KOMİSYONLARI
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Present ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİ AR-GE VE PROJELER BİRİM KOMİSYONU
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Present Internship Committee Member
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Present Department Academic Incentive Evaluation Commission Member
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - Present Head of the Department Bologna Commission
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - Present BÖLÜM YATAY GEÇİŞ, MUAFİYET VE İNTİBAK KOMİSYONU
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - Present İntibak komisyon üyesi
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - Present Academic Council Member of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - 2024 Head of the Department Bologna Commission
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2022 Member of the Faculty Board
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2022 Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2017 - 2022 Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2017 - 2022 Faculty Academic Council Member
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2017 - 2022 Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2013 - 2018 Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Vice Dean
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Member of the Senate
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Academic Board Member
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Member of ADEK Commission
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2017 Vice Dean
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliğ
-
2014 - 2017 Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2016 Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
Postgraduate
Uzmanlık Alan Dersi I
Uzmanlık Alan Dersi-I
Fermente Et Ürünleri
Hijyen ve Sanitasyon
Uzmanlık Alan Dersi-I
Gıdalarda Kurutma
Gıda Endüstrisi Atıkları ve Değerlendirme Yöntemleri
Bilimsel Araştırma ve Etik
Gıdalarda Soğutma
Kalite Yönetim Sistemleri
Yüksek Lisans Seminer
Isıl İşlemler
Uzmanlık Alan Dersi-II
-
Undergraduate
Beslenme ilkeleri
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Temel bilgi teknolojileri
İşbaşı eğitimi
Gıda Güvenliği ve Mutfak hijyeni
Et ve Et ürünleri Teknolojisi
Temel bilgi teknolojileri
Et ve Et ürünleri Teknolojisi
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
İşbaşı eğitimi
Bitirme projesi
Beslenme ilkeleri
Gıda Güvenliği ve Mutfak hijyeni
Et ve Et ürünleri
Food safety and culinary hygene
Yemek Ve Gastronomi Kültürü
Beslenme İlkeleri
Basic information technologies
Meat and meat products
Food ascience and technology
Beslenme ve Menü planlama
Yemek ve gastronomi kültürü
Gıda Güvenliği Ve Mutfak Hijyeni
Gıda Bilimi
Beslenme
Beslenme İlkeleri
Gıda Bilimleri ve Teknolojisi
Gıda Bilimleri Ve Teknolojisi
Gıda Bilimleri Ve Teknolojisi
-
Düşük Sıcaklıkta Yüksek Hız (DSYH) Kurutma Desteklı Sıvı Dumanlanmış Balığın Mikrobiyolojik Kalite ve Raf Ömrünün Deneysel Olarak İncelenmesi
Ş.Gökçe(Student), Postgraduate, 2010