Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gastronomi ve Mitoloji

Uluslararası Halk Gastronomisi Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 28 Ekim 2022

An Investigation of Local Cuisine of Silk Road: The Case of Turkic Council Modern Silk Road Joint Tours

4TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE “TOURMAN 2021” “RESTARTING TOURISM, TRAVEL AND HOSPITALITY: THE DAY AFTER”, Thessaloniki, Yunanistan, 21 Mayıs 2021

Kitap & Kitap Bölümleri

Meyve Aromalı Baharat

Baharat Otlar ve Soslar, Doç. Dr. Alper Kurnaz,Doç. Dr. Serkan Şengül, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.95-105, 2023

Sürdürülebilir Gastronomi ve Atık Gıda Uygulamaları

Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler, Keleş Hüseyin,Tarınç Abdullah,Keleş Ali, Editör, Çizgi Kitabevi, İstanbul, ss.80-87, 2022

GASTRONOMİ VE MİTOLOJİ

HALK GASTRONOMİSİ, AÇA Mehmet, CEYLAN Ömür, GÜNGÖR Sezen, Editör, Motif Vakfı Yayınları, ss.525-537, 2022

Geleceğin Mutfak Kültürü

Geleceğin Restoranları, Gültekin Çalışkan,Doç. Dr. Gülsün Yıldırım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.14-35, 2021

Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021

İNANÇSAL YAPILARIN YEME-İÇME KÜLTÜRÜNÜN OLUŞUMUNDAKİ ROLÜ

HALKBILIMI BAĞLAMINDA TÜRKIYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç Samet, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.60-87, 2021

Metrikler

Yayın

11

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları