Publications & Works

Articles 3
All (3)
TRDizin (2)
Other Publications (1)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences 4

1. TÜRKİYE’DEKİ GASTRONOMİ MÜZELERİNİN HATIRLANABİLİR DENEYİM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Turkey, 17 - 20 October 2024, (Summary Text)

2. COVID-19 SÜRECİNDE STRATEJİK YÖNETİM VE GASTRONOMİ İLİŞKİSİ

21.GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU, Balıkesir, Turkey, 11 May 2023, (Full Text) Creative Commons License

3. Gastronomi ve Mitoloji

Uluslararası Halk Gastronomisi Sempozyumu, Hatay, Turkey, 28 October 2022, (Summary Text)

4. An Investigation of Local Cuisine of Silk Road: The Case of Turkic Council Modern Silk Road Joint Tours

4TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE “TOURMAN 2021” “RESTARTING TOURISM, TRAVEL AND HOSPITALITY: THE DAY AFTER”, Thessaloniki, Greece, 21 May 2021, (Summary Text)
Books 11

1. GASTRONOMİ ALANINDAKİ YEMEK ve MUTFAK KÜLTÜRÜ ÇALIŞMALARININ BİBLİYOMETRİK BİR ANALİZİ

in: Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar IV, OĞAN YENER, Editor, Çizgi Kitabevi, Konya, pp.163-178, 2025

2. Evaluation of Gastronomic Elements of Railway Travel Routes in Turkey

in: Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, BAYRAM FUAT, YALÇIN EREN, Editor, Peter Lang Ag, Berlin, pp.381-394, 2024

3. Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Hatırlanabilir Deneyim Kapsamında Değerlendirilmesi

in: Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1, ÖZDOĞAN OSMAN NURİ, GÜLER MEHMET EMRE, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.616-627, 2024

4. Türkiye'deki Michelin Yıldızlı Restoranların Değerlendirilmesi

in: Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III, OĞAN YENER, Editor, Çizgi Kitapevi, pp.155-163, 2024

5. Gastrotourists’ Approaches towards Destinations

in: Contemporary Studies andTheories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN,YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,AKTUNA CAN,YALÇIN EREN, Editor, Peter Lang Ag, Berlin, pp.155-165, 2024

6. Meyve Aromalı Baharat

in: Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.95-105, 2023

7. Sürdürülebilir Gastronomi ve Atık Gıda Uygulamaları

in: Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler, Keleş Hüseyin,Tarınç Abdullah,Keleş Ali, Editor, Çizgi Kitabevi, İstanbul, pp.80-87, 2022

8. GASTRONOMİ VE MİTOLOJİ

in: HALK GASTRONOMİSİ, AÇA Mehmet, CEYLAN Ömür, GÜNGÖR Sezen, Editor, Motif Vakfı Yayınları, pp.525-537, 2022

9. Geleceğin Mutfak Kültürü

in: Geleceğin Restoranları, Gültekin Çalışkan,Doç. Dr. Gülsün Yıldırım, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.14-35, 2021

10. İNANÇSAL YAPILARIN YEME-İÇME KÜLTÜRÜNÜN OLUŞUMUNDAKİ ROLÜ

in: HALKBILIMI BAĞLAMINDA TÜRKIYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç Samet, Editor, Eğitim Yayınevi, Konya, pp.60-87, 2021

11. Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism

in: Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür, Editor, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, pp.177-201, 2021
Metrics

Publication

18

Citation (Scholar)

6

H-Index (Scholar)

2

Open Access

1
UN Sustainable Development Goals