Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Azerbaycan ve Türkiye`Nin Turizm Bağları: Zengezur Koridoru`Nun Rolü

Proceedings of The 2nd International Scientific Conference “SUSTAINABLE DEVELOPMENT STRATEGY: GLOBAL TRENDS, NATIONAL EXPERIENCE AND NEW GOALS”, and dedicated to the 100th anniversary of the National Leader of the Azerbaijani people Heydar Aliyev, Mingachevir, Azerbaycan, 8 - 09 Aralık 2023, cilt.3, ss.171-179 Sürdürülebilir Kalkınma

Perceived Overqualification: Evaluation for Gastronomy Students

I. INTERNATIONAL MESOPOTAMIA TOURISM CONGRESS “Cultural and Religious Tourism”, Ankara, Türkiye, 27 Kasım 2021, ss.47-51

DIŞARIDA YEMEK YEME DAVRANIŞI VE AŞIYA GÜVEN ARASINDAKI İLİŞKİ: RİZE’DEKİ YEREL HALK ÜZERİNE BİR UYGULAMA

5 th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2021, ss.92-106 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

YEREL HALKIN GASTRONOMİ TURİZMİ KAVRAMINA BAKIŞ AÇILARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK), Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.650-657

Üniversite Öğrencilerinin Rekreasyonel Aktiviteler Katılımında Algılanan Kısıtlayıcılar: Nevşehir İli Örneği

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, İSKENDERUN, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.969-975

Analysis of Tourists Reqirements for Destinations By Kano s Model: Case Of Nevşehir

I. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2017

TUR HİZMET PERFORMANSININ KFG AHP BÜTÜNLEŞİK YÖNTEMİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ VE İYİLEŞTİRİLMESİ

II. ULUSLARARASINEVŞEHİR TARİH VE KÜLTÜR SEMPOZYUMU, Nevşehir, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2016, ss.1542-1559

Nevşehir Turizminin İstatistiksel Olarak Değerlendirilmesi 1982 2010

Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 16 - 19 Kasım 2011

Kitap & Kitap Bölümleri

ALTERNATİF TURİZM TÜRÜ OLARAK ÇAY TURİZMİ: RİZE DESTİNASYONU POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III, OĞAN YENER, Editör, Çizgi Kitapevi, Konya, ss.134-142, 2024

TURİZM PAZARLAMASINDA YEŞİL RESTORAN UYGULAMALARININ ÖNEMİ

YEŞİL İŞLETMECİLİK, Ersoy,Mehmet; Berberoğlu,Murat, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.149-170, 2023

DIGITAL GASTRONOMY

GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, İbrahim Çekiç,Yener Oğan, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.227-246, 2023

Gastronomideki Yenilikler ve Gelişmeler

Her Yönüyle Gastronomi Araştırmaları, Karaçar, Ercan; Örgün, Emrah; Kargiglioğlu, Şaban, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, ss.1-12, 2022

İŞGÖREN YETKİNLİĞİNİN GASTRONOMİDEKİ YERİ ve ÖNEMİ

Gastronomi Araştırmaları, Yener OĞAN, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, ss.22-34, 2021 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Ekoturizm ve İklim Değişiklikleri

Ekoturizmi Anlamak, Aslı Özge ÖZGEN ÇİĞDEMLİ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.24-35, 2021

Using Digital Technologies in Destination Management

TOURISM STUDIES AND SOCIAL SCIENCES, Vilian KRYSTEV,Sabriye ÇELIK UĞUZ,Recep EFE,Erol KAPLUHAN, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, ss.119-133, 2021

Dijitalleşen Dünyanın Turizm ve Ağırlama Endüstrisine Yansıması: Nesnelerin İnterneti Perspektifi

Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları, Muhammet Cenk Birinci,Özgür Yayla, Editör, Çizgi Kitapevi, İstanbul, ss.186-205, 2021

Introduction to Multi Criteria Decision Making Modelling (MCDM)

An SPSS Guide for Tourism, Hospitality and Events Researchers, Rahul Pratap Singh Kaurav,Dogan Gursoy,Nimit Chowdhary, Editör, Routledge, London/New York , London, ss.375-392, 2021

Halal Recreation and Reflections on the Hospitality Industry

Tourism and Hospitality Studies, Irfan Yazicioglu,Özgür Yayla,Alper Işın,Turhan Çetin, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.309-322, 2020

Otel İşletmelerinde Mobil Teknolojilerin Kullanımı

Otel İşletmelerinin Yönetimi - Operasyonel Süreç ve Yönetim Uygulamaları, Tuğba Pala,Mustafa Tepeci, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.205-222, 2020

Doğa Temelli Turizm Türleri

Alternatif Turizm, Şule Aydın,Duygu Eren, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.101-126, 2019

Destinasyon Karşıtlığı

Turizm Pazarlamasında Yeni Yaklaşımlardan Seçmeler, İbrahim Yılmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.187-198, 2017

Elektronik Ağızdan Ağıza İletişim

Turizm Pazarlamasında Yeni Yaklaşımlardan Seçmeler, İbrahim Yılmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.199-212, 2017

Turizm Talebi

Genel Turizm, Zeynep Aslan, Editör, Grafiker Yayınları, Ankara, ss.189-212, 2016

Postmodern Pazarlama

Turizm Pazarlamasında Güncel Yaklaşımlar, Burhan Kılıç,Zafer Öter, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım, Ankara, ss.455-491, 2015

Ansiklopedide Bölümler

Gastronomi Sözlüğü

Detay Yayıncılık, ss.x, 2020

Metrikler

Yayın

58

Atıf (WoS)

80

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

45

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

356

Atıf (TrDizin)

9

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

5

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları