Eğitim Bilgileri
2014 - 2018
2014 - 2018Doktora
Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı, Türkiye
2012 - 2014
2012 - 2014Yüksek Lisans
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı, Türkiye
2009 - 2012
2009 - 2012Lisans
Pamukkale Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, İngilizce Öğretmenliği/ Yabancı Diller Eğitimii Ana Bilim Dalı, Türkiye
2000 - 2004
2000 - 2004Lisans
Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksek Okulu, Turist Rehberliği, Türkiye
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
İşletme
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Akademik Unvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yönetilen Tezler
2021
2021Yüksek Lisans
Otel İşletmelerindeki Restoran Ve Mutfak Departmanlarının Günümüz Teknolojisine Uyumluluğunun Tespit Edilebilmesi İçin Endeks Oluşturulması
Yıldırım G. (Danışman)
G.ÇALIŞKAN(Öğrenci)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2022
2022EVALUATION OF ENVIRONMENTAL ISSUES IN THE COASTS OF EDREMIT GULF IN TERMS OF SUSTAINABLE TOURISM
ÇELİK UĞUZ S., KAIMULDINOVA K. D., YILDIRIM G., KABIYEV Y.
GEOJOURNAL OF TOURISM AND GEOSITES
, cilt.40, sa.1, ss.302-312, 2022 (Scopus)
2021
2021Endüstri 4.0'ın Turizm Alanındaki Kavramları Üzerine Bir AraştırmA
ÖZIŞIK YAPICI O., YILDIRIM G.
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi , cilt.5, sa.11, ss.394-412, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
2021Restoranların Günümüz Teknolojisine Uyumunun Belirlenmesi için Endeks Oluşturulması ve Uyum Sıralamalarının Tespiti Üzerine Bir Araştırma
YILDIRIM G., Çalışkan G.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies , cilt.9, sa.3, ss.2345-2371, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
2021SEYAHAT ACENTALARININ KRİZ DENEYİMLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
YILDIRIM G., Çalışkan G.
INTERNATIONAL JOURNAL OF SOCIAL HUMANITIES SCIENCES RESEARCH (JSHSR) , cilt.8, sa.73, ss.2268-2285, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
2021How Did Covid-19 Affect Career Intentions of Students Studying Tourism
ÖZIŞIK YAPICI O., YILDIRIM G., BAL C.
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, cilt.9, sa.1, ss.84-98, 2021 (Hakemli Dergi)
2020
2020Women Entrepreneurship in Tourism: The Case of Turkey
YILDIRIM G., TARINÇ A., KILINÇ C. Ç.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.4, ss.2462-2477, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020Ekoturizm Potansiyeli Açısından Doğu Karadeniz Bölgesi’nin Değerlendirilmesi
KAYA F., YILDIRIM G.
tourism and recreation
, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020THE ROLE OF WOMEN ENTREPRENEURS IN SOCIAL MEDIA CENTERED E-COMMERCE: DEVELOPMENTS IN GASTRONOMY
TARINÇ A., YILDIRIM G., KILINÇ C. Ç.
International Journal of Disciplines Economics Administrative Sciences Studies
, cilt.6, sa.24, ss.806-819, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020TURİZM İŞLETMELERİNDE KRİZ YÖNETİMİNİNÖNEMİ ALANYA’DAKİ 5 YILDIZLI OTELLERDECOVİD 19 KRİZİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
YILDIRIM G., SAYIN K.
JOURNAL OF SOCIAL, HUMANITIES AND ADMINISTRATIVE SCIENCES , cilt.6, sa.33, ss.1738-1756, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020Sakin Akımlardan Sakin Turizme Yönelim Ve Edremit Körfezi’nde Örnek BirÇalışma
ÇELİK UĞUZ S., YILDIRIM G., Acar A.
Journal of Recreation and Tourism Research (JRTR) , cilt.7, sa.4, ss.715-735, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020Yerel Halkın Sakin Şehir Algısı: Havran Örneği
YILDIRIM G., ÇELİK UĞUZ S.
Journal of Recreation and Tourism Research /JRTR , cilt.2, sa.2, ss.287-307, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020A Study On Herbs Used In Food In Rize Province Within The Context Of Gastronomy Tourism
Çalışkan G., YILDIRIM G., ŞENKARDEŞ İ.
INTERNATIONAL JOURNAL OF SOCIAL HUMANITIES SCIENCES RESEARCH (JSHSR) , cilt.7, sa.51, ss.573-583, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020HOW COVID-19 HAS INFLUENCED RESTAURANT PREFERENCES OF CUSTOMERS?
ÖZBEK Ö., YILDIRIM G.
Social Mentality and Researcher Thinkers Journal
, sa.37, 2020 (Hakemli Dergi)
2019
2019An Overview of Glamping Tourism Within The Context of The Middle East Tourism: The Case of Turkey
Yıldırım G., Erkılıç E.
Journal of Recretaion and Tourism Research
, cilt.6, sa.4, ss.475-489, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
2019Profesyonel Turist Rehberlerine Yönelik Cinsel Taciz İle İlgili Bir Araştırma
YILDIRIM G., ÖZBEK Ö.
Turist Rehberliği Dergisi , cilt.2, sa.2, ss.72-87, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
2019Rize’deki Konaklama İşletmelerinin Sosyal Medya Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
Yıldırım G., Erkılıç E.
Journal of Tourism Theory and Research , cilt.5, sa.3, ss.380-395, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
2019HOLSERV ÖLÇEĞİ İLE OTEL İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN ÖLÇÜLMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
TARINÇ A., YILDIRIM G., KILINÇ C. Ç.
International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR) , cilt.6, sa.37, ss.1320-1332, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
2019Tourism Students’ Perceptions of Tourism Industry: The Case of Selçuk University Faculty of Tourism
ATEŞ A., SUNAR H., KILINÇ C. Ç., YILDIRIM G.
The Journal of Tourism and Gastronomy Studies , cilt.7, sa.1, ss.522-534, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
2019OSMANLI MUTFAĞININ FÜZYON MUTFAĞI ÇERÇEVESİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ
TARINÇ A., YILDIRIM G., KILINÇ C. Ç.
International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR) , cilt.6, sa.43, ss.3045-3053, 2019 (Hakemli Dergi)
2018
2018A Study On The Farm Tourism Experiences Of Farmers And Visitors In Turkey
YILDIRIM G., Kılınç C. Ç.
Journal of Economic & Management Perspectives , cilt.12, sa.3, ss.5-12, 2018 (Hakemli Dergi)
2017
2017The Environmental Impacts of Tourism and Recreation Activities on Kaçkar Mountains National Park,Rize/ Turkey
YILDIRIM G., sezgin M.
Australasian Journal of Business, Social Science and Information Technology (AJBSSIT)
, cilt.3, sa.2, ss.68-74, 2017 (Hakemli Dergi)
2015
2015A Research on the Middle East Market within the Context of Turkey Tourism
YILDIRIM G., SARI Y.
İŞLETME ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , cilt.7, sa.1, ss.382-403, 2015 (Hakemli Dergi)
2014
2014Sürdürülebilir Turizm kapsamında Alan Kılavuzluğu Uygulaması Kaçkar Dağları Milli Parkı Örneği
YILDIRIM G., TEMİZKAN S. P.
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.13, sa.49, ss.124-149, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
2024COVID 19 AND RESTARTING STRATEGIES IN TOURISM
Yıldırım G., Kızıltan A.
11. INTERNATIONAL EUROPEAN CONGRESS ON ADVANCED STUDIES IN BASIC SCIENCES, Rome, İtalya, 11 - 13 Kasım 2024, cilt.2, ss.841-846, (Tam Metin Bildiri)
2024
2024TURKISH TEA RESEARCH TRENDS OVER TIME
YILDIRIM G.
11. INTERNATIONAL EUROPEAN CONGRESS ON ADVANCED STUDIES IN BASIC SCIENCES, Roma, İtalya, 11 Kasım 2024, (Tam Metin Bildiri)
2024
2024Covid-19 Pandemisi ve Gastronomi Eğitimindeki Yansımaları: Türkiye’de Zorunlu Uzaktan Eğitim Uygulamaları
YILDIRIM G., KARABACAK N.
12. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi (ICCI-EPOK 2024), Ağrı, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2024, (Özet Bildiri)
2024
2024The Role of Myths In Tourism
YILDIRIM G.
ULUSLARARASI MİTOLOJİ KONGRESİ-I, Mardin, Türkiye, 15 - 16 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)
2023
2023What Makes Turkish Tea Culture so Special?
YILDIRIM G.
Stockholm Gastronomy Conference, Stockholm, İsveç, 23 - 25 Kasım 2023, (Özet Bildiri)
2023
2023Development Process of Tea Oriented Creative Tourism from the Supplier Perspective
Pirim Y., YILDIRIM G.
Stockholm Gastronomy Conference, Stockholm, İsveç, 23 - 25 Kasım 2023, (Özet Bildiri)
2022
2022A RESEARCH ABOUT THE HIDDEN MEANING OF THE STRUCTURES IN GOBEKLITEPE THROUGH THE OLDEST MATHEMATICAL KNOWLEDGE
Çörekli Ç., Yıldırım G.
7th UNESCO UNITWIN Conference 2022, Koper, Slovenya, 15 - 20 Mayıs 2022, ss.10, (Özet Bildiri)
2021
2021Ekoturizm Etkinliklerinin Ekoturizm Amaç ve İlkeleri Bakımından İncelenmesi: Aladağ ve Kapadokya Örneği
Çilingir F., YILDIRIM G., ERKILIÇ E.
II. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 27 - 28 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)
2021
2021A New Dimension For Revitalization of Silk Road Tourism: Turkic Council Modern Silk Road Joint Tours
YILDIRIM G.
4TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE “TOURMAN 2021” “RESTARTING TOURISM, TRAVEL AND HOSPITALITY: THE DAY AFTER”, Yunanistan, 21 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)
2021
2021An Investigation of Local Cuisine of Silk Road: The Case of Turkic Council Modern Silk Road Joint Tours
Ertaş A., Yıldırım G.
4TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE “TOURMAN 2021” “RESTARTING TOURISM, TRAVEL AND HOSPITALITY: THE DAY AFTER”, Thessaloniki, Yunanistan, 21 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)
2021
2021SAKİN ŞEHİR HAREKETİNE YÖNELİK ALAN YAZIN İNCELEMESİ
ÇELİK UĞUZ S., YILDIRIM G.
Global Challenges – Scientific Solutions, 02 Mart 2021, (Tam Metin Bildiri)
2020
2020A Survey on Tour Guide Licence in Native Language: The Case of Turkey
YILDIRIM G., ÖZBEK Ö.
MTCON’xx20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2020, (Özet Bildiri)
2020
2020MARDİN YEŞİLLİ İLÇESİNİN TURİZM POTANSİYELİ ÜZERİNEBİR ÇALIŞMA
Omput E., YILDIRIM G.
ULUSLARARASI GÖBEKLİTEPE SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 5 - 07 Haziran 2020, (Tam Metin Bildiri)
2019
2019GASTRONOMİ TURİZMİ BAĞLAMINDA RİZEİLİNDEKİ YENİLEBİLİR OTLAR ENVANTERİÜZERİNE LİTERATÜRSEL BİR ÇALIŞMA
ÇALIŞKAN G., YILDIRIM G., ŞENKARDEŞ İ.
1. ULUSLARARASI GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ, Malatya, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, (Özet Bildiri)
2019
2019GELENEKSEL PETRANBOARDUN KIŞ TURİZMİ BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
OMPUT E., YILDIRIM G.
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, (Özet Bildiri)
2019
2019A STUDY ON THE DETERMINATION OF TURKEY’xxS HALAL TOURISMPOTENTIAL
TARINÇ A., YILDIRIM G., KILINÇ C. Ç.
III. TARAS SHEVCHENKO INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES, Kiev, Ukrayna, 12 - 14 Temmuz 2019, (Özet Bildiri)
2019
2019EVALUATION OF THE KAMILET VALLEY WITHIN THE CONTEXTOF SUSTAINABLE TOURISM
YILDIRIM G., TARINÇ A., KILINÇ C. Ç.
III. TARAS SHEVCHENKO INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES, Kiev, Ukrayna, 12 - 14 Temmuz 2019, ss.84, (Özet Bildiri)
2019
2019EVALUATION OF OTTOMAN CUISINE IN THE FRAMEWORK OF FUSIONCUISINE
TARINÇ A., YILDIRIM G., KILINÇ C. Ç.
III. TARAS SHEVCHENKO INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES, Kiev, Ukrayna, 12 - 14 Temmuz 2019, ss.85, (Özet Bildiri)
2018
2018A Study Related To Tatuta (Agriculture-Tourism-Exchange) Project Experience Of Ecological Holiday Farms In Rize / Turkey
YILDIRIM G., Kılınç C. Ç.
Tourman 2018, 2nd International Scientific Conference "In Search Of Excellence In Tourism, Travel & Hospitality Management", Rodos, Yunanistan, 25 Ekim - 28 Kasım 2018, ss.3, (Özet Bildiri)
2018
2018A Qualitative Research about the Pearls and Pitfalls of Farm Tourism Businesses (Tatuta Farms) in Eastern Black Sea Region of Turkey
YILDIRIM G., Kılınç C. Ç.
THE INC 2018,Tourism, Hospitality & Events in a Changing World International Conference, Buxton, Birleşik Krallık, 26 - 28 Haziran 2018, ss.2, (Özet Bildiri)
2017
2017EVALUATION OF NATURAL AND CULTURAL RESOURCES OF KONYA / AKŞEHİR IN THE FRAMEWORK OF ECOTOURISM
TARINÇ A., YILDIRIM G., ATEŞ A., KILINÇ C. Ç.
ATLAS ANNUAL CONFERENCE 2017, DESTINATIONS PAST, PAST AND FUTURE, VİANA DE CASTELO, Portekiz, 12 - 15 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Evaluation of Natural and Cultural Resources of Konya / Akşehir İn The Framework of Ecotourism
TARINÇ A., YILDIRIM G., ATEŞ A., KILINÇ C. Ç.
ATLAS Annual Conference 2017, Viana do Castelo, Portekiz, 12 - 15 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Evaluation of Natural and Cultural Resources of Konya/ Akşehir in the Frame of Ecotourism
YILDIRIM G., Kılınç C. Ç., Ateş A., Tarınç A.
Atlas Annual Conference 2017, Destination past, present and future, Viana Do Castelo, Portekiz, 12 - 15 Eylül 2017, ss.2, (Özet Bildiri)
2016
2016Kaçkar Dağları Milli Parkının Turizm İşletmeleri Açısından Sürdürülebilirliği
YILDIRIM G., Kılınç C. Ç., sezgin M., Ateş A.
II. Rize Sempozyumu, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.117-133, (Tam Metin Bildiri)
2016
2016The Environmental Impacts of Tourism and Recreation Activities on Kaçkar Mountains National Park Rize TURKEY
SEZGİN M., YILDIRIM G.
Sydney International Business Research Conference 2016, Sydney, Avustralya, 19 - 21 Mart 2016, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2024
2024Developing Gastronomy Tourism in Turkey through Food Geographical Indication
YILDIRIM G., BAKIR S.
Contemporary Studies and Theories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, AKTUNA CAN, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.357-363, 2024
2024
2024Mavi Ekonomi ve Turizm
YILDIRIM G.
İnsan-Toplum-Çevre Ekseninde Turizm, ÖZGÜREL GİZEM, KARADAĞ LEVENT, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.1-15, 2024
2024
2024Evaluation of the Use of Fuzzy Logic in Decision-Making Processes in Tourism
HACIMURTAZAOĞLU M., YILDIRIM G.
Contemporary Studies and Theories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, AKTUNA CAN, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang, ss.401-413, 2024
2024
2024Tea culture in Türkiye
YILDIRIM G., BOHNE H.
Tea Cultures of Europe: Heritage and Hospitality, Bohne Hartwig, Editör, De Gruyter, Berlin, ss.459-469, 2024
2024
2024Amaç Odaklı Pazarlama ve Gastronomi
KAHRAMAN A. G., YILDIRIM G.
Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar), BOZOK DÜRİYE, ÖZDEMİR SAMİ SONAT, AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.38-55, 2024
2024
2024Vertical Farming and Its Applications in Gastronomy
BAKIR S., YILDIRIM G.
Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management, YAZICIOĞLU İRFAN, IŞIN ALPER, YAYLA ÖZGÜR, OĞAN YENER, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.165-172, 2024
2023
2023ANTROPOLOJİ PERSPEKTİFİNDEN TURİZM
YILDIRIM G.
Disiplinler Arası Yaklaşımlarla Turizm Araştırmaları, Özgürel, Gizem; Karadağ, Levent, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.36-43, 2023
2022
2022Gastronomy and Tea Tourism/ Tea-oriented gastronomy tours in Rize, Turkey
YILDIRIM G.
Routledge Handbook of Tea Tourism, Jolliffe, L., Aslam, M. S. M., Khaokhrueamuang, A., & Chen, L. H., Editör, Routledge, New York, ss.235-247, 2022
2021
2021Geleceğin Restoranları
Çalışkan G. (Editör), Yıldırım G. (Editör)
Detay Yayınevi, Ankara, 2021
2021
2021Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism
Kahraman A. G., Yıldırım G., Ertaş A.
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021
2021
2021İpek Yolu Turizmi
YILDIRIM G.
Deneyimsel Turizm Türleri, Özer, Songül, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.175-196, 2021
2021
2021The impact of Covid 19 on the Sustainability of Protected Areas
YILDIRIM G.
Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, Yazıcıoğlu İrfan, Yayla Özgür, Işın Alper, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.53-69, 2021
2021
2021Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism
KAHRAMAN A. G., YILDIRIM G., ERTAŞ A.
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan YAZICIOĞLU Alper IŞIN Özgür YAYLA, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021
2021
2021Geleceğin Restoranlarında Üretim ve Hizmet
Çalışkan G., Yıldırım G.
Geleceğin Restoranları, Çalışkan Gültekin,Yıldırım Gülsün, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.71-87, 2021
2021
2021Challenges Faced by Female Tourist Guides and Suggested Solutions
İNCE YENİLMEZ M., YILDIRIM G., KILINÇ C. Ç.
Tourism Studies and Social Sciences, KRYSTEV Vilian, ÇELIK UĞUZ Sabriye, EFE Recep, KAPLUHAN Erol, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, ss.144-163, 2021
2021
2021İNANÇSAL YAPILARIN YEME-İÇME KÜLTÜRÜNÜN OLUŞUMUNDAKİ ROLÜ
YILDIRIM G., ERTAŞ A.
HALKBILIMI BAĞLAMINDA TÜRKIYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç Samet, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.60-87, 2021
2020
2020Cases on Tour Guide Practices for Alternative Tourism
Yıldırım G. (Editör), Tekin Ö. (Editör), Tarınç A. (Editör), Kılınç C. Ç. (Editör)
Igi-Global, Pennsylvania, 2020
2020
2020Protection and Usage Balance From the Perspectives of Visitors in National Parks: The Case of Kackar Mountains National Park
YILDIRIM G.
Global Opportunities and Challenges for Rural and Mountain Tourism, Kala, Devkant, Bagri, Chandra Satish, Editör, Hershey, PA: IGI Global, Pennsylvania, ss.150-167, 2020
2020
2020Karapınar İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
YILDIRIM G., KAHRAMAN A. G.
Destinasyon Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi Turizmi, Karaman Abdullah, Şalvarcı Simge, Aylan Kübra, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.249-269, 2020
2020
2020TURİST REHBERİ ADAYLARININ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİN TURİZM MESLEĞİNİN GEREKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
YILDIRIM G., Oğuz V.
SPESİFİK AKADEMİK ARAŞTIRMALAR, Akın, Adnan, Editör, İksad, ss.147-172, 2020
2019
2019How Will the Service Actor and the Related Activities in Tourism Improve Women’s Empowerment in the World?
KILINÇ C. Ç., YILDIRIM G.
A Comparative Perspective of Women’xxs Economic Empowerment, Kilinc C. Ceyhun, Yildirim Gülsün, Editör, Routledge, Londrina, ss.127-140, 2019
2019
2019An Evaluation On Social Media Users’ E-Reviews Of Food-BeverageBusinesses: The Case Of Rize
Erkılıç E., Yıldırım G.
Social Science I, Cahit ASLAN,Özlem AYDOĞMUŞ ÖRDEM, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.49-59, 2019
2019
2019KAMİLET VADİSİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
YILDIRIM G., TARINÇ A., KILINÇ C. Ç.
ALTERNATİF TURİZM ARAŞTIRMALARI, Yıldız Sevcan, Editör, İksad, Ankara, ss.143-171, 2019
2019
2019TÜRKİYE’NİN HELAL TURİZM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
TARINÇ A., YILDIRIM G., KILINÇ C. Ç.
Alternatif Turizm Araştırmaları, Yıldız Sevcan, Editör, İksad, Ankara, ss.115-142, 2019
2019
2019An Evaluation On Social Media Users’ E-Reviews Of Food-BeverageBusinesses: The Case Of Rize
ERKILIÇ E., YILDIRIM G.
Social Science I, Cahit ASLAN, Özlem AYDOĞMUŞ ÖRDEM, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.49-59, 2019
2019
2019MÜZELERDE TURİST REHBERLİĞİ ve İNTERAKTİF TEKNOLOJİLER
YILDIRIM G., ÖZBEK Ö.
DİJİTAL TURİZM: SEKTÖRÜN YENİ GELECEĞİ, Karaman, A., Sayın, K., Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.161-171, 2019
2018
2018TROYA ANTİK KENTİ (ÇANAKKALE)
TEKİN Ö., YILDIRIM G., KILINÇ C. Ç.
TÜRKİYE’NİN UNESCO DEĞERLERİ VE TURİZM POTANSİYELİ, Prof. Dr. Abdullah Karaman, Öğr. Gör. Kürşat Sayın, Dr. Öğr. Üyesi Alper Ateş, Editör, Eğitim Yayınevi, 2018
2018
2018Afrodisias (AYDIN 2017)
YILDIRIM G., TEKİN Ö., KILINÇ C. Ç.
TÜRKİYE’NİN UNESCO DEĞERLERİ VE TURİZM POTANSİYELİ, Prof. Dr. Abdullah Karaman, Öğr. Gör. Kürşat Sayın, Dr. Öğr. Üyesi Alper Ateş, Editör, Eğitim Yayınevi, 2018
2015
2015Türkiye Turizmi Bağlamında Ortadoğu Pazarı
YILDIRIM G., SARI Y.
Türkiye Alim Kitap Yayınevi, Düsseldorf, 2015
Desteklenen Projeler
2013 - 2014
2013 - 2014Eskişehir Somut Olmayan Kültürel Miras Envanterinin Çıkarılması ve Turizme Kazandırılması
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
YILDIRIM G.
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Aralık 2020
Aralık 20202019 Türkiye Çay Demleme ve Sunum Şampiyonu Yuchi Pirim ile Çaylı Tatlılar ve Uzak Doğu Çayları
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Kahraman A. G., Kılıç A., Yıldırım G., Ertaş A.
Türkiye
Ödüller
Mart 2016
Mart 2016