SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Estimating the acrylamide exposure of adult individuals from coffee: Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.37, sa.12, ss.2051-2060, 2020 (SCI-Expanded)
The determination of acrylamide content in brewed coffee samples marketed in Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.37, sa.2, ss.280-287, 2020 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of acrylamide levels in infant formulas and baby biscuits sold in Turkey
Letters in Applied NanoBioScience
, cilt.11, sa.1, ss.3155-3165, 2022 (Hakemli Dergi)
NutritionaI consumption frequencies scale of change: Validity and reliability study
Black Sea Journal of Health Science
, cilt.5, sa.1, ss.9-17, 2022 (Hakemli Dergi)
A Study of Food Poisoning Cases in Turkey from 2016 to 2020 According to the Written and Visual Media
Akademik Gıda
, cilt.19, sa.3, ss.281-290, 2021 (Hakemli Dergi)
The past, present and future ISO9001 quality management system standard
Business & Management Studies: An International Journal
, cilt.9, sa.1, ss.227-247, 2021 (Hakemli Dergi)
The Impact of the COVID-19 Pandemic on the Frequency of Food Consumption
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.9, sa.1, ss.47-66, 2021 (Hakemli Dergi)
Yöre Halkının Geleneksel Gıda Tüketim Eğilimi: Rize Örneği
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.4, ss.3411-3427, 2020 (Hakemli Dergi)
Perceptions, Attitudes and Behaviours of Consumers Towards Traditional Foods and Gastronomy Tourism: The Case of Rize
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.3, ss.1752-1769, 2020 (Hakemli Dergi)
Acrylamide: a Hidden Danger
Health, Food & Biotechnology
, cilt.1, sa.1, ss.20-22, 2019 (Hakemli Dergi)
Microbiological Risks Related with Raw Materials in Halva Production and Detection of Microbiological Critical Control Points
AKADEMİK GIDA
, cilt.16, sa.1, ss.42-50, 2018 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.5, sa.3, ss.135-149, 2017 (Hakemli Dergi)
Trabzon’da Yaşayan Tüketicilerin Geleneksel Gıdalara Yönelik Tutum ve Algıları
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.33, sa.2016, ss.99-110, 2016 (Hakemli Dergi)
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
Journal of Food and Health Science
, cilt.2, sa.1, ss.9-26, 2016 (Hakemli Dergi)
Toplu Beslenme Noktalarında Çalışan Personelin Gıda Güvenliği Bilgi Durumları Doğu Karadeniz Bölgesi Örneği
Uluslararası Beslenme Araştırmaları Dergisi
, sa.5, ss.29-46, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Antarktika Horseshoe Adası’nda Plastik Kirliliği, Kaynakları ve Risk Analizi
7. ULUSAL KUTUP BİLİMLERİ SEMPOZYUMU, İstanbul, Türkiye, 4 - 05 Aralık 2023
Dicle Nehri’nde Endemik Bir Balık Türünün Mikroplastik Kontaminasyonunun Geçmişe Dönük Değerlendirmesi ve Risk Analizi
10. Ulusal Limnoloji Sempozyumu , Çankırı, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2023
Acrylamide exposure and risk assessment from consumption of baby foods: Turkey
V. International Health Sciences and Life Congress, Burdur, Türkiye, 10 - 12 Mart 2022, ss.28-37
Türkiye pazarındaki bebek bisküvilerinin Na, Ca, Mg, K, Fe, Pb, As, Cd ve Hg düzeylerinin belirlenmesi ve risk değerlendirmesi
2 nd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 25 - 29 Ekim 2021, ss.402-407
Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi
4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.94-95
Beslenmeye Dayalı Maruziyetlerde Kullanılan Bilimsel Yöntemler
4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.467
Pişirme Tekniklerinin Isıl İşlem Kontaminantları Üzerine Etkisi
5th International Hippocrates Congress on Medical and Health Sciences, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2020, ss.129-134
Bread Yeast Industry and Marketing
1st International Chukurova Agriculture and Veterinary Congress, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2020, ss.81-91
The Simit (Turkish Bagel) of Rize
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.110
The Traditional Food Perceptions of Consumers Living in Trabzon Province
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.540
Considering The Traditional Food in Terms of Local Tourism and Their Contribution to Economy
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.546
Observing and evaluating the salmonella spp. risks originating from the feedstock of halva production of a firm which implements ISO 22000 and striking the critical control points
Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, ss.287-288
Tüketicilerin Gıda Güvenliği Bilgi Düzeyi ve Satınalmada En Fazla Önem Verdikleri Faktörler Literatür Taraması
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi 2007 2013 Yılları Arasında Türkiye ve AB Üye Ülkelerin Karşılaştırılması
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015
Marketlerin Gıda Güvenliğine Yönelik Oluşturduğu Sistemler ve Gıda Reyonlarında Çalışanların Gıda Güvenliği Bilgi Düzeyi Üzerine Bir Araştırma:Rize Örneği
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.83
Kitap & Kitap Bölümleri
Formation, level, reduction methods and health risk assessment of acrylamide in coffee products
Coffee in Health and Disease Prevention, Victor R. Preedy,Vinood B. Patel, Editör, Academic Press , Massachusetts, ss.743-751, 2024
Heavy metals in teas and their health implications
Tea in Health and Disease Prevention, Victor R. Preedy,Vinood B. Patel, Editör, Academic Press , Massachusetts, ss.225-236, 2024
The Evaluation of Childhood Foods and Infant Formula Exposure to Furan, Chloropropanols and Acrylamide Contamination by Food Processing
Infant Feeding - Breast Versus Formula, Isam Jam Al-Zwaini,Zaid Rasheed Al-Ani,Walter Hurley, Editör, Intechopen, Rijeka, ss.1-15, 2020