Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Acrylamide exposure and risk assessment from consumption of baby foods: Turkey

V. International Health Sciences and Life Congress, Burdur, Türkiye, 10 - 12 Mart 2022, ss.28-37 Sürdürülebilir Kalkınma

Türkiye pazarındaki bebek bisküvilerinin Na, Ca, Mg, K, Fe, Pb, As, Cd ve Hg düzeylerinin belirlenmesi ve risk değerlendirmesi

2 nd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 25 - 29 Ekim 2021, ss.402-407

Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.94-95

Beslenmeye Dayalı Maruziyetlerde Kullanılan Bilimsel Yöntemler

4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.467

Pişirme Tekniklerinin Isıl İşlem Kontaminantları Üzerine Etkisi

5th International Hippocrates Congress on Medical and Health Sciences, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2020, ss.129-134

Bread Yeast Industry and Marketing

1st International Chukurova Agriculture and Veterinary Congress, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2020, ss.81-91

Kanser Hastalarının Tanı Öncesi ve Sonrası Pişirme Yöntemlerine Yönelik Tercihler

4th International Hippocrates Congress on Medical and Health Sciences, Antalya, Türkiye, 25 - 26 Eylül 2020, cilt.1, ss.228-229 Sürdürülebilir Kalkınma

Organik Çay Üretiminde Ürün Doğrulama ve Takip Sisteminin (Üdts) Uygulanması

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.435-440 Creative Commons License

Türkiye'de Organik Gıdaların Etiketlenmesinde Kullanılan Sertifika ve Logolara Genel Bakış

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.441-447 Creative Commons License

Organik Ürünlerin İşlendiği İşletmelerde Ön Gereksinim Programları

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.448-454 Creative Commons License

Tüketicilerin Organik Ürün Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.455-462 Creative Commons License

The Simit (Turkish Bagel) of Rize

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.110

The Traditional Food Perceptions of Consumers Living in Trabzon Province

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.540

Considering The Traditional Food in Terms of Local Tourism and Their Contribution to Economy

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.546

Kitap & Kitap Bölümleri

The Importance of Tea in the Correlation between Caffeine and Health

Bioactive Compounds in Nutraceutical and Functional Food for Good Human Health, Danciu C,Senapati KK,Mishra K,Sharma K, Editör, IntechOpen, Rijeka, ss.1-12, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

The Evaluation of Childhood Foods and Infant Formula Exposure to Furan, Chloropropanols and Acrylamide Contamination by Food Processing

Infant Feeding - Breast Versus Formula, Isam Jam Al-Zwaini,Zaid Rasheed Al-Ani,Walter Hurley, Editör, Intechopen, Rijeka, ss.1-15, 2020

Integrated Management Systems and Sustainable Development

Quality Management Systems - a Selective Presentation of Case-studies Showcasing Its Evolution, Kounis L, Editör, Intechopen, Rijeka, ss.1-19, 2018

Metrikler

Yayın

68

Atıf (WoS)

159

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

202

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

13

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları