Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Antarktika Horseshoe Adası’nda Plastik Kirliliği, Kaynakları ve Risk Analizi

7. ULUSAL KUTUP BİLİMLERİ SEMPOZYUMU, İstanbul, Türkiye, 4 - 05 Aralık 2023, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Acrylamide exposure and risk assessment from consumption of baby foods: Turkey

V. International Health Sciences and Life Congress, Burdur, Türkiye, 10 - 12 Mart 2022, ss.28-37, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Türkiye pazarındaki bebek bisküvilerinin Na, Ca, Mg, K, Fe, Pb, As, Cd ve Hg düzeylerinin belirlenmesi ve risk değerlendirmesi

2 nd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 25 - 29 Ekim 2021, ss.402-407, (Tam Metin Bildiri)

Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.94-95, (Özet Bildiri)

Beslenmeye Dayalı Maruziyetlerde Kullanılan Bilimsel Yöntemler

4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.467, (Özet Bildiri)

Pişirme Tekniklerinin Isıl İşlem Kontaminantları Üzerine Etkisi

5th International Hippocrates Congress on Medical and Health Sciences, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2020, ss.129-134, (Tam Metin Bildiri)

Bread Yeast Industry and Marketing

1st International Chukurova Agriculture and Veterinary Congress, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2020, ss.81-91, (Tam Metin Bildiri)

Kanser Hastalarının Tanı Öncesi ve Sonrası Pişirme Yöntemlerine Yönelik Tercihler

4th International Hippocrates Congress on Medical and Health Sciences, Antalya, Türkiye, 25 - 26 Eylül 2020, cilt.1, ss.228-229, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Organik Çay Üretiminde Ürün Doğrulama ve Takip Sisteminin (Üdts) Uygulanması

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.435-440, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Türkiye'de Organik Gıdaların Etiketlenmesinde Kullanılan Sertifika ve Logolara Genel Bakış

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.441-447, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Organik Ürünlerin İşlendiği İşletmelerde Ön Gereksinim Programları

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.448-454, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Tüketicilerin Organik Ürün Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.455-462, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

The Simit (Turkish Bagel) of Rize

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.110, (Tam Metin Bildiri)

The Traditional Food Perceptions of Consumers Living in Trabzon Province

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.540, (Tam Metin Bildiri)

Considering The Traditional Food in Terms of Local Tourism and Their Contribution to Economy

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.546, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Heavy metals in teas and their health implications

Tea in Health and Disease Prevention, Victor R. Preedy,Vinood B. Patel, Editör, Academic Press , Massachusetts, ss.225-236, 2025 Sürdürülebilir Kalkınma

Formation, level, reduction methods and health risk assessment of acrylamide in coffee products

Coffee in Health and Disease Prevention, Victor R. Preedy,Vinood B. Patel, Editör, Academic Press , Massachusetts, ss.743-751, 2025 Sürdürülebilir Kalkınma

The Importance of Tea in the Correlation between Caffeine and Health

Bioactive Compounds in Nutraceutical and Functional Food for Good Human Health, Danciu C,Senapati KK,Mishra K,Sharma K, Editör, IntechOpen, Rijeka, ss.1-12, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

The Evaluation of Childhood Foods and Infant Formula Exposure to Furan, Chloropropanols and Acrylamide Contamination by Food Processing

Infant Feeding - Breast Versus Formula, Isam Jam Al-Zwaini,Zaid Rasheed Al-Ani,Walter Hurley, Editör, Intechopen, Rijeka, ss.1-15, 2020

Integrated Management Systems and Sustainable Development

Quality Management Systems - a Selective Presentation of Case-studies Showcasing Its Evolution, Kounis L, Editör, Intechopen, Rijeka, ss.1-19, 2018
Metrikler

Yayın

82

Atıf (WoS)

332

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

381

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

760

H-İndeks (Scholar)

16

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

16

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları