Announcements & Documents
Thesis Documents
Download File
Education Information
2003 - 2009
2003 - 2009Doctorate
Ege University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd., Turkey
1999 - 2002
1999 - 2002Postgraduate
Ondokuz Mayis University, Instıtute Of Scıence, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd., Turkey
1995 - 1999
1995 - 1999Undergraduate
Ondokuz Mayis University, Sınop Faculty Of Fısherıes, Su Ürünleri Mühendisliği, Turkey
Dissertations
2009
2009Doctorate
Modifiye Atmosfer Paketleme Uygulanan Sübye, Kara Midye ve Lakerdanın Buzdolabı Şartlarında Bazı Kalite Kriterlerinin İncelenmesi
Ege University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd.
2002
2002Postgraduate
Surimi Üretim Teknolojisinde Kalite ve Dayanım Süresini Etkileyen Faktörler Üzerine Bir Araştırma
Ondokuz Mayis University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd.
Foreign Languages
B2 Upper Intermediate
B2 Upper IntermediateEnglish
Certificates, Courses and Trainings
2023
2023Girişimciler İçin Kalite Yönetimi Eğitimi
Quality Management
Digitalpark Teknokent İstanbul İnovasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi
2023
2023Girişimciler İçin Dış Ticaret Eğitimi
Finance
İstanbul İnavasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi
2022
2022Information Session, EU Projects
Project Management
ETCOP Institute for Interdisciplinary Research
2022
2022Yalın Grişimcilik Eğitimi
Entrepreneurship
İstanbul Kalkınma Ajansı, İstanbul İnovasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi
2022
2022Girişimciler İçin İş Modeli Geliştirme Eğitimi
Commercialization
Türk-Alman Üniversitesi
2022
2022Dijital Liderlik ve Yönetim Becerileri Eğitimi
Personal Evolution
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2022
2022Takım Çalışması Eğitimi (Takım Çalışması Modelleri, İnsan Kaynakları Uygulamaları, Personel Kişilik Analizi)
Personal Evolution
TC. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
2022
2022Girişimcilere Özel Pazarlama Yönetimi ve Eğitimi
Entrepreneurship
İstanbul Kalkınma Ajansı
2022
2022Müşteri Odaklı Yaklaşım Eğitimi
Entrepreneurship
İstanbul İnovasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi
2022
2022Teknoloji Yol Haritası Eğitimi
Technology Management/Management of Technology
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Türk-Alman Üniversitesi Digitalpark Teknokent
2022
2022İş Planı Hazırlama Eğitimi
Commercialization
Digitalpark Teknokent, İstanbul İnavasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi
2015
2015Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası
Health&Medicine
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2015
2015AB. UniEuroFish Eğiticilerin Eğitimi
Education Management and Planning
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2014
2014Akademik Düzeyde Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi
Education Management and Planning
Tübitak ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2012
2012Tübitak Bilgilendirme ve Eğitim Semineri
Education Management and Planning
Tübitak
2011
2011Uygulamalı Kromatografik Analiz Çalıştayı
Education Management and Planning
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2011
2011AB Standartlarında Teknik Şartname ve Pazar Araş. Hazr. Uygulama
Education Management and Planning
Milli Eğitim Bakanlığı
2009
2009Su Ürünleri Toptan ve Perakende Satış Yerleri Düzenlemeleri
Education Management and Planning
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2008
2008Su Ürünleri Kalite Kontrol Sistemi
Quality Management
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2008
2008Kaptanlık ve Telsiz Operatörlüğü
Education Management and Planning
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2008
2008IPARD Eğitimi
Education Management and Planning
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2007
2007Balıkçılık Yönetimi ve Kontrolü
Education Management and Planning
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2007
2007AB Ortak Balıkçılık Politikası ve Türkiye
Education Management and Planning
Bandırma Ticaret Odası
2007
2007Eğiticinin Eğitimi
Education Management and Planning
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2006
2006Eurofish Packaging in the fish industry, Hygiene and Traceabilitr
Education Management and Planning
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2005
2005AB Hijyen Yönetmelikleri ve Su Ürünleri Kalite Kontrol Sistemleri
Quality Management
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2005
2005Su Ürünleri Mevzuatı, Ürün Hijyeni ve AB Mevzuatına Göre Denetim ve Kontrolller
Quality Management
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2004
2004Ortak Piyasa Düzeni ve Balık Kalitesi Kontrolü
Quality Management
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2003
2003Su Ürünleri Işınlama Kursu
Education Management and Planning
Türkiye Atom Enerjisi
Research Areas
Agricultural Sciences
Seafood
Seafood Processing Technologies
Academic Titles / Tasks
2023 - Continues
2023 - ContinuesProfessor
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2018 - 2023
2018 - 2023Associate Professor
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2010 - 2018
2010 - 2018Assistant Professor
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
1999 - 2002
1999 - 2002Research Assistant
Ondokuz Mayis University, Sınop Faculty Of Fısherıes
Managerial Experience
2023 - Continues
2023 - ContinuesDeputy Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2023 - Continues
2023 - ContinuesHead of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2022 - Continues
2022 - ContinuesMember of the Senate
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2017 - Continues
2017 - ContinuesHead of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama İşlem Teknolojisi
2016 - Continues
2016 - ContinuesRectorate Commissioner
Recep Tayyip Erdogan University, Rektorluk
2016 - Continues
2016 - ContinuesRectorate Commissioner
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi
2016 - Continues
2016 - ContinuesRectorate Commissioner
Recep Tayyip Erdogan University, Rektorluk
2015 - Continues
2015 - ContinuesRectorate Commissioner
Recep Tayyip Erdogan University, Rektorluk
2014 - Continues
2014 - ContinuesRectorate Commissioner
Recep Tayyip Erdogan University, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi , Rteü Organizasyon Komisyonu
2014 - Continues
2014 - ContinuesRectorate Commissioner
Recep Tayyip Erdogan University, Rektorluk
2013 - Continues
2013 - ContinuesDeputy Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri
2011 - Continues
2011 - ContinuesRectorate Commissioner
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi
2011 - Continues
2011 - ContinuesRectorate Commissioner
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi
2013 - 2022
2013 - 2022Rector's Advisor
Recep Tayyip Erdogan University
2020 - 2020
2020 - 2020ÜNİ-DOKAP Genel Sekreteri
Recep Tayyip Erdogan University, Rektorluk
2017 - 2020
2017 - 2020Vice Dean
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi
2014 - 2017
2014 - 2017Coordinator of The Rectorate
Recep Tayyip Erdogan University, Rektorluk
2013 - 2017
2013 - 2017Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Beden Eğitimi Ve Spor Bölümü, Beden Eğitimi Ve Spor Bölümü
2015 - 2016
2015 - 2016Rectorate Commissioner
Recep Tayyip Erdogan University, Rteü 10. Yıl Etkinlikleri
2010 - 2012
2010 - 2012Head of Department
Recep Tayyip Erdogan University, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri
Non Academic Experience
2009 - 2010
2009 - 2010Su Ürünleri Mühendisi (Dr)
Ministry, Tarım ve Orman Bakanlığı , Balıkesir Kırsal Kalkınma İl Koordinatörlüğü
2002 - 2009
2002 - 2009Su Ürünleri Mühendisi
Ministry, Tarım ve Orman Bakanlığı , Balıkesir İl Müdürlüğü
Courses
Supervised Theses
2023
2023Postgraduate
Bor katkılı poli(vinil alkol) (PVA) nanofilm'in karakterizasyonu ve özellikleri
Çağlak E. (Advisor)
Z.AKÇAY(Student)
2023
2023Postgraduate
İSTAVRİT BALIĞI KROKETİNDE NAR KABUĞU EKSTRAKTININ SOĞUK MUHAFAZA (+4 oC) SÜRESİNCE KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Çağlak E. (Advisor)
E.SARI(Student)
2023
2023Postgraduate
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME SANAYİSİNDE TÜRK SOMONU’NUN (Oncorhynchus mykiss) DEĞERLENDİRİLMESİNDE FARKLI UYGULAMALAR
Çağlak E. (Advisor)
E.Güneş(Student)
2021
2021Doctorate
Elektro eğirme yöntemi ile üretilen nanoliflerden nanokompozit film üretimi ve balık sosunda aktif ambalaj materyali olarak kullanımı
Çağlak E. (Advisor)
E.ALP(Student)
2021
2021Doctorate
Hurma, karayemiş ve mavi yemiş yaprak ekstraktları kullanılarak hazırlanan yenilebilir filmlerle kaplanmış bazı su ürünlerindeki kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal değişimlerin incelenmesi
Çağlak E. (Advisor)
A.AYTAÇ(Student)
2020
2020Postgraduate
Su ürünleri işleme teknolojisinde katkı maddesi olarak kullanılabilecek bazı bitki ekstraktlarının antioksidan, antimikrobiyal ve fenolik madde içeriklerinin belirlenmesi
Çağlak E. (Advisor)
B.KARA(Student)
2019
2019Postgraduate
THE STUDY OF SOCİO-ECONOMİC PROPERTIES OF EMPLOYEES OF THE FISHERY PRODUCTS PROCESSING PLANTS IN ISTANBUL AND GENERAL STRUCTURE OF THE PROCESSING PLANTS
Çağlak E. (Advisor)
L.ATAMAN(Student)
2019
2019Doctorate
YÜKSEK MOLEKÜL AĞIRLIKLI SUDA ÇÖZÜNEBİLİR KİTOSANIN KANAL YAYIN BALIĞI (Ictalurus punctatus)’NIN SOĞUK VE DONMUŞ MUHAFAZASINDAKİ GIDA KALİTESİ VE GÜVENLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Çağlak E. (Advisor)
B.Karslı(Student)
2018
2018Postgraduate
KARADENİZ BÖLGESİ SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSİ ÇALIŞANLARININ BAZI DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Çağlak E. (Advisor)
M.Ali(Student)
2016
2016Postgraduate
Vakum Paketlenerek Buzdolabında Depolanmış Gökkuşağı Alabalık (Oncorhyncus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellina sinensis L.) Ekstraktları İle Yağlarının Etkileri
Çağlak E. (Advisor)
Ö.Kılıç(Student)
2016
2016Postgraduate
Buzdolabında (2+1 C) Vakum Paketlenerek Depolanmış Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Farklı Kekik (Origanum onites L.) Ekstraktlarının Etkisi
Çağlak E. (Advisor)
H.Akarsu(Student)
2016
2016Postgraduate
Farklı Sıcaklıklarda Sous Vide UYgulanmış Sudak Balığının (Sander lucioperca Linnaeus, 1758) Raf Ömrü Üzerine Bir Araştırma
Çağlak E. (Advisor)
E.Şişmanlar(Student)
2013
2013Postgraduate
Akivades (Ruditapes decussatus, Linnaeus, 1758)te Farklı İşleme Tekniklerinin Kalite Kriterlerine Etkisinin Araştırılması
Çağlak E. (Advisor)
B.KARSLI(Student)
Representation and Promotion Activities
12. Rize Tanıtım Günleri
Institutional Promotion, İstanbul Yenikapı Etkinilk Alanı, Turkey, İstanbul, 2022 - 2022
Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
2024
2024Comparison of Fatty Acid Profile and Proximate Composition of Three Native Trout Species: Health Benefits and Risk Assessments Associated with Their Consumption
Karslı B., Çağlak E., Kaya C.
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
, vol.75, no.3, pp.7655-7664, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024The effect of pomegranate peel extract added as a natural preservative on the quality parameters of thornback ray (Raja clavata) sausages stored at +4°C
Caglak E., Ogretmen Ö. Y., Karslı B.
Food Science and Nutrition
, vol.12, no.8, pp.6011-6021, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024Optimization and Bioactive Properties of Nanoemulsion Formulated with Hemp (<i>Cannabis sativa</i> L.) Seed Oil and Aloe vera (<i>Barbadensis miller</i> Stockton) Gel
Kara A., Caglak E., Karsli B.
CHEMISTRYSELECT
, vol.9, no.17, pp.9-20, 2024 (SCI-Expanded)
2023
2023Chemical and Biological Activities of <i>Callistemon citrinus</i> and <i>Punica granatum</i>
Esertaş Ü. Z. Ü., Kobya O., Çağlak E., Kara A.
BIOLOGY BULLETIN
, vol.50, no.SUPPL 3, pp.338-350, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Use of dill extracts as a natural preservative on shelf-life extension of rainbow trout croquettes during refrigerator storage
Çağlak E., Karsli B.
FOOD SCIENCE & NUTRITION
, vol.11, no.11, pp.7330-7340, 2023 (SCI-Expanded)
2022
2022Extraction and Physicochemical Characterization of Chitosan from Pink Shrimp (Parapenaeus longirostris) Shell Wastes
Ögretmen Ö., Karsli B., Çaglak E.
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, vol.28, no.3, pp.490-500, 2022 (SCI-Expanded)
2021
2021Effect of high molecular weight chitosan coating on quality and shelf life of refrigerated channel catfish fillets
Karslı B., Çağlak E., Prinyawiwatkul W.
LWT
, vol.142, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021Effects of high-molecular-weight chitosan coating prepared in different solvents on quality of catfish fillets during 6-month frozen storage
Karslı B., Çağlak E., Prinyawiwatkul W.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, vol.86, no.3, pp.762-769, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021Application of Black Cumin and Green Tea Extracts and Oils for Microbiological, Physicochemical, Textural and Sensorial Quality of Vacuum Packaged Rainbow Trout Fillets Stored at 2 +/- 1 degrees C
Karslı B., Çağlak E., Kilic O.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, vol.30, no.3, pp.271-282, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021INVESTIGATION OF NUTRITIONAL, SOME QUALITY CHANGES OF MUSSELS COVERED WITH EDIBLE FILMS PREPARED USING EXTRACTS OF PERSIMMON, CHERRY LAUREL AND LIKAPA
Gurdal A. A., ÇAĞLAK E.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, vol.30, pp.1823-1836, 2021 (SCI-Expanded)
2020
2020The Effect of Depuration on Metals, Bacteria, and Nutrition in<i>Venus verrucosa</i>from the Aegean Sea: Benefit and Risk for Consumer Health of Warty Venus
ÇAĞLAK E., Karsli B., Koral S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, vol.29, no.6, pp.577-591, 2020 (SCI-Expanded)
2019
2019The impact of electrospun films of poly(epsilon-caprolactone) filled with nanostructured zeolite and silica microparticles on in vitro histamine formation by Staphylococcus aureus and Salmonella Paratyphi A
Alp-Erbay E., Figueroa-Lopez K. J., Lagaron J. M., Caglak E., Torres-Giner S.
FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE
, vol.22, 2019 (SCI-Expanded)
2019
2019Inhibition of selected pathogens inoculated on the surface of catfish fillets by high molecular weight chitosan coating
Karsli B., Caglak E., Lı D., Rubıo N. K., Janes M., Prınyawıwatkul W.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, vol.54, no.1, pp.25-33, 2019 (SCI-Expanded)
2017
2017Effects of the Depuration Process on Microbiological Quality and Nutritional Composition of Mediterranean Mussel (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819)
Caglak E., Karsli B., Koral S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, vol.26, no.4, pp.479-490, 2017 (SCI-Expanded)
2017
2017SEASONAL VARIATION OF FATTY ACID AND AMINO ACID COMPOSITIONS IN THE MUSCLE TISSUE OF ZANDER (SANDER LUCIOPERCA LINNAEUS, 1758) AND THE EVALUATION OF IMPORTANT INDEXES RELATED TO HUMAN HEALTH
Caglak E., Karsli B.
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, vol.29, no.2, pp.266-275, 2017 (SCI-Expanded)
2017
2017Investigations on mineral content in warty crab Eriphia verrucosa (Forskal, 1775) from the Rize Coast of Black Sea, Turkey
Caglak E., Karsli B.
INDIAN JOURNAL OF FISHERIES
, vol.64, no.4, pp.80-86, 2017 (SCI-Expanded)
2016
2016The Effect of Depuration on Bacterias, Mineral Matters, Fatty Acids and Amino Acids in Carpet Shell (Ruditapes decussatus Linnaeus, 1758) and The Evaluation of Quality Indexes in Terms of Human Health
Çağlak E., Koral S., Karslı B.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, vol.25, pp.6172-6183, 2016 (SCI-Expanded)
2016
2016The effect of black seed oil and olive oil on shelf life of dry-salted crucian carp (Carassius carassius Linneaus, 1758)
Caglak E., Karsli B.
IRANIAN JOURNAL OF FISHERIES SCIENCES
, vol.15, no.4, pp.1624-1631, 2016 (SCI-Expanded)
2016
2016THE EFFECT OF DEPURATION ON BACTERIAS, MINERAL MATTERS, FATTY ACIDS AND AMINO ACIDS IN CARPET SHELL (RUDITAPES DECUSSATUS LINNAEUS, 1758) AND THE EVALUATION OF QUALITY INDEXES IN TERMS OF HUMAN HEALTH
Caglak E., Koral S., Karsli B.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, vol.25, pp.6172-6183, 2016 (SCI-Expanded)
2015
2015Effects of different processing techniques on the carpet shell (Ruditapes decussatus Linnaeus, 1758)
Caglak E., Karsli B., Koral S.
JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, vol.66, no.5, pp.141-148, 2015 (SCI-Expanded)
2014
2014Investigation of Some Heavy Metals Accumulation in Muscle of Pike Perch (Stizostedion lucioperca, Linnaeus 1758) from Lake Beysehir, Turkey
Caglak E., Karsli B.
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, vol.20, no.2, pp.203-214, 2014 (SCI-Expanded)
2012
2012Effect of Modified Atmosphere Packaging on Quality and Shelf Life of Salted Bonito (Sarda sarda)
ÇAĞLAK E., ÇAKLI Ş., KILINÇ B.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, vol.21, no.3, pp.206-221, 2012 (SCI-Expanded)
2008
2008Microbiological, chemical and sensory assessment of mussels (Mytilus galloprovincialis) stored under modified atmosphere packaging
Caglak E., ÇAKLI Ş., KILINÇ B.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, vol.226, no.6, pp.1293-1299, 2008 (SCI-Expanded)
2005
2005A study about the marination of clam (Ruditapes decussatus) and its shelf life
CAKLI S., KILINC B., CADUN A., DINCER T., TOLASA S., Caglak E.
ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, vol.56, no.6, pp.128-131, 2005 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
2023
2023Sensory Properties and Proximate Composition of Fish Soup from European Anchovy (Engraulis encrasicolus Linnaeus, 1758)
Çağlak E., Karslı B., Delihasan Sonay F., Öğretmen Ö. Y., Kara A., Kobya O.
FOOD BULLETİN
, vol.2, no.2, pp.37-43, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
2023
2023SOCIO-ECONOMIC VIEW OF FISHERIES PROCESSING SECTOR EMPLOYEES: BLACK SEA REGION-TÜRKİYE
Altun M. A., ÇAĞLAK E.
Black Sea Journal of Agriculture
, vol.6, no.2, pp.174-182, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
2023
2023Fishery products processing facilities and the socio-economic structure of their employees in Türkiye: A sectional study from Istanbul
Ataman L., ÇAĞLAK E.
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, vol.28, no.1, pp.92-112, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
2022
2022Effect of Pomegranate Peel Extract as a Natural Antioxidant on Sausage Production from Rainbow Trout Fillet Waste
Çağlak E., Kobya O., Öğretmen Ö. Y., Karslı B., Kara B.
Food Bulletin
, vol.1, no.1, pp.11-15, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
2022
2022Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Çağlak E., Kara B., Karslı B., Gürdal A. A., Öğretmen Ö. Y., Kara A.
ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY
, vol.53, no.3, pp.166-177, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
2021
2021Antioxidant Potential of Chestnut Shell, Stinging Nettle, Kiwi Fruit and Citrus Fruit Extracts and Antimicrobial Effects Against Some Fish Pathogens
KOBYA O., KARA B., YAYLACI E., ÇAĞLAK E.
JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
, vol.12, no.4, pp.138-152, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
2021
2021Combination effect of hot smoking and vacuum packaging on quality parameters of refrigerated thornback ray (Raja clavata Linnaeus, 1758)
Karslı B., Çağlak E.
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
, vol.5, no.1, pp.42-50, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
2020
2020The Effect of Hot Smoking and Vacuum Pack on Quality of Crucian Carp (Carassius carassius Linnaeus, 1758) Stored in Refrigerated Condition
Çağlak E., Karslı B.
Recep Tayyip Erdogan University Journal of Science and Engineering
, vol.1, no.2, pp.34-44, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
2019
2019Balıkesir-Ayvalık ve Trabzon-Çarşıbaşı `ndan Toplanan Zeytin Yapraklarının (Olea europaea L.) Farklı Yöntemlerle Kurutulması ile Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkilerinin Karşılaştırılması
ÇAĞLAK E., KOBYA O., KARA B.
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences ’xx19 , vol.4, no.2, pp.257-262, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
2018
2018Social-Economic Analysis of Employees in Fish Retail Places: A Case Study of Rize Province
Çağlak E., Karslı B., Gürdal A. A., Kara B.
JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
, vol.3, no.1, pp.34-41, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
2018
2018Production of Surimi from Whiting (Merlangius merlangus L.1758) and Effect of Starch on Surimi Quality during Frozen Storage
ÇAĞLAK E.
Nutrition & Food Science International Journal , vol.5, no.5, pp.1-5, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
2017
2017Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi
Çağlak E., Karslı B., Şişmanlar Altıkaya E.
ARCHIVIO STORICO ITALIANO
, vol.17, no.1, pp.71-81, 2017 (Scopus)
2017
2017Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA E.
Yunus Araştırma Bülteni , vol.17, no.1, pp.71-81, 2017 (Scopus)
2016
2016Determination of the Some Quality Criteria and Shelf Life of Different Cooking Methods Aplied Anchovies (Engrulis encrasicolus) Stored at Refrigerated (+4±1 °C) Conditions
Çağlak E., Karslı B., Rakıcı S.
JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
, vol.1, no.1, pp.21-27, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
2016
2016Farklı Pişirme Yöntemleri Uygulanarak Buzdolabı Şartlarında 4 1 C Depolanan Hamsi Balığının Engraulis encrasicolus Bazı Kalite Kriterleri ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
ÇAĞLAK E., KARSLI B., RAKICI S.
Journal of Anatolian Environmental&Animal Sciences , no.1, pp.21-27, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
2015
2015Determination of Shelf Life of Marinade and Brine Injected Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) at Refrigerator Conditions
Çağlak E., Karslı B.
Journal of Food and Health Science
, vol.1, no.4, pp.199-210, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
2014
2014Seasonal Distribution of Biochemical Composition of Barbus sp. Species distrubuted in Çiftekavak Stream, Rize, Turkey
Karslı B., Çağlak E., Karslı V., Turan L., Akarsu H.
MARINE SCIENCE AND TECHNOLOGY BULLETIN
, vol.3, no.2, pp.11-14, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
2014
2014COMPARISON CHEMICAL, SENSORY, MICROBIOLOGICAL AND TEXTURAL CHANGES OF CUTTLEFISH (SEPIA OFFICINALIS) STORED UNDER DIFFERENT PACKAGING
ÇAĞLAK E., ÇAKLI Ş., KILINÇ B.
BULGARIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE , vol.20, no.4, pp.1046-1053, 2014 (Scopus)
2014
2014Seasonal Variation of Nutrient Composition of Chub (Squalius sp.) at Ciftekavak Stream in Rize, Turkey
Çağlak E., Karslı B., Karslı V., Akarsu H., Turan L.
El-Cezeri Journal of Science and Engineering
, vol.1, no.3, pp.19-24, 2014 (Scopus)
2013
2013Beyşehir Gölü Sudak (Sander lucioperca Linnaeus, 1758) Balıklarının Mevsimsel Et Verimi ve Kimyasal Kompozisyonu
Çağlak E., Karslı B.
Journal of Eğirdir Fisheries Faculty
, vol.9, no.1, pp.1-8, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
2012
2012Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Çalışanların Sosyo-Ekonomik Analizi:Balıkesir İli Örneği
Çağlak E., Karslı B., Çağlak S.
Istanbul University Journal Of Fisheries & Aquatic Sciences
, vol.27, no.2, pp.47-67, 2012 (Peer-Reviewed Journal)
2011
2011Su Ürünlerinde Yan Ürünler & By Products
ÇAĞLAK E., ÇAĞLAK S.
Yunus Araştırma Bülteni , vol.-, no.2, pp.1-6, 2011 (Scopus)
2010
2010Türkiye’ye İthal Edilen Bir Kalamar Türünün (Illex argentinus Castellanos, 1960) Mikrobiyal ve Ağır Metal Yükünün Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
ÇAĞLAK E., ÇAKLI Ş., ÇAĞLAK S.
E.Ü. Su Ürünleri Dergisi , no.1, pp.35-39, 2010 (Peer-Reviewed Journal)
2009
2009Determination of Shelf Life in Fried and Boiled Frog Meat Stored in Refrigerator in 3.2± 1.08°C
ÇAKLI Ş., KIŞLA D., CADUN A., DİNÇER T., ÇAĞLAK E.
E.Ü. Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.115-119, 2009 (Peer-Reviewed Journal)
2006
2006Deniz Alglerinin İnsan Beslenmesinde Kullanılması
KABA N., ÇAĞLAK E.
E.Ü. Su Ürünleri Dergisi , vol.23, pp.243-246, 2006 (Peer-Reviewed Journal)
2005
2005TUZLAMA VE MARİNASYON YÖNTEMLERİ İLE İŞLENMİŞ İSTAVRİT BALIĞI’NIN (Trachurus mediterraneus, STEİNDACHNER, 1868) MUHAFAZASI SIRASINDAKİ KALİTE DEĞİŞİMLERİ
ERDEM M. E., BİLGİN S., ÇAĞLAK E.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.3, pp.1-6, 2005 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
2022
2022Chemical and Biological Activities of Callistemon citrinus and Punica granatum
Üreyen Esertaş Ü. Z., KOBYA O., ÇAĞLAK E.
3. International Enzyme & Bıoprocess, Tokat, Turkey, 09 September 2022, pp.47
2022
2022Tıbbi ve Aromatik Bitki Olarak Tarhun (Artemisia dracunculus L.)’ Bitkisinin Değerlendirilmesi
Kara A., Çağlak E.
3rd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Turkey, 20 - 23 July 2022, pp.250
2022
2022Comparison of Color Measurement Scale and Automatic Color Device Parameters Used to Determine Meat Color of Turkish Salmon
Çağlak E., Öğretmen Ö. Y., Karslı B.
2th International Aegean Scientific Research Symposium, Gaziantep, Turkey, 12 March 2022, pp.41-42
2022
2022Su Ürünleri İşleme Sanayisinde Türk Somonunun (Oncorhynchus mykiss)Değerlendirilmesinde Farklı Uygulamalar
Güneş E., Çağlak E., Kara A., Kobya O., Karslı B., Öğretmen Ö. Y.
2nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Turkey, 10 - 13 March 2022, pp.276
2022
2022İstavritli Kroket Örneğinde Nar Ekstratı İlavesinin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
SARI E., ÇAĞLAK E., KOBYA O., KARA A., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y.
2 nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Turkey, 10 - 13 March 2022, pp.275
2021
2021Determination of Physicochemical Characterization of Chitosan Extracted from the Pupal Shell Waste of Black Soldier Fly (Hermetia illucens Linnaeus, 1758)
Öğretmen Ö. Y., Karslı B., Çağlak E., Kurtoğlu İ. Z.
International Aegean Scientific Research Symposium, Uşak, Turkey, 25 December 2021, pp.68-69
2021
2021Kara Asker Sineğinin (Hermetia illucens Linnaeus, 1758) Pupa Kabuğu Atığından Ekstrakte Edilen Kitosanın Fizikokimyasal Karakterizasyonunun Belirlenmesi
ÖĞRETMEN Ö. Y., KARSLI B., ÇAĞLAK E., KURTOĞLU İ. Z.
International Aegean Scientific Research Symposium 2021, İzmir, Turkey, 25 December 2021, pp.68
2021
2021Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi
Güneş E., Kara A., Kobya O., Sarı E., Çağlak E., Öğretmen Ö. Y., et al.
21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Turkey, 15 - 16 November 2021, pp.3
2021
2021Kabuklu Su Ürünleri İşleme Teknolojisindeki Kazanç: Kitin
Kara A., Çağlak E.
21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Erzurum, Turkey, 15 - 16 November 2021, pp.1
2021
2021Bazı Fiziksel Kalite Parametrelerinin Belirlenmesinde Diyetetik Hamsi Örneği
Sarı E., Kobya O., Güneş E., Kara A., Öğretmen Ö. Y., Delihasan Sonay F., et al.
21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Turkey, 15 - 16 November 2021, pp.2
2021
2021Tıbbi ve Aromatik Bitki Olan Karaçalı (Paliurus spina-christi)'nın Çeşitli Ekstraktlarda Antioksidan Etkilerinin İncelenmesi
Kara A., Kobya O., Çağlak E.
3.International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, Ankara, Turkey, 15 - 17 December 2021, pp.4
2021
2021Determination of Physical Quality Characteristics of Turkish Ravioli with Anchovy
Kobya O., Sarı E., KARA A., Güneş E., DELİHASAN SONAY F., KARSLI B., et al.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Turkey, 07 September 2021
2021
2021Determınatıon of Physıcal Qualıty Characterıstıcs of Turkısh Ravıolı Wıth Anchovy
Kobya O., Sarı E., Kara A., Güneş E., Delihasan Sonay F., Karslı B., et al.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, İzmir, Turkey, 7 - 08 September 2021, pp.76
2021
2021Determination of Quality Parameters of Pastry With Anchovies
Kara A., Güneş E., Sarı E., Kobya O., Karslı B., Çağlak E., et al.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, 7 - 08 September 2021, pp.73
2020
2020Changes in Some Quality Criteria of Black Mussels (+4 ºC) Covered withEdible Films Extracted from Blackberry Plant and Stored in Cold StorageConditions
Gürdal A. A., Kara B., Karslı B., Çağlak E.
9. INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM (UMYOS'20), İstanbul, Turkey, 18 - 20 November 2020, pp.63-64
2020
2020Antibacterial Activity of Orange (Citrus aurantium) and Stinging Nettle (Urtica diodica) Extracts Against Selected Fish Pathogenic Bacteria
ORHAN K., KARA B., YAYLACI E. U., ÇAĞLAK E.
II. International Symposium on Biodiversity Research, Rize, Turkey, 18 - 20 November 2020, vol.1, pp.254
2020
2020Antibacterial Activity of Orange (Citrus aurantium) and Stinging Nettle (Urtica dioica) Extracts Against Selected Fish Pathogenic Bacteria
Kobya O., KARA B., UZUN YAYLACI E., ÇAĞLAK E.
2nd International Symposium on Biodiversity Research, Rize, Turkey, 18 - 20 November 2020
2019
2019Çay Bitkisi (Camellia sinensis) Tohumunun Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Araştırılması
Kara B., KARSLI B., ÇAĞLAK E., KOBYA O.
8. International Vacational School Symposium, Sinop, Turkey, 11 - 13 June 2019, vol.1
2019
2019Sarı Kantaron (Hypericum perforetum L.) Bitkisinin Farklı Yöntemlerle Elde Edilen Ekstrelerinde Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkilerinin Değerlendirilmesi
KARA B., KOBYA O., ÇAĞLAK E., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Turkey, 21 - 23 June 2019, vol.1, pp.112-113
2019
2019Determination of The Quality Properties of Sauces From Scorpid Fish
KARSLI B., ÇAĞLAK E., ÖĞRETMEN Ö. Y., KARA B., KOBYA O.
Life Science and Technology Iconst Conference '19, Prizren, Kosova, 26 - 30 August 2019, pp.99
2019
2019An Investigation on Evaluation of Thornback ray (Raja Clavata) Fish in Sausage Production
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., KARA B., KOBYA O.
Life Science and Technology Iconst Conference '19, Prizren, Kosova, 26 - 30 August 2019, pp.101
2019
2019An Investigation on Evaluation of Thornback ray (Raja Clavata) Fish in Sausage Production
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., KARA B., KOBYA O.
Life Science and Technology Iconst Conference '19, Prizren, Kosova, 26 - 30 August 2019, pp.101
2019
2019Doğal Antioksidan Kaynağı Olarak Hurma ve Karayemiş Çekirdeklerinin Değerlendirilmesi
Gürdal A. A., KARA B., ÇAĞLAK E.
2. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Turkey, 28 - 29 June 2019, pp.656
2019
2019Evaluation of Antioxidant and Antimicrobial Effects on Extracts of (Hypericum perforetum L.) Obtained by Different Methods
KARA B., KOBYA O., ÇAĞLAK E., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Turkey, 21 - 23 June 2019, pp.112-113
2019
2019The Examination of the Effect of Black Sesame (Nigella Sativa L.) and Green Tea (Camellia Sinensis L) Extracts On the Quality of Trout (Oncorhynchus Mykiss Wal aum, 1792) Fillets Stored in Refrigerator Conditions (+ 2 ± 1 ° C)
Çağlak E., Karslı B., Kılıç Ö.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Turkey, 21 - 23 June 2019, pp.100
2019
2019Evaluation of Antioxidant and Antimicrobial Effects on Extracts of (Hypericum perforetum L.) Obtained by Different Methods
KARA B., KOBYA O., ÇAĞLAK E., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Turkey, 21 - 23 June 2019, pp.112-113
2019
2019Determination of Antioxidant and Antimicrobial Effects of Extracted From the Natural Dried Olive Leaves
KOBYA O., KARA B., ÇAĞLAK E., KARSLI B.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Turkey, 21 - 23 June 2019, pp.640-648
2019
2019Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması
ÇAĞLAK E., KARSLI B., KILIÇ Ö.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Turkey, 21 - 23 June 2019, pp.100
2019
2019Determination of Physicochemical Characterization of Chitosan Biopolymer Obtained From Pink Shrimp Shell Waste (Parapenaeous longirostris)
ÖĞRETMEN Ö. Y., ÇAĞLAK E., KARSLI B., KARA B.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Turkey, 21 - 23 June 2019, pp.109
2019
2019Determination of Antioxidant and Antimicrobial Effects of Extracted From the Natural Dried Olive Leaves
KOBYA O., KARA B., ÇAĞLAK E., KARSLI B.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Turkey, 21 - 23 June 2019, pp.640-648
2019
2019Investigation of Antioxidant and Antimicrobial Activities of Tea Plant (Camellia sinensis) Seed
Kara B., Karslı B., Çağlak E., Kobya O.
8. International Vocational Schools Symposium, Sinop, Turkey, 11 - 13 June 2019, pp.11
2019
2019Evaluation of The Persimmon, Cherry Laurel and Likapa As A Natural Antioksidant Source
GÜRDAL A. A., ÇAĞLAK E., KARA B.
2. International Congress on Engineering and Life Science (ICELIS 2019), Kastamonu, Turkey, 11 - 14 April 2019
2019
2019Functionalization of Electrospun Biopolymer Nanofibers with Molecular Sieving Particles for Entrapment of Biogenic Amines For Active Food Packaging Applications
Alp Erbay E., ÇAĞLAK E., Tores-Giner S.
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Turkey, 16 - 18 April 2019, pp.276
2018
2018Antimicrobial Effect of Different Method Extracts of Orange and Pomegranate Shells on Esherichia coli and Staphylococcus aureus
KARSLI B., ÇAĞLAK E., ÖĞRETMEN Ö. Y., KARA B.
International Symposium of Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Turkey, 21 - 23 November 2018
2018
2018Antimicrobial Effect of Different Method Extracts of Orange andPomegranate Shells on Escherichia coli and Staphylococcus aureus
KARSLI B., ÇAĞLAK E., ÖĞRETMEN Ö. Y., KARA B.
13 th International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Turkey, 21 - 23 November 2018, pp.136
2018
2018Influence of Depuration on Fatty Acid Composition ofWarty Venus (Venus verrucosa)
ÇAĞLAK E., KARSLI B., KORAL S., ÖĞRETMEN Ö. Y.
13 th International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Turkey, 21 - 23 November 2018, pp.137
2018
2018Influence of Depuration on Fatty Acid Composition of Warty Venus (Venus verrucosa)
Çağlak E., Karslı B., Koral S., Öğretmen Ö. Y.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Turkey, 21 - 23 November 2018, pp.137
2018
2018Determination of Antioksidant Capacities of Orange and Pomegranate Shell Exctracted by Different Methods
ÇAĞLAK E., KARA B., GÜRDAL A. A., ÖĞRETMEN Ö. Y.
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Turkey, 26 - 29 April 2018, vol.1, pp.58
2017
2017The Socio-Economic Examination Of The Working In Seafood Processing Industry In The Black Sea
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ALTUN M. A.
International Vocational Science Symposium, Antalya, Turkey, 18 - 20 October 2017, pp.52
2017
2017Social-Economic Analysis Of Employees in Fish Retail Places: A Case Study Of Rize Province
ÇAĞLAK E., KARSLI B., Gürdal A. A., Kara B.
International Vocational Science Symposium, Antalya, Turkey, 18 - 20 October 2017, pp.50-51
2017
2017The Socio-Economic Examination Of The Working In Seafood Processing Industry In The Black Sea
ÇAĞLAK E., KARSLI B., Altun M. A.
International Vocational Science Symposium, Antalya, Turkey, 18 - 20 October 2017, pp.52
2016
2016THE SOCIO-ECONOMIC EXAMINATION OF THE WOMEN WORKING IN SEAFOOD PROCESSING INDUSTRY IN THE BLACK SEA
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ALTUN M. A.
7th International Women and Business Conference, Prizren, Kosova, 9 - 11 November 2016, pp.258
2016
2016The Effect of Extracts of Oregano (Origanum onites) in Trout Fillets Quality
ÇAĞLAK E., KARSLI B., AKARSU H.
5th International Vocational Schools Symposium, Prizren, Kosova, 18 - 20 May 2016, vol.2, pp.749-764
2015
2015Sudak Balığı (Stizostedion lucioperca Linnaeus, 1758)’ nın Kas Dokularındaki Yağ Asidi ve Aminoasit Miktarlarının Mevsimsel Değişimi
ÇAĞLAK E., KARSLI B.
Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi, Rize, Turkey, 6 - 09 October 2015, pp.75
2015
2015Fish Sauce "Garum" from Antiquity to Today
ÇAĞLAK E.
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosnia And Herzegovina, 1 - 04 October 2015, pp.50
2015
2015Arıtım (Depurasyon) İşlemi Uygulanmış Kidonya (Venus verrucosa)’nın İnsan Sağlığı ve Besinsel Açıdan İncelenmesi
ÇAĞLAK E., KARSLI B.
Ulusal Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Turkey, 1 - 04 October 2015, pp.88
2015
2015Kidonya (Venus verrucosa Linnaeus, 1758)'nın Yağ Asidi İçeriğine Depurasyon Süresinin Etkisi
KARSLI B., ÇAĞLAK E., KORAL S.
18. Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 1 - 04 September 2015, pp.144
2015
2015Seasonal Mineral Content Variation in terms of human consumption limit values in Warty Crab (Eriphia verrucosa, Forsskal 1775) samples from the Black Sea Rize Coast
ÇAĞLAK E., KARSLI B., SÜLEYMAN B., DİŞBUDAK G.
International Multidisciplinary Congress of Eurasia, Üsküp, Macedonia, 1 - 05 September 2015, pp.758-760
2015
2015Farklı Sıcaklıklarda (60, 70, 80 °C) Sous-Vide İşlemi Uygulanmış Sudak (Sander lucioperca, Linnaeus, 1758) Balığının Kalite Değişimleri ve Raf Ömrünün Tespiti
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA E.
18. Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 1 - 04 September 2015, pp.119
2015
2015The Effect of Depuration on Heavy Metals in Carpet Shell (Ruditapes decussatus, Linnaesus, 1758)
ÇAĞLAK E., KORAL S., KARSLI B.
International Conference on Marine Science & Aquaculture, Kota Kinabalu, Malaysia, 17 - 19 March 2015, pp.81
2015
2015The Effect of Depuration on Amino Acid Composition in Carpet Shell (Ruditapes decussatus, Linnaesus, 1758)
KARSLI B., ÇAĞLAK E., KORAL S.
International Conference on Marine Science & Aquaculture, Kota Kinabalu, Malaysia, 17 - 19 March 2015, pp.82
2015
2015The Effect of Depuration on Fatty Acids Composition in Carpet Shell (Ruditapes decussatus, Linnaesus, 1758)
KORAL S., KARSLI B., ÇAĞLAK E.
International Conference on Marine Science & Aquaculture, Kota Kinabalu, Malaysia, 17 - 19 March 2015, pp.80
2014
2014Farklı Yöntemler ile Elde Edilen Dereotu Ekstraklarının Buz Dolabı Şartlarında (+2±1 °C) Muhafaza Edilen Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Kroketlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
ÇAĞLAK E., KARSLI B., AKARSU H., TURAN L., BİLGİNOĞLU İ., ÇETİN C.
Doğu Anadolu Bölgesi 5. Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Turkey, 31 May - 02 June 2014, pp.256-257
2014
2014Seasonal Variation of Nutrient Composition of Chub (Squalius sp.) at Ciftekavak Stream in Rize, Turkey
ÇAĞLAK E., KARSLI B., Karslı V., Akarsu H., Turan L.
1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology, Girne, Cyprus (Kktc), 15 - 17 May 2014, pp.71
2014
2014Seasonal Variation of Nutrient Composition of Chub (Squalius sp.) at Ciftekavak Stream in Rize, Turkey
ÇAĞLAK E., KARSLI B., KARSLI V., AKARSU H., TURAN L.
1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology, Girne, Cyprus (Kktc), 15 - 17 May 2014, pp.71
2014
2014Determination of Seasonal Distribution of Biochemical Composition of Barbus sp. Species distrubuted in Çiftekavak Stream, Rize, Turkey
KARSLI B., ÇAĞLAK E., KARSLI V., TURAN L., AKARSU H.
1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology, Girne, Cyprus (Kktc), 15 - 17 May 2014, pp.72
2013
2013Marinasyon İşlemi Uygulanmış Akivades (Ruditapes decussatus, Linnaeus, 1758)’in Kalite Değişimlerinin Tespiti
KARSLI B., ÇAĞLAK E.
17. Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 3 - 06 September 2013, pp.186-187
2013
2013Farkı İşlem Uygulanmış Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792)'ın Buzdolabı Koşullarında Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
ÇAĞLAK E., KARSLI B., YAĞIZ S.
3. Ulusal Alabalık Sempozyumu, Kastamonu, Turkey, 24 - 26 May 2013, pp.47
2012
2012Effects of Depuration Periods on the Mineral Substances in Black Mussels (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819)
ÇAĞLAK E., KARSLI B., KORAL S., MÜEZZİNOĞLU N.
The First International Biology Congress in Kyrgzstan, Bishkek, Kyrgyzstan, 24 - 26 September 2012, pp.75
2011
2011Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA E., KORAL S., ÇAĞLAK S.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Makale olarak yayınlandı), Antalya, Turkey, 25 - 27 October 2011
2011
2011Dumanlanmış Vatoz Balığının Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma
ÇAĞLAK E., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA E., KARSLI B., KORAL S., ÇAĞLAK S.
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 25 - 27 October 2011, pp.121
2011
2011Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı İle Tuzlanmış Havuz Balığının (Carasius carasius) Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA E., KORAL S., ÇAĞLAK S.
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 25 - 27 October 2011, pp.122
2006
2006DETERMINATION OF SHELF LIFE IN FRIED AND BOILED WHOLE FROG MEAT STORED IN REFRIGERATOR
ÇAKLI Ş., KIŞLA D., CADUN A., DİNÇER T., ÇAĞLAK E.
2nd TAFT Conference (36th WEFTA meeting), Quebec, Canada, 29 October - 01 November 2006, pp.131
2005
2005Deniz Alglerinin İnsan Beslenmesinde Kullanılması
KABA N., ÇAĞLAK E.
13. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Turkey, 1 - 04 September 2005, pp.99
2004
2004Compositional characteristics of Clam (Ruditapes decussatus, L.) and Warty venus (Venus Verrucosa, L.)
ÇAKLI Ş., CADUN A., DİNÇER T., ÇAĞLAK E., TAŞKAYA L.
34th WEFTA Meeting, Lübeck, Germany, 12 - 15 September 2004, pp.95-98
2001
2001Deniz Alglerinin İnsan Beslenmesinde Kullanılması
ÇAĞLAK E., Erdem M. E., KAYA Y.
1. Alg Teknolojisi Sempozyumu, İzmir, Turkey, 24 - 26 October 2001, pp.46
2001
2001Kırmızı Deniz Alglerinden Agarın Elde Edilişi ve Kullanım Alanları
Erdem M. E., ÇAĞLAK E., Kaya Y.
1. Alg Teknolojisi Sempozyumu, İzmir, Turkey, 24 - 26 October 2001, pp.44
Books & Book Chapters
2022
2022Denizden Sofraya Hamsi (Geleneksel ve İnovatif 53 Tarif)
Çağlak E., Delihasan Sonay F., Karslı B., Öğretmen Ö. Y., Kara A., Kobya O.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ankara, 2022
2022
2022An Overview Of The Glucosamine Molecule, A Biopolymer Originated Aquaculture
Kara A., Çağlak E.
in: New Trends in Technical, Natural Sciences, Engineering and Health Sciences, Qurban QUASIMOV,Mirvari AGAYEVA, Editor, Repro Bir Mat Kağ. Rek. Tas. Tic. Ltd. Şti, İzmir, pp.33-47, 2022
2013
2013Su Ürünleri Terimleri Sözlüğü
DOĞAN B., ÇAĞLAK E.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Basımevi Ve Matbaa Müdürlüğü, Rize, 2013
Supported Projects
2024 - 2026
2024 - 2026
Blue Gates - Empowering Blue and Smart Transformation of the Blacksea Basin
EU Supported Other Project
Dalgıç G. (Executive), Kayış Ş., Çağlak E., Karslı B., Kumru S., Kurtoğlu I. Z.
2024 - 2026
2024 - 2026Partikül İlaveli Biyobozunur Polimerler Kullanılarak Nanokompozit Ambalaj Elde Edilerek Su Ürünleri Sektöründe Kullanımının Araştırılması
TUBITAK Project
Çağlak E., Tufan B.(Executive)
2024 - 2025
2024 - 2025Çevre Dostu Yeni Nesil Ultrason Destekli Ekstraksiyon Yöntemi Kullanılarak, Cystoseira Crinita Makroalginden Sodyum Alginat Üretiminin Yanıt Yüzey Metodolojisi Ile Optimizasyonu
TUBITAK Project
Çağlak E. (Executive), Öğretmen Ö. Y., Karslı B., Bayraktar Ş.
2023 - 2024
2023 - 2024Biyobeton Uygulamalarında Kullanılmak Üzere Deniz Suyundan Bakteri İzolasyonu, Tanımlanması ve Aktif İzolatların Beton Üzerindeki Fiziksel Etkilerinin İncelenmesi
TUBITAK Project
Uzun Yaylacı E. (Executive), Yaylacı M., Çağlak E., Öztürk Ş., Kara A.
2023 - 2024
2023 - 2024Bitkisel Katkı Maddeleri İle Zenginleştirilmiş Nanoemülsiyon Kaplamanın Dondurulmuş Alabalık Filetolarında Protein Oksidasyonu Üzerine Etkisinin Multibiyomarkırlarla İzlenmesi
TUBITAK Project
Çağlak E. (Executive), Karslı B., Kara A.
2020 - 2022
2020 - 2022Hamsi Balığı İçin Farklı Gastronomik Tariflerin Hazırlanması ve Bazı Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÇAĞLAK E. (Executive), DELİHASAN SONAY F., ER A., Kobya O., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., et al.
2020 - 2021
2020 - 2021Hurma, Karayemiş ve Likapa (Mavi Yemiş) Bitki Ekstraktları Kullanılarak Hazırlanan Yenilebilir Filmlerle Kaplanmış Bazı Su Ürünlerindeki Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Değişimlerin İncelenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÇAĞLAK E. (Executive), KOBYA O., KARA B., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., GÜRDAL A. A.
2018 - 2019
2018 - 2019Alabalık Fileto Atıkları Vatoz ve İskorpit Balığından Sucuk Üretimi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÖĞRETMEN Ö. Y. (Executive), KARSLI B., ÇAĞLAK E., KARA B.
2018 - 2019
2018 - 2019Yöresel Ürünlerin Portakal Mandalina ve Çay Tohumu Antimikrobiyal ve Antioksidan Yönünden İncelenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÇAĞLAK E. (Executive), ÖĞRETMEN Ö. Y., BALTA F., KARSLI B., ER A., Gürdal A. A., et al.
2015 - 2016
2015 - 2016Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyelerinin İngilizce Altyapılarının Geliştirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÇAĞLAK E. (Executive), DALGIÇ G., URSAVAŞ Ö. F.
2012 - 2016
2012 - 2016Sous-Vide Teknolojisi Uygulanmış Sudak Balığının Soğuk Muhafaza (+4 oC) Şartlarında Fizikokimyasal, Biyokimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Değerlerinin Tespit Edilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÇAĞLAK E. (Executive)
2013 - 2015
2013 - 2015RTEÜ Öğretim Üyelerinin İngilizce'ye Dayalı Araştırma Altyapılarının Geliştirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÇAĞLAK E. (Executive)
2011 - 2014
2011 - 2014Ülkemizde Ekonomik Değeri Olan Çift Kabuklu Yumuşakçalardan Akivades (Tapes decussatus) ve Kidonya (Venus verrucosa) Türlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal İçeriğine Arıtım Süresinin Etkisi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÇAĞLAK E. (Executive), KIRIŞ E., KARSLI B., KORAL S.
2012 - 2013
2012 - 2013Akivades (Ruditapes Decussatus, Linnaesus, 1758)'te Farklı İşleme Tekniklerinin Kalite Kriterlerine Etkisinin Araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
ÇAĞLAK E. (Executive), KARSLI B.
Activities in Scientific Journals
2024 - Continues
2024 - ContinuesTURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
Editor
2018 - Continues
2018 - ContinuesJOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
Editor
Scientific Refereeing
February 2023
February 2023Marine and Life Sciences
Other Indexed Journal
January 2023
January 2023MARINE SCIENCE AND TECHNOLOGY BULLETIN
Other Indexed Journal
January 2023
January 2023AQUACULTURE REPORTS
SCI Journal
November 2022
November 2022JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES
SCI Journal
November 2022
November 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Journal
November 2022
November 2022TUBITAK Project
2237 - Program for Supporting Project Training Activities, Kastamonu University, Turkey
October 2022
October 2022TUBITAK Project
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Canakkale Onsekiz Mart University, Turkey
October 2022
October 2022TUBITAK Project
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Canakkale Onsekiz Mart University, Turkey
October 2022
October 2022TUBITAK Project
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Aksaray University, Turkey
October 2022
October 2022TUBITAK Project
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Aksaray University, Turkey
October 2022
October 2022TUBITAK Project
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Aksaray University, Turkey
September 2022
September 2022Menba Su Ürünleri Fakültesi dergisi (Online)
Other Indexed Journal
May 2022
May 2022JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
SCI Journal
April 2022
April 2022CHEMOSPHERE CHEMISTRY, BIOLOGY AND TOXICOLOGY AS RELATED TO ENVIRONMENTAL PROBLEMS
SCI Journal
March 2022
March 2022HELIYON
SCI Journal
February 2022
February 2022Ege Journal Of Fisheries and Aquatic Sciences
Other Indexed Journal
December 2021
December 2021JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
Other Indexed Journal
December 2021
December 2021Project Supported by Higher Education Institutions
BAP Research Project, Isparta University Of Applied Sciences, Turkey
November 2021
November 2021JOURNAL OF OCEANOLOGY AND LIMNOLOGY
SCI Journal
November 2021
November 2021FOOD CHEMISTRY
SCI Journal
September 2021
September 2021MARINE SCIENCE AND TECHNOLOGY BULLETIN
Other Indexed Journal
August 2021
August 2021FOOD CHEMISTRY
SCI Journal
July 2021
July 2021JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Journal
June 2021
June 2021Project Supported by Higher Education Institutions
BAP Research Project, Sinop University, Turkey
April 2021
April 2021AQUACULTURE REPORTS
SCI Journal
April 2021
April 2021TURKISH JOURNAL OF MARITIME AND MARINE SCIENCES
Other Indexed Journal
March 2021
March 2021Ege Journal Of Fisheries and Aquatic Sciences
Other Indexed Journal
February 2021
February 2021AQUACULTURE REPORTS
SCI Journal
January 2021
January 2021Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi
Other Indexed Journal
December 2020
December 2020International Journal of Pure and Applied Sciences
Other Indexed Journal
December 2020
December 2020Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Other Indexed Journal
December 2020
December 2020Acta Aquatica Turcica
Other Indexed Journal
November 2020
November 2020Acta Aquatica Turcica
Other Indexed Journal
November 2020
November 2020Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Other Indexed Journal
November 2020
November 2020Project Supported by Higher Education Institutions
BAP Research Project, Ordu University, Turkey
October 2020
October 2020JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Journal
August 2020
August 2020Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Other Indexed Journal
August 2020
August 2020ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH
SCI Journal
August 2020
August 2020Project Supported by Higher Education Institutions
BAP Research Project, Ordu University, Turkey
July 2020
July 2020Marine Science and Technology Bulletin
Other Indexed Journal
July 2020
July 2020Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Other Indexed Journal
July 2020
July 2020JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
SCI Journal
June 2020
June 2020Marine Science and Technology Bulletin
Other Indexed Journal
June 2020
June 2020JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
Other Indexed Journal
October 2019
October 2019Acta Aquatica Turcica
Other Indexed Journal
September 2019
September 2019Acta Aquatica Turcica
Other Indexed Journal
August 2019
August 2019Food and Health
Other Indexed Journal
August 2019
August 2019Project Supported by Higher Education Institutions
April 2019
April 2019Project Supported by Higher Education Institutions
March 2019
March 2019ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Other Indexed Journal
September 2018
September 2018Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi
Other Indexed Journal
August 2018
August 2018Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Other Indexed Journal
May 2018
May 2018International Journal of Pure and Applied Sciences
Other Indexed Journal
December 2017
December 2017Journal of Anatolian Environmental & Animal Sciences
National Scientific Refreed Journal
October 2017
October 2017Food Science & Nutrition
SCI Journal
September 2017
September 2017Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi
National Scientific Refreed Journal
August 2017
August 2017Food Chemistry
SCI Journal
May 2017
May 2017Food Science and Technology
SCI Journal
March 2017
March 2017Journal of Food Composition and Analysis
SCI Journal
December 2016
December 2016Alınteri Zirai Bilimleri
National Scientific Refreed Journal
February 2013
February 2013Yunus Araştırma Bülteni
National Scientific Refreed Journal
April 2012
April 2012Tekno Girişim Sermayesi Desteği
Other Journals
April 2012
April 2012Yunus Araştırma Bülteni
National Scientific Refreed Journal
October 2011
October 2011Yunus Araştırma Bülteni
National Scientific Refreed Journal
Awards
October 2015
October 2015En İyi 15 Sözlü Bildiri
Ulusal Su ve Sağlık Kongresi
Congress and Symposium Activities
09 September 2022 - 11 September 2022
09 September 2022 - 11 September 2022III. International Enzyme and Bioprocess Days / EBDays 2022
Attendee
Tokat-Turkey
20 July 2022 - 23 July 2022
20 July 2022 - 23 July 20223rd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences
Attendee
Konya-Turkey
12 March 2022 - 13 March 2022
12 March 2022 - 13 March 20222th International Aegean Scientific Research Symposium IASRS
Attendee
İzmir-Turkey
10 March 2022 - 13 March 2022
10 March 2022 - 13 March 20222nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences
Attendee
Konya-Turkey
10 March 2022 - 13 March 2022
10 March 2022 - 13 March 20222nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences
Attendee
Konya-Turkey
25 December 2021 - 26 December 2021
25 December 2021 - 26 December 2021Uluslararası Ege Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu (UEBAS`21)
Attendee
Trabzon-Turkey
15 December 2021 - 17 December 2021
15 December 2021 - 17 December 20213 rd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2021)
Attendee
Ankara-Turkey
15 November 2021 - 16 November 2021
15 November 2021 - 16 November 202121. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Attendee
Erzurum-Turkey
15 November 2021 - 16 November 2021
15 November 2021 - 16 November 202121. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Attendee
Erzurum-Turkey
15 November 2021 - 16 November 2021
15 November 2021 - 16 November 202121. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Attendee
Erzurum-Turkey
07 September 2021 - 08 September 2021
07 September 2021 - 08 September 2021International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
Attendee
İzmir-Turkey
07 September 2021 - 08 September 2021
07 September 2021 - 08 September 2021International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
Attendee
İzmir-Turkey
18 November 2020 - 20 November 2020
18 November 2020 - 20 November 20202nd International Symposium on Biodiversity Research
Attendee
Rize-Turkey
18 November 2020 - 20 November 2020
18 November 2020 - 20 November 2020IX. International Vocational Schools Symposium
Attendee
İstanbul-Turkey
26 August 2019 - 30 August 2019
26 August 2019 - 30 August 2019International Conferences on Science and Technology Life Science and Technology
Attendee
Prizren-Kosovo
01 August 2019 - 01 August 2019
01 August 2019 - 01 August 2019ICONST 2019
Attendee
Prizren-Kosovo
28 June 2019 - 29 June 2019
28 June 2019 - 29 June 20192. International Eurasian Conference On Biological and Chemical Sciences
Attendee
Ankara-Turkey
21 June 2019 - 23 June 2019
21 June 2019 - 23 June 2019
HASAT Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi
Attendee
Ankara-Turkey
21 June 2019 - 23 June 2019
21 June 2019 - 23 June 2019
HASAT Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi
Attendee
Ankara-Turkey
21 June 2019 - 23 June 2019
21 June 2019 - 23 June 2019
HASAT Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi
Attendee
Ankara-Turkey
11 June 2019 - 13 June 2019
11 June 2019 - 13 June 2019
8. International Vocational School Symposium
Attendee
Sinop-Turkey
01 June 2019 - 01 June 2019
01 June 2019 - 01 June 2019HASAT 2019
Attendee
Ankara-Turkey
16 April 2019 - 18 April 2019
16 April 2019 - 18 April 20193 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES
Attendee
Trabzon-Turkey
01 November 2018 - 01 November 2018
01 November 2018 - 01 November 2018FABA 2018
Attendee
Ankara-Turkey
01 October 2017 - 01 October 2017
01 October 2017 - 01 October 2017IVSS 2017
Attendee
Antalya-Turkey
01 November 2016 - 01 November 2016
01 November 2016 - 01 November 2016
7th International Women and Business Conference
Attendee
Prizren-Kosova
01 May 2016 - 01 May 2016
01 May 2016 - 01 May 20165th International Vocational School Symposium
Attendee
Prizren-Kosova
01 October 2015 - 01 October 2015
01 October 2015 - 01 October 2015The 3. Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
Attendee
Sarajevo-Bosnia And Herzegovina
01 October 2015 - 01 October 2015
01 October 2015 - 01 October 2015Su ve Sağlık 2015
Attendee
Antalya-Turkey
01 October 2015 - 01 October 2015
01 October 2015 - 01 October 2015Doğu Karadeniz Organik Tarım Rize 2015
Attendee
Rize-Turkey
01 September 2015 - 01 September 2015
01 September 2015 - 01 September 201518. Su Ürünleri Sempozyumu
Attendee
İzmir-Turkey
01 September 2015 - 01 September 2015
01 September 2015 - 01 September 2015IMCOFE 2015
Attendee
Skopje-Macedonia
01 March 2015 - 01 March 2015
01 March 2015 - 01 March 2015ICOMSA 2015
Attendee
Kota-Kinabalu-Malaysia
Citations
Total Citations (SCOPUS): 161
h-index (SCOPUS): 7
Jury Memberships
November-2022
November 2022Post Graduate
Post Graduate - Karadeniz Teknik Üniversitesi
December-2021
December 2021Post Graduate
Post Graduate - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
July-2021
July 2021Doctorate
Doctorate - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
June-2021
June 2021Doctorate
Doctorate - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
February-2021
February 2021Post Graduate
Post Graduate - Ege Üniversitesi
January-2021
January 2021Post Graduate
Post Graduate - Ege Üniversitesi
December-2020
December 2020Academic Staff Examination
Academic Staff Examination - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
August-2020
August 2020Post Graduate
Post Graduate - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
December-2019
December 2019Doctorate
Doctorate - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
October-2019
October 2019Post Graduate
Tez Savunma Jürisi - Karadeniz Teknik Üniversitesi
July-2019
July 2019Post Graduate
Tez Savunma Jürisi - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
June-2019
June 2019Post Graduate
Tez Savunma Jürisi - Ordu Üniversites
March-2019
March 2019Doctoral Examination
Doctoral Examination - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
March-2019
March 2019Doctorate
Doctorate - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
February-2019
February 2019Doctorate
Tez Savunma Jürisi - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
February-2019
February 2019Doctoral Examination
Doctoral Examination - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
January-2019
January 2019Doctoral Examination
Doktora Yeterlilik - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
June-2018
June 2018Post Graduate
Post Graduate - Sinop Üniversitesi
June-2018
June 2018Post Graduate
Post Graduate - Sinop Üniversitesi
January-2017
January 2017Doctoral Examination
Doctoral Examination - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
December-2016
December 2016Post Graduate
Tez Savunma Sınavı-Özgül KILIÇ - Recep Tayyip Erdoğan University, Fisheries Faculty,
December-2016
December 2016Post Graduate
Tez Savunma Sınavı-Emire ARSLAN - Recep Tayyip Erdoğan University, Fisheries Faculty,
July-2015
July 2015Post Graduate
Altan Kıran - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitsi
July-2015
July 2015Post Graduate
Zafer Hakan Kalaycı - Sinop Üniversitesi
December-2013
December 2013Post Graduate
Barış Karslı - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
August-2011
August 2011Academic Staff Examination
Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme ve Giriş Sınavı - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
July-2011
July 2011