Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

COVID 19 AND RESTARTING STRATEGIES IN TOURISM

11. INTERNATIONAL EUROPEAN CONGRESS ON ADVANCED STUDIES IN BASIC SCIENCES, Rome, İtalya, 11 - 13 Kasım 2024, cilt.2, ss.841-846

TURKISH TEA RESEARCH TRENDS OVER TIME

11. INTERNATIONAL EUROPEAN CONGRESS ON ADVANCED STUDIES IN BASIC SCIENCES, Roma, İtalya, 11 Kasım 2024

Covid-19 Pandemisi ve Gastronomi Eğitimindeki Yansımaları: Türkiye’de Zorunlu Uzaktan Eğitim Uygulamaları

12. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi (ICCI-EPOK 2024), Ağrı, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2024

The Role of Myths In Tourism

ULUSLARARASI MİTOLOJİ KONGRESİ-I, Mardin, Türkiye, 15 - 16 Mayıs 2024

What Makes Turkish Tea Culture so Special?

Stockholm Gastronomy Conference, Stockholm, İsveç, 23 - 25 Kasım 2023

Development Process of Tea Oriented Creative Tourism from the Supplier Perspective

Stockholm Gastronomy Conference, Stockholm, İsveç, 23 - 25 Kasım 2023

A New Dimension For Revitalization of Silk Road Tourism: Turkic Council Modern Silk Road Joint Tours

4TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE “TOURMAN 2021” “RESTARTING TOURISM, TRAVEL AND HOSPITALITY: THE DAY AFTER”, Yunanistan, 21 Mayıs 2021

An Investigation of Local Cuisine of Silk Road: The Case of Turkic Council Modern Silk Road Joint Tours

4TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE “TOURMAN 2021” “RESTARTING TOURISM, TRAVEL AND HOSPITALITY: THE DAY AFTER”, Thessaloniki, Yunanistan, 21 Mayıs 2021

A Survey on Tour Guide Licence in Native Language: The Case of Turkey

MTCON’xx20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2020

MARDİN YEŞİLLİ İLÇESİNİN TURİZM POTANSİYELİ ÜZERİNEBİR ÇALIŞMA

ULUSLARARASI GÖBEKLİTEPE SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 5 - 07 Haziran 2020

GELENEKSEL PETRANBOARDUN KIŞ TURİZMİ BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019

A STUDY ON THE DETERMINATION OF TURKEY’xxS HALAL TOURISMPOTENTIAL

III. TARAS SHEVCHENKO INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES, Kiev, Ukrayna, 12 - 14 Temmuz 2019

EVALUATION OF THE KAMILET VALLEY WITHIN THE CONTEXTOF SUSTAINABLE TOURISM

III. TARAS SHEVCHENKO INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES, Kiev, Ukrayna, 12 - 14 Temmuz 2019, ss.84 Sürdürülebilir Kalkınma

EVALUATION OF OTTOMAN CUISINE IN THE FRAMEWORK OF FUSIONCUISINE

III. TARAS SHEVCHENKO INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES, Kiev, Ukrayna, 12 - 14 Temmuz 2019, ss.85

A Study Related To Tatuta (Agriculture-Tourism-Exchange) Project Experience Of Ecological Holiday Farms In Rize / Turkey

Tourman 2018, 2nd International Scientific Conference "In Search Of Excellence In Tourism, Travel & Hospitality Management", Rodos, Yunanistan, 25 Ekim - 28 Kasım 2018, ss.3 Sürdürülebilir Kalkınma

A Qualitative Research about the Pearls and Pitfalls of Farm Tourism Businesses (Tatuta Farms) in Eastern Black Sea Region of Turkey

THE INC 2018,Tourism, Hospitality & Events in a Changing World International Conference, Buxton, Birleşik Krallık, 26 - 28 Haziran 2018, ss.2

EVALUATION OF NATURAL AND CULTURAL RESOURCES OF KONYA / AKŞEHİR IN THE FRAMEWORK OF ECOTOURISM

ATLAS ANNUAL CONFERENCE 2017, DESTINATIONS PAST, PAST AND FUTURE, VİANA DE CASTELO, Portekiz, 12 - 15 Eylül 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Evaluation of Natural and Cultural Resources of Konya/ Akşehir in the Frame of Ecotourism

Atlas Annual Conference 2017, Destination past, present and future, Viana Do Castelo, Portekiz, 12 - 15 Eylül 2017, ss.2 Sürdürülebilir Kalkınma

The Environmental Impacts of Tourism and Recreation Activities on Kaçkar Mountains National Park Rize TURKEY

Sydney International Business Research Conference 2016, Sydney, Avustralya, 19 - 21 Mart 2016 Sürdürülebilir Kalkınma
Kitap & Kitap Bölümleri

Developing Gastronomy Tourism in Turkey through Food Geographical Indication

Contemporary Studies and Theories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, AKTUNA CAN, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.357-363, 2024

Mavi Ekonomi ve Turizm

İnsan-Toplum-Çevre Ekseninde Turizm, ÖZGÜREL GİZEM, KARADAĞ LEVENT, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.1-15, 2024

Evaluation of the Use of Fuzzy Logic in Decision-Making Processes in Tourism

Contemporary Studies and Theories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, AKTUNA CAN, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang, ss.401-413, 2024

Tea culture in Türkiye

Tea Cultures of Europe: Heritage and Hospitality, Bohne Hartwig, Editör, De Gruyter, Berlin, ss.459-469, 2024

Amaç Odaklı Pazarlama ve Gastronomi

Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar), BOZOK DÜRİYE, ÖZDEMİR SAMİ SONAT, AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.38-55, 2024

Vertical Farming and Its Applications in Gastronomy

Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management, YAZICIOĞLU İRFAN, IŞIN ALPER, YAYLA ÖZGÜR, OĞAN YENER, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.165-172, 2024

ANTROPOLOJİ PERSPEKTİFİNDEN TURİZM

Disiplinler Arası Yaklaşımlarla Turizm Araştırmaları, Özgürel, Gizem; Karadağ, Levent, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.36-43, 2023

Gastronomy and Tea Tourism/ Tea-oriented gastronomy tours in Rize, Turkey

Routledge Handbook of Tea Tourism, Jolliffe, L., Aslam, M. S. M., Khaokhrueamuang, A., & Chen, L. H., Editör, Routledge, New York, ss.235-247, 2022

Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021

İpek Yolu Turizmi

Deneyimsel Turizm Türleri, Özer, Songül, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.175-196, 2021

The impact of Covid 19 on the Sustainability of Protected Areas

Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, Yazıcıoğlu İrfan, Yayla Özgür, Işın Alper, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.53-69, 2021

Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan YAZICIOĞLU Alper IŞIN Özgür YAYLA, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021

Geleceğin Restoranlarında Üretim ve Hizmet

Geleceğin Restoranları, Çalışkan Gültekin,Yıldırım Gülsün, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.71-87, 2021

Challenges Faced by Female Tourist Guides and Suggested Solutions

Tourism Studies and Social Sciences, KRYSTEV Vilian, ÇELIK UĞUZ Sabriye, EFE Recep, KAPLUHAN Erol, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, ss.144-163, 2021

İNANÇSAL YAPILARIN YEME-İÇME KÜLTÜRÜNÜN OLUŞUMUNDAKİ ROLÜ

HALKBILIMI BAĞLAMINDA TÜRKIYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç Samet, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.60-87, 2021

Protection and Usage Balance From the Perspectives of Visitors in National Parks: The Case of Kackar Mountains National Park

Global Opportunities and Challenges for Rural and Mountain Tourism, Kala, Devkant, Bagri, Chandra Satish, Editör, Hershey, PA: IGI Global, Pennsylvania, ss.150-167, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma

Karapınar İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli

Destinasyon Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi Turizmi, Karaman Abdullah, Şalvarcı Simge, Aylan Kübra, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.249-269, 2020

How Will the Service Actor and the Related Activities in Tourism Improve Women’s Empowerment in the World?

A Comparative Perspective of Women’xxs Economic Empowerment, Kilinc C. Ceyhun, Yildirim Gülsün, Editör, Routledge, Londrina, ss.127-140, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

An Evaluation On Social Media Users’ E-Reviews Of Food-BeverageBusinesses: The Case Of Rize

Social Science I, Cahit ASLAN,Özlem AYDOĞMUŞ ÖRDEM, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.49-59, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

KAMİLET VADİSİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

ALTERNATİF TURİZM ARAŞTIRMALARI, Yıldız Sevcan, Editör, İksad, Ankara, ss.143-171, 2019

TÜRKİYE’NİN HELAL TURİZM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA

Alternatif Turizm Araştırmaları, Yıldız Sevcan, Editör, İksad, Ankara, ss.115-142, 2019

An Evaluation On Social Media Users’ E-Reviews Of Food-BeverageBusinesses: The Case Of Rize

Social Science I, Cahit ASLAN, Özlem AYDOĞMUŞ ÖRDEM, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.49-59, 2019

MÜZELERDE TURİST REHBERLİĞİ ve İNTERAKTİF TEKNOLOJİLER

DİJİTAL TURİZM: SEKTÖRÜN YENİ GELECEĞİ, Karaman, A., Sayın, K., Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.161-171, 2019

TROYA ANTİK KENTİ (ÇANAKKALE)

TÜRKİYE’NİN UNESCO DEĞERLERİ VE TURİZM POTANSİYELİ, Prof. Dr. Abdullah Karaman, Öğr. Gör. Kürşat Sayın, Dr. Öğr. Üyesi Alper Ateş, Editör, Eğitim Yayınevi, 2018

Afrodisias (AYDIN 2017)

TÜRKİYE’NİN UNESCO DEĞERLERİ VE TURİZM POTANSİYELİ, Prof. Dr. Abdullah Karaman, Öğr. Gör. Kürşat Sayın, Dr. Öğr. Üyesi Alper Ateş, Editör, Eğitim Yayınevi, 2018

Türkiye Turizmi Bağlamında Ortadoğu Pazarı

Türkiye Alim Kitap Yayınevi, Düsseldorf, 2015
Metrikler

Yayın

78

Atıf (Scopus)

5

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

14

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

1

Tez Danışmanlığı

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları