Articles Published in Other Journals
The effect of climate change risk perception on the value of local food consumption: the case of Türkiye
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, vol.7, no.3, pp.737-753, 2024 (Peer-Reviewed Journal)

Digitalization in Human Resources Management: A Conceptual Study on Hotel Organizations
Journal of Tourism Research Institute
, vol.5, no.1, pp.43-53, 2024 (Peer-Reviewed Journal)
Perceived Overqualification: Evaluation for Gastronomy Students
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.11, no.4, pp.3128-3148, 2023 (Peer-Reviewed Journal)

The concept of halal recreation
JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY ACADEMIC TOURISM
, vol.7, no.1, pp.95-102, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
A Study on The Concept and Causes of Destination Rejection
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi
, vol.13, no.3, pp.643-658, 2017 (Peer-Reviewed Journal)

Turizm Alanındaki Bibliyometrik Çalışmalar: Türkiye Örneği
TURAN-SAM Uluslararası Bilimsel Hakemli Dergisi
, vol.9, no.36, pp.83-88, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
Kfg Ahp Bütünleşik Yöntemi Kullanılarak Turizm Sektöründe Hizmet Kalitesinin Değerlendirilmesi: Göreme Açık Hava Müzesi Üzerine Bir Uygulama
Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, vol.19, no.3, pp.164-194, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
CARRYING CAPACITY DECISIONS WITHIN THE SCOPE OF DESTINATION LIFE CYCLE THEORY
6. INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Trabzon, Turkey, 23 - 25 August 2024, (Summary Text)
İklim Değişikliği Risk Algısı ve Turistik Satın Alma Kararlarının Koruma Motivasyonu Teorisi Çerçevesinde Açıklanması
KARADENIZ 16TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Bartın, Turkey, 16 - 18 August 2024, (Summary Text)
Azerbaycan ve Türkiye`Nin Turizm Bağları: Zengezur Koridoru`Nun Rolü
Proceedings of The 2nd International Scientific Conference “SUSTAINABLE DEVELOPMENT STRATEGY: GLOBAL TRENDS, NATIONAL EXPERIENCE AND NEW GOALS”, and dedicated to the 100th anniversary of the National Leader of the Azerbaijani people Heydar Aliyev, Mingachevir, Azerbaijan, 8 - 09 December 2023, vol.3, pp.171-179, (Full Text)

Perceived Overqualification: Evaluation for Gastronomy Students
I. INTERNATIONAL MESOPOTAMIA TOURISM CONGRESS “Cultural and Religious Tourism”, Ankara, Turkey, 27 November 2021, pp.47-51, (Summary Text)
Residents’ Perceptions Regarding Positive Impacts of Tourism in Rural Tourism Destinations: The Case of Uçhisar
2nd International rural tourism and development congress, Muğla, Turkey, 10 - 13 May 2018, (Summary Text)
Kongre Turizmi Paydaşlarının Destinasyondan Beklentilerinin KanoModeli İle Değerlendirilmesi: Nevşehir Örneği
III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Turkey, 20 - 21 April 2018, pp.1238-1251, (Full Text)
Evaluating and Developing Employee Competence By Using QFD Method: Case of Nevsehir
I. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS, 5 - 08 October 2017, (Summary Text)
EVALUATING AND DEVELOPING THE EMPLOYEE COMPETENCE BY USINGQFD METHOD: CASE OF NEVŞEHIR
BİLMES, 06 November 2017, (Summary Text)
KFG AHP Bütünleşik Yöntemi Kullanılarak Destinasyon İmajının Değerlendirilmesi ve İyileştirilmesi Kapadokya Örneği
I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi, Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, vol.3, pp.545-559, (Full Text)
Measuring the Marketing Capability in Tourism Enterprises An Emprical Study of Hospitality Industry in Cappadocia
East Of West West Of East Balcans Conference, Prizren, Serbia, 5 - 08 June 2013, (Summary Text)
Nevşehir Turizminin İstatistiksel Olarak Değerlendirilmesi 1982 2010
Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu, Nevşehir, Turkey, 16 - 19 November 2011, (Full Text)
Books
Using Digital Technologies in Destination Management
in: TOURISM STUDIES AND SOCIAL SCIENCES, Vilian KRYSTEV,Sabriye ÇELIK UĞUZ,Recep EFE,Erol KAPLUHAN, Editor, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, pp.119-133, 2021
Elektronik Ağızdan Ağıza İletişim
in: Turizm Pazarlamasında Yeni Yaklaşımlardan Seçmeler, İbrahim Yılmaz, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.199-212, 2017
Turizm Talebi
in: Genel Turizm, Zeynep Aslan, Editor, Grafiker Yayınları, Ankara, pp.189-212, 2016
Postmodern Pazarlama
in: Turizm Pazarlamasında Güncel Yaklaşımlar, Burhan Kılıç,Zafer Öter, Editor, Beta Basım Yayım Dağıtım, Ankara, pp.455-491, 2015
Episodes in the Encyclopedia
Gastronomi Sözlüğü
Detay Yayıncılık, pp.x, 2020