Desteklenen Projeler
3
-
2025 - Devam Ediyor Üniversite Öğrencilerinde Gece Yeme Sendromu Uyku Kalitesi Dijital Bağımlılık ve Mikrobiyota Farkındalığının Vücut Kompozisyonu ile İlişkisi
-
2024 - Devam Ediyor Farklı Pişirme Yöntemlerinin Polygonum cognatum Meissn Madımak in Antioksidan Aktivitesi Fenolik Bileşen İçeriği ve Biyoerişilebilirliğine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
DEMİREL ÖZBEK Y. (Yürütücü), SARAL Ö., DEĞİRMENCİ A.
-
2025 - 2026 Farklı pişirme yöntemlerinin Smilax excelsa L. Filizlerinin antioksidan aktivitesi ve fenolik bileşik içeriğinin belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı