SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Türkiye’de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi.
Gıda Teknolojisi
, ss.76-80, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Meyve/Sebze Çekirdeklerinden Elde Edilen Ekstraktlarda Fenolik Maddelerin Tespiti ve Ekstraktların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020
he bioaccesibility of antioxidants in rosehip roots collected from Erzurum - Turkey
Nutricon, 13 - 15 Haziran 2018, ss.148-149
The phenolic profile determination of tomato landraces from Turkey
NUTRICON, Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.58-59
The bioaccesibility of antioxidants in rosehip roots collected from Erzurum - Turkey
NUTRICON, Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.148-149
Investigating the effect of infusion methods on the antioxidant properties of mixed herbal tea
NUTRICON, Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.106
EFFECT OF DIFFERENT DRYING METHODS ON THE ANTIOXIDANT CAPACITY OF RAISINS
1st Black Sea Association of Food science and Technology, Ohrid, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, ss.1
Investgatıng The Antmıcrobıal And Antıoxıdant Propertıes Of Dıfferent Vınegars Produced In Turkey
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1
The Changes in Antioxidant Properties of Grape and Apple Fruits During Vinegar Processing. , October 2014, Istanbul, Turkey (poster).
7.th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 21 - 24 Ekim 2014, ss.1
Investigating the Antimicrobial and Antioxidant Properties of Different Vinegars Produced in Turkey
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 3 - 05 Ekim 2014
Evaluating the In Vitro Bioavailability of Different Types of Vinegar.
3rd International Conference on Food Digestion, Wageningen, Hollanda, 4 - 07 Mart 2014, ss.1
Türkiye'de Yaygın Olarak Tüketilen Bazı Sirke Çeşitlerinin Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi.
TGDF GIDA KONGRESİ 2013, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.1
Kitap & Kitap Bölümleri
Yapay Gıdalar ve3D
Geleceğin Restoranları, Gültekin Çalışkan,Gülsün Yıldırım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.130-146, 2021
Innovations in functional foods development
Food Technology Disruptions, Charis M. Galanakis, Editör, Academic Press., Oxford, ss.73-130, 2021