Duyurular & Dokümanlar
Tez Dosyaları
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2003 - 2009
2003 - 2009Doktora
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd., Türkiye
1999 - 2002
1999 - 2002Yüksek Lisans
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd., Türkiye
1995 - 1999
1995 - 1999Lisans
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sinop Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2009
2009Doktora
Modifiye Atmosfer Paketleme Uygulanan Sübye, Kara Midye ve Lakerdanın Buzdolabı Şartlarında Bazı Kalite Kriterlerinin İncelenmesi
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd.
2002
2002Yüksek Lisans
Surimi Üretim Teknolojisinde Kalite ve Dayanım Süresini Etkileyen Faktörler Üzerine Bir Araştırma
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd.
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2023
2023Girişimciler İçin Kalite Yönetimi Eğitimi
Kalite Yönetimi
Digitalpark Teknokent İstanbul İnovasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi
2023
2023Girişimciler İçin Dış Ticaret Eğitimi
Finans
İstanbul İnavasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi
2022
2022Information Session, EU Projects
Proje Yönetimi
ETCOP Institute for Interdisciplinary Research
2022
2022Yalın Grişimcilik Eğitimi
Girişimcilik
İstanbul Kalkınma Ajansı, İstanbul İnovasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi
2022
2022Girişimciler İçin İş Modeli Geliştirme Eğitimi
İş planı, Ticarileşme
Türk-Alman Üniversitesi
2022
2022Dijital Liderlik ve Yönetim Becerileri Eğitimi
Kişisel Gelişim
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2022
2022Takım Çalışması Eğitimi (Takım Çalışması Modelleri, İnsan Kaynakları Uygulamaları, Personel Kişilik Analizi)
Kişisel Gelişim
TC. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
2022
2022Girişimcilere Özel Pazarlama Yönetimi ve Eğitimi
Girişimcilik
İstanbul Kalkınma Ajansı
2022
2022Müşteri Odaklı Yaklaşım Eğitimi
Girişimcilik
İstanbul İnovasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi
2022
2022Teknoloji Yol Haritası Eğitimi
Teknoloji Yönetimi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Türk-Alman Üniversitesi Digitalpark Teknokent
2022
2022İş Planı Hazırlama Eğitimi
İş planı, Ticarileşme
Digitalpark Teknokent, İstanbul İnavasyon ve Teknoloji Lisanslama Merkezi
2015
2015Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası
Sağlık ve Tıp
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2015
2015AB. UniEuroFish Eğiticilerin Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2014
2014Akademik Düzeyde Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Tübitak ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2012
2012Tübitak Bilgilendirme ve Eğitim Semineri
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Tübitak
2011
2011Uygulamalı Kromatografik Analiz Çalıştayı
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2011
2011AB Standartlarında Teknik Şartname ve Pazar Araş. Hazr. Uygulama
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Milli Eğitim Bakanlığı
2009
2009Su Ürünleri Toptan ve Perakende Satış Yerleri Düzenlemeleri
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2008
2008Su Ürünleri Kalite Kontrol Sistemi
Kalite Yönetimi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2008
2008Kaptanlık ve Telsiz Operatörlüğü
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2008
2008IPARD Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2007
2007Balıkçılık Yönetimi ve Kontrolü
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2007
2007AB Ortak Balıkçılık Politikası ve Türkiye
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Bandırma Ticaret Odası
2007
2007Eğiticinin Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2006
2006Eurofish Packaging in the fish industry, Hygiene and Traceabilitr
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2005
2005AB Hijyen Yönetmelikleri ve Su Ürünleri Kalite Kontrol Sistemleri
Kalite Yönetimi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2005
2005Su Ürünleri Mevzuatı, Ürün Hijyeni ve AB Mevzuatına Göre Denetim ve Kontrolller
Kalite Yönetimi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2004
2004Ortak Piyasa Düzeni ve Balık Kalitesi Kontrolü
Kalite Yönetimi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
2003
2003Su Ürünleri Işınlama Kursu
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Türkiye Atom Enerjisi
Araştırma Alanları
Tarımsal Bilimler
Su Ürünleri
Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Akademik Unvanlar / Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorProf. Dr.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2018 - 2023
2018 - 2023Doç. Dr.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2010 - 2018
2010 - 2018Yrd. Doç. Dr.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
1999 - 2002
1999 - 2002Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sinop Su Ürünleri Fakültesi
Yönetimsel Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorBölüm Başkan Yardımcısı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorAnabilim/Bilim Dalı Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorSenato Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorAnabilim/Bilim Dalı Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama İşlem Teknolojisi
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rektorluk
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rektorluk
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rektorluk
2014 - Devam Ediyor
2014 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi , Rteü Organizasyon Komisyonu
2014 - Devam Ediyor
2014 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rektorluk
2013 - Devam Ediyor
2013 - Devam EdiyorBölüm Başkan Yardımcısı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri
2011 - Devam Ediyor
2011 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
2011 - Devam Ediyor
2011 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
2013 - 2022
2013 - 2022Rektör Danışmanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2020 - 2020
2020 - 2020ÜNİ-DOKAP Genel Sekreteri
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rektorluk
2017 - 2020
2017 - 2020Dekan Yardımcısı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
2014 - 2017
2014 - 2017Rektörlüğe Bağlı Koordinatör
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rektorluk
2013 - 2017
2013 - 2017Bölüm Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Beden Eğitimi Ve Spor Bölümü, Beden Eğitimi Ve Spor Bölümü
2015 - 2016
2015 - 2016Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rteü 10. Yıl Etkinlikleri
2010 - 2012
2010 - 2012Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri
Akademi Dışı Deneyim
2009 - 2010
2009 - 2010Su Ürünleri Mühendisi (Dr)
Bakanlık, Tarım ve Orman Bakanlığı , Balıkesir Kırsal Kalkınma İl Koordinatörlüğü, Su Ürünleri Mühendisi (Dr)
2002 - 2009
2002 - 2009Su Ürünleri Mühendisi
Bakanlık, Tarım ve Orman Bakanlığı , Balıkesir İl Müdürlüğü, Su Ürünleri Mühendisi
Verdiği Dersler
Doktora
Su Ürünlerinde Mineral Maddeler
Su Ürünlerinde Mineral Maddeler
Su Ürünlerinde İleri İşlem Metotları
Su Ürünlerinde Omega 3 Yağ Asitleri
Yüksek Lisans
Su Ürünlerinin Paketlenmesi
Su Ürünleri İşleme Teknolojisinde Analiz Metotları
Su Ürünleri İşleme Teknolojisinde Kullanılan Analiz Metotları
Su Ürünlerinin Paketlenmesi
Su Ürünlerinde Çift Kabuklu Yumuşakçaların İşlenmesi
Su Ürünlerinde Minimal İşleme Teknolojisi
Lisans
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Su Ürünleri Kalite Kontrolü
Su Ürünleri Ekonomisi ve Pazarlama
Su Ürünleri Besin Kimyası
Su Ürünlerinde Özel İşleme Yöntemleri
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Su Ürünleri İşleme Tesisleri Dizaynı
Su Ürünlerinde Pazarlama
Su Ürünlerinde Kalite Kontrol
Gıda Mikrobiyolojisi
Yönetilen Tezler
2023
2023Yüksek Lisans
Bor katkılı poli(vinil alkol) (PVA) nanofilm'in karakterizasyonu ve özellikleri
Çağlak E. (Danışman)
Z.AKÇAY(Öğrenci)
2023
2023Yüksek Lisans
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME SANAYİSİNDE TÜRK SOMONU’NUN (Oncorhynchus mykiss) DEĞERLENDİRİLMESİNDE FARKLI UYGULAMALAR
Çağlak E. (Danışman)
E.Güneş(Öğrenci)
2023
2023Yüksek Lisans
İSTAVRİT BALIĞI KROKETİNDE NAR KABUĞU EKSTRAKTININ SOĞUK MUHAFAZA (+4 oC) SÜRESİNCE KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Çağlak E. (Danışman)
E.SARI(Öğrenci)
2021
2021Doktora
Elektro eğirme yöntemi ile üretilen nanoliflerden nanokompozit film üretimi ve balık sosunda aktif ambalaj materyali olarak kullanımı
Çağlak E. (Danışman)
E.ALP(Öğrenci)
2021
2021Doktora
Hurma, karayemiş ve mavi yemiş yaprak ekstraktları kullanılarak hazırlanan yenilebilir filmlerle kaplanmış bazı su ürünlerindeki kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal değişimlerin incelenmesi
Çağlak E. (Danışman)
A.AYTAÇ(Öğrenci)
2020
2020Yüksek Lisans
Su ürünleri işleme teknolojisinde katkı maddesi olarak kullanılabilecek bazı bitki ekstraktlarının antioksidan, antimikrobiyal ve fenolik madde içeriklerinin belirlenmesi
Çağlak E. (Danışman)
B.KARA(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
İstanbul İli Su ürünleri İşleme Tesisleri Çalışanlarının Bazı Demografik Özelliklerinin İncelenmesi ve İşleme Tesislerinin Genel Yapısı
Çağlak E. (Danışman)
L.ATAMAN(Öğrenci)
2019
2019Doktora
YÜKSEK MOLEKÜL AĞIRLIKLI SUDA ÇÖZÜNEBİLİR KİTOSANIN KANAL YAYIN BALIĞI (Ictalurus punctatus)’NIN SOĞUK VE DONMUŞ MUHAFAZASINDAKİ GIDA KALİTESİ VE GÜVENLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Çağlak E. (Danışman)
B.Karslı(Öğrenci)
2018
2018Yüksek Lisans
KARADENİZ BÖLGESİ SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSİ ÇALIŞANLARININ BAZI DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Çağlak E. (Danışman)
M.Ali(Öğrenci)
2016
2016Yüksek Lisans
Vakum Paketlenerek Buzdolabında Depolanmış Gökkuşağı Alabalık (Oncorhyncus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellina sinensis L.) Ekstraktları İle Yağlarının Etkileri
Çağlak E. (Danışman)
Ö.Kılıç(Öğrenci)
2016
2016Yüksek Lisans
Buzdolabında (2+1 C) Vakum Paketlenerek Depolanmış Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Farklı Kekik (Origanum onites L.) Ekstraktlarının Etkisi
Çağlak E. (Danışman)
H.Akarsu(Öğrenci)
2016
2016Yüksek Lisans
Farklı Sıcaklıklarda Sous Vide UYgulanmış Sudak Balığının (Sander lucioperca Linnaeus, 1758) Raf Ömrü Üzerine Bir Araştırma
Çağlak E. (Danışman)
E.Şişmanlar(Öğrenci)
2013
2013Yüksek Lisans
Akivades (Ruditapes decussatus, Linnaeus, 1758)te Farklı İşleme Tekniklerinin Kalite Kriterlerine Etkisinin Araştırılması
Çağlak E. (Danışman)
B.KARSLI(Öğrenci)
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
12. Rize Tanıtım Günleri
Kurumsal Tanıtım, İstanbul Yenikapı Etkinilk Alanı, Türkiye, İstanbul, 2022 - 2022
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2024
2024Comparison of Fatty Acid Profile and Proximate Composition of Three Native Trout Species: Health Benefits and Risk Assessments Associated with Their Consumption
Karslı B., Çağlak E., Kaya C.
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
, cilt.75, sa.3, ss.7655-7664, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024The effect of pomegranate peel extract added as a natural preservative on the quality parameters of thornback ray (Raja clavata) sausages stored at +4°C
Caglak E., Ogretmen Ö. Y., Karslı B.
Food Science and Nutrition
, cilt.12, sa.8, ss.6011-6021, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024Optimization and Bioactive Properties of Nanoemulsion Formulated with Hemp (<i>Cannabis sativa</i> L.) Seed Oil and Aloe vera (<i>Barbadensis miller</i> Stockton) Gel
Kara A., Caglak E., Karsli B.
CHEMISTRYSELECT
, cilt.9, sa.17, ss.9-20, 2024 (SCI-Expanded)
2023
2023Chemical and Biological Activities of <i>Callistemon citrinus</i> and <i>Punica granatum</i>
Esertaş Ü. Z. Ü., Kobya O., Çağlak E., Kara A.
BIOLOGY BULLETIN
, cilt.50, sa.SUPPL 3, ss.338-350, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Use of dill extracts as a natural preservative on shelf-life extension of rainbow trout croquettes during refrigerator storage
Çağlak E., Karsli B.
FOOD SCIENCE & NUTRITION
, cilt.11, sa.11, ss.7330-7340, 2023 (SCI-Expanded)
2022
2022Extraction and Physicochemical Characterization of Chitosan from Pink Shrimp (Parapenaeus longirostris) Shell Wastes
Ögretmen Ö., Karsli B., Çaglak E.
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.28, sa.3, ss.490-500, 2022 (SCI-Expanded)
2021
2021Effect of high molecular weight chitosan coating on quality and shelf life of refrigerated channel catfish fillets
Karslı B., Çağlak E., Prinyawiwatkul W.
LWT
, cilt.142, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021Effects of high-molecular-weight chitosan coating prepared in different solvents on quality of catfish fillets during 6-month frozen storage
Karslı B., Çağlak E., Prinyawiwatkul W.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.86, sa.3, ss.762-769, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021Application of Black Cumin and Green Tea Extracts and Oils for Microbiological, Physicochemical, Textural and Sensorial Quality of Vacuum Packaged Rainbow Trout Fillets Stored at 2 +/- 1 degrees C
Karslı B., Çağlak E., Kilic O.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.30, sa.3, ss.271-282, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021INVESTIGATION OF NUTRITIONAL, SOME QUALITY CHANGES OF MUSSELS COVERED WITH EDIBLE FILMS PREPARED USING EXTRACTS OF PERSIMMON, CHERRY LAUREL AND LIKAPA
Gurdal A. A., ÇAĞLAK E.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.30, ss.1823-1836, 2021 (SCI-Expanded)
2020
2020The Effect of Depuration on Metals, Bacteria, and Nutrition in<i>Venus verrucosa</i>from the Aegean Sea: Benefit and Risk for Consumer Health of Warty Venus
ÇAĞLAK E., Karsli B., Koral S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.29, sa.6, ss.577-591, 2020 (SCI-Expanded)
2019
2019The impact of electrospun films of poly(epsilon-caprolactone) filled with nanostructured zeolite and silica microparticles on in vitro histamine formation by Staphylococcus aureus and Salmonella Paratyphi A
Alp-Erbay E., Figueroa-Lopez K. J., Lagaron J. M., Caglak E., Torres-Giner S.
FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE
, cilt.22, 2019 (SCI-Expanded)
2019
2019Inhibition of selected pathogens inoculated on the surface of catfish fillets by high molecular weight chitosan coating
Karsli B., Caglak E., Lı D., Rubıo N. K., Janes M., Prınyawıwatkul W.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.54, sa.1, ss.25-33, 2019 (SCI-Expanded)
2017
2017Effects of the Depuration Process on Microbiological Quality and Nutritional Composition of Mediterranean Mussel (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819)
Caglak E., Karsli B., Koral S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.26, sa.4, ss.479-490, 2017 (SCI-Expanded)
2017
2017SEASONAL VARIATION OF FATTY ACID AND AMINO ACID COMPOSITIONS IN THE MUSCLE TISSUE OF ZANDER (SANDER LUCIOPERCA LINNAEUS, 1758) AND THE EVALUATION OF IMPORTANT INDEXES RELATED TO HUMAN HEALTH
Caglak E., Karsli B.
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.29, sa.2, ss.266-275, 2017 (SCI-Expanded)
2017
2017Investigations on mineral content in warty crab Eriphia verrucosa (Forskal, 1775) from the Rize Coast of Black Sea, Turkey
Caglak E., Karsli B.
INDIAN JOURNAL OF FISHERIES
, cilt.64, sa.4, ss.80-86, 2017 (SCI-Expanded)
2016
2016The Effect of Depuration on Bacterias, Mineral Matters, Fatty Acids and Amino Acids in Carpet Shell (Ruditapes decussatus Linnaeus, 1758) and The Evaluation of Quality Indexes in Terms of Human Health
Çağlak E., Koral S., Karslı B.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.25, ss.6172-6183, 2016 (SCI-Expanded)
2016
2016The effect of black seed oil and olive oil on shelf life of dry-salted crucian carp (Carassius carassius Linneaus, 1758)
Caglak E., Karsli B.
IRANIAN JOURNAL OF FISHERIES SCIENCES
, cilt.15, sa.4, ss.1624-1631, 2016 (SCI-Expanded)
2016
2016THE EFFECT OF DEPURATION ON BACTERIAS, MINERAL MATTERS, FATTY ACIDS AND AMINO ACIDS IN CARPET SHELL (RUDITAPES DECUSSATUS LINNAEUS, 1758) AND THE EVALUATION OF QUALITY INDEXES IN TERMS OF HUMAN HEALTH
Caglak E., Koral S., Karsli B.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.25, ss.6172-6183, 2016 (SCI-Expanded)
2015
2015Effects of different processing techniques on the carpet shell (Ruditapes decussatus Linnaeus, 1758)
Caglak E., Karsli B., Koral S.
JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, cilt.66, sa.5, ss.141-148, 2015 (SCI-Expanded)
2014
2014Investigation of Some Heavy Metals Accumulation in Muscle of Pike Perch (Stizostedion lucioperca, Linnaeus 1758) from Lake Beysehir, Turkey
Caglak E., Karsli B.
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.20, sa.2, ss.203-214, 2014 (SCI-Expanded)
2012
2012Effect of Modified Atmosphere Packaging on Quality and Shelf Life of Salted Bonito (Sarda sarda)
ÇAĞLAK E., ÇAKLI Ş., KILINÇ B.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.21, sa.3, ss.206-221, 2012 (SCI-Expanded)
2008
2008Microbiological, chemical and sensory assessment of mussels (Mytilus galloprovincialis) stored under modified atmosphere packaging
Caglak E., ÇAKLI Ş., KILINÇ B.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.226, sa.6, ss.1293-1299, 2008 (SCI-Expanded)
2005
2005A study about the marination of clam (Ruditapes decussatus) and its shelf life
CAKLI S., KILINC B., CADUN A., DINCER T., TOLASA S., Caglak E.
ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, cilt.56, sa.6, ss.128-131, 2005 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2023
2023Sensory Properties and Proximate Composition of Fish Soup from European Anchovy (Engraulis encrasicolus Linnaeus, 1758)
Çağlak E., Karslı B., Delihasan Sonay F., Öğretmen Ö. Y., Kara A., Kobya O.
FOOD BULLETİN
, cilt.2, sa.2, ss.37-43, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
2023SOCIO-ECONOMIC VIEW OF FISHERIES PROCESSING SECTOR EMPLOYEES: BLACK SEA REGION-TÜRKİYE
Altun M. A., ÇAĞLAK E.
Black Sea Journal of Agriculture
, cilt.6, sa.2, ss.174-182, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
2023Fishery products processing facilities and the socio-economic structure of their employees in Türkiye: A sectional study from Istanbul
Ataman L., ÇAĞLAK E.
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.28, sa.1, ss.92-112, 2023 (Hakemli Dergi)
2022
2022Effect of Pomegranate Peel Extract as a Natural Antioxidant on Sausage Production from Rainbow Trout Fillet Waste
Çağlak E., Kobya O., Öğretmen Ö. Y., Karslı B., Kara B.
Food Bulletin
, cilt.1, sa.1, ss.11-15, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
2022Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Çağlak E., Kara B., Karslı B., Gürdal A. A., Öğretmen Ö. Y., Kara A.
ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY
, cilt.53, sa.3, ss.166-177, 2022 (Hakemli Dergi)
2021
2021Antioxidant Potential of Chestnut Shell, Stinging Nettle, Kiwi Fruit and Citrus Fruit Extracts and Antimicrobial Effects Against Some Fish Pathogens
KOBYA O., KARA B., YAYLACI E., ÇAĞLAK E.
JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
, cilt.12, sa.4, ss.138-152, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
2021Combination effect of hot smoking and vacuum packaging on quality parameters of refrigerated thornback ray (Raja clavata Linnaeus, 1758)
Karslı B., Çağlak E.
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
, cilt.5, sa.1, ss.42-50, 2021 (Hakemli Dergi)
2020
2020The Effect of Hot Smoking and Vacuum Pack on Quality of Crucian Carp (Carassius carassius Linnaeus, 1758) Stored in Refrigerated Condition
Çağlak E., Karslı B.
Recep Tayyip Erdogan University Journal of Science and Engineering
, cilt.1, sa.2, ss.34-44, 2020 (Hakemli Dergi)
2019
2019Balıkesir-Ayvalık ve Trabzon-Çarşıbaşı `ndan Toplanan Zeytin Yapraklarının (Olea europaea L.) Farklı Yöntemlerle Kurutulması ile Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkilerinin Karşılaştırılması
ÇAĞLAK E., KOBYA O., KARA B.
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences ’xx19 , cilt.4, sa.2, ss.257-262, 2019 (Hakemli Dergi)
2018
2018Social-Economic Analysis of Employees in Fish Retail Places: A Case Study of Rize Province
Çağlak E., Karslı B., Gürdal A. A., Kara B.
JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
, cilt.3, sa.1, ss.34-41, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
2018Production of Surimi from Whiting (Merlangius merlangus L.1758) and Effect of Starch on Surimi Quality during Frozen Storage
ÇAĞLAK E.
Nutrition & Food Science International Journal , cilt.5, sa.5, ss.1-5, 2018 (Hakemli Dergi)
2017
2017Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi
Çağlak E., Karslı B., Şişmanlar Altıkaya E.
ARCHIVIO STORICO ITALIANO
, cilt.17, sa.1, ss.71-81, 2017 (Scopus)
2017
2017Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA E.
Yunus Araştırma Bülteni , cilt.17, sa.1, ss.71-81, 2017 (Scopus)
2016
2016Determination of the Some Quality Criteria and Shelf Life of Different Cooking Methods Aplied Anchovies (Engrulis encrasicolus) Stored at Refrigerated (+4±1 °C) Conditions
Çağlak E., Karslı B., Rakıcı S.
JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
, cilt.1, sa.1, ss.21-27, 2016 (Hakemli Dergi)
2016
2016Farklı Pişirme Yöntemleri Uygulanarak Buzdolabı Şartlarında 4 1 C Depolanan Hamsi Balığının Engraulis encrasicolus Bazı Kalite Kriterleri ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
ÇAĞLAK E., KARSLI B., RAKICI S.
Journal of Anatolian Environmental&Animal Sciences , sa.1, ss.21-27, 2016 (Hakemli Dergi)
2015
2015Determination of Shelf Life of Marinade and Brine Injected Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) at Refrigerator Conditions
Çağlak E., Karslı B.
Journal of Food and Health Science
, cilt.1, sa.4, ss.199-210, 2015 (Hakemli Dergi)
2014
2014Seasonal Distribution of Biochemical Composition of Barbus sp. Species distrubuted in Çiftekavak Stream, Rize, Turkey
Karslı B., Çağlak E., Karslı V., Turan L., Akarsu H.
MARINE SCIENCE AND TECHNOLOGY BULLETIN
, cilt.3, sa.2, ss.11-14, 2014 (Hakemli Dergi)
2014
2014COMPARISON CHEMICAL, SENSORY, MICROBIOLOGICAL AND TEXTURAL CHANGES OF CUTTLEFISH (SEPIA OFFICINALIS) STORED UNDER DIFFERENT PACKAGING
ÇAĞLAK E., ÇAKLI Ş., KILINÇ B.
BULGARIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE , cilt.20, sa.4, ss.1046-1053, 2014 (Scopus)
2014
2014Seasonal Variation of Nutrient Composition of Chub (Squalius sp.) at Ciftekavak Stream in Rize, Turkey
Çağlak E., Karslı B., Karslı V., Akarsu H., Turan L.
El-Cezeri Journal of Science and Engineering
, cilt.1, sa.3, ss.19-24, 2014 (Scopus)
2013
2013Beyşehir Gölü Sudak (Sander lucioperca Linnaeus, 1758) Balıklarının Mevsimsel Et Verimi ve Kimyasal Kompozisyonu
Çağlak E., Karslı B.
Journal of Eğirdir Fisheries Faculty
, cilt.9, sa.1, ss.1-8, 2013 (Hakemli Dergi)
2012
2012Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Çalışanların Sosyo-Ekonomik Analizi:Balıkesir İli Örneği
Çağlak E., Karslı B., Çağlak S.
Istanbul University Journal Of Fisheries & Aquatic Sciences
, cilt.27, sa.2, ss.47-67, 2012 (Hakemli Dergi)
2011
2011Su Ürünlerinde Yan Ürünler & By Products
ÇAĞLAK E., ÇAĞLAK S.
Yunus Araştırma Bülteni , cilt.-, sa.2, ss.1-6, 2011 (Scopus)
2010
2010Türkiye’ye İthal Edilen Bir Kalamar Türünün (Illex argentinus Castellanos, 1960) Mikrobiyal ve Ağır Metal Yükünün Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
ÇAĞLAK E., ÇAKLI Ş., ÇAĞLAK S.
E.Ü. Su Ürünleri Dergisi , sa.1, ss.35-39, 2010 (Hakemli Dergi)
2009
2009Determination of Shelf Life in Fried and Boiled Frog Meat Stored in Refrigerator in 3.2± 1.08°C
ÇAKLI Ş., KIŞLA D., CADUN A., DİNÇER T., ÇAĞLAK E.
E.Ü. Su Ürünleri Dergisi , cilt.26, sa.2, ss.115-119, 2009 (Hakemli Dergi)
2006
2006Deniz Alglerinin İnsan Beslenmesinde Kullanılması
KABA N., ÇAĞLAK E.
E.Ü. Su Ürünleri Dergisi , cilt.23, ss.243-246, 2006 (Hakemli Dergi)
2005
2005TUZLAMA VE MARİNASYON YÖNTEMLERİ İLE İŞLENMİŞ İSTAVRİT BALIĞI’NIN (Trachurus mediterraneus, STEİNDACHNER, 1868) MUHAFAZASI SIRASINDAKİ KALİTE DEĞİŞİMLERİ
ERDEM M. E., BİLGİN S., ÇAĞLAK E.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.20, sa.3, ss.1-6, 2005 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2022
2022Chemical and Biological Activities of Callistemon citrinus and Punica granatum
Üreyen Esertaş Ü. Z., KOBYA O., ÇAĞLAK E.
3. International Enzyme & Bıoprocess, Tokat, Türkiye, 09 Eylül 2022, ss.47, (Özet Bildiri)
2022
2022Tıbbi ve Aromatik Bitki Olarak Tarhun (Artemisia dracunculus L.)’ Bitkisinin Değerlendirilmesi
Kara A., Çağlak E.
3rd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 20 - 23 Temmuz 2022, ss.250, (Özet Bildiri)
2022
2022Comparison of Color Measurement Scale and Automatic Color Device Parameters Used to Determine Meat Color of Turkish Salmon
Çağlak E., Öğretmen Ö. Y., Karslı B.
2th International Aegean Scientific Research Symposium, Gaziantep, Türkiye, 12 Mart 2022, ss.41-42, (Özet Bildiri)
2022
2022Su Ürünleri İşleme Sanayisinde Türk Somonunun (Oncorhynchus mykiss)Değerlendirilmesinde Farklı Uygulamalar
Güneş E., Çağlak E., Kara A., Kobya O., Karslı B., Öğretmen Ö. Y.
2nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 10 - 13 Mart 2022, ss.276, (Özet Bildiri)
2022
2022İstavritli Kroket Örneğinde Nar Ekstratı İlavesinin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
SARI E., ÇAĞLAK E., KOBYA O., KARA A., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y.
2 nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 10 - 13 Mart 2022, ss.275, (Özet Bildiri)
2021
2021Determination of Physicochemical Characterization of Chitosan Extracted from the Pupal Shell Waste of Black Soldier Fly (Hermetia illucens Linnaeus, 1758)
Öğretmen Ö. Y., Karslı B., Çağlak E., Kurtoğlu İ. Z.
International Aegean Scientific Research Symposium, Uşak, Türkiye, 25 Aralık 2021, ss.68-69, (Özet Bildiri)
2021
2021Kara Asker Sineğinin (Hermetia illucens Linnaeus, 1758) Pupa Kabuğu Atığından Ekstrakte Edilen Kitosanın Fizikokimyasal Karakterizasyonunun Belirlenmesi
ÖĞRETMEN Ö. Y., KARSLI B., ÇAĞLAK E., KURTOĞLU İ. Z.
International Aegean Scientific Research Symposium 2021, İzmir, Türkiye, 25 Aralık 2021, ss.68, (Özet Bildiri)
2021
2021Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi
Güneş E., Kara A., Kobya O., Sarı E., Çağlak E., Öğretmen Ö. Y., et al.
21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.3, (Özet Bildiri)
2021
2021Kabuklu Su Ürünleri İşleme Teknolojisindeki Kazanç: Kitin
Kara A., Çağlak E.
21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.1, (Özet Bildiri)
2021
2021Bazı Fiziksel Kalite Parametrelerinin Belirlenmesinde Diyetetik Hamsi Örneği
Sarı E., Kobya O., Güneş E., Kara A., Öğretmen Ö. Y., Delihasan Sonay F., et al.
21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.2, (Özet Bildiri)
2021
2021Tıbbi ve Aromatik Bitki Olan Karaçalı (Paliurus spina-christi)'nın Çeşitli Ekstraktlarda Antioksidan Etkilerinin İncelenmesi
Kara A., Kobya O., Çağlak E.
3.International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2021, ss.4, (Özet Bildiri)
2021
2021Determination of Physical Quality Characteristics of Turkish Ravioli with Anchovy
Kobya O., Sarı E., KARA A., Güneş E., DELİHASAN SONAY F., KARSLI B., et al.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Türkiye, 07 Eylül 2021, (Özet Bildiri)
2021
2021Determınatıon of Physıcal Qualıty Characterıstıcs of Turkısh Ravıolı Wıth Anchovy
Kobya O., Sarı E., Kara A., Güneş E., Delihasan Sonay F., Karslı B., et al.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, İzmir, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2021, ss.76, (Özet Bildiri)
2021
2021Determination of Quality Parameters of Pastry With Anchovies
Kara A., Güneş E., Sarı E., Kobya O., Karslı B., Çağlak E., et al.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, 7 - 08 Eylül 2021, ss.73, (Özet Bildiri)
2020
2020Changes in Some Quality Criteria of Black Mussels (+4 ºC) Covered withEdible Films Extracted from Blackberry Plant and Stored in Cold StorageConditions
Gürdal A. A., Kara B., Karslı B., Çağlak E.
9. INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM (UMYOS'20), İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Kasım 2020, ss.63-64, (Özet Bildiri)
2020
2020Antibacterial Activity of Orange (Citrus aurantium) and Stinging Nettle (Urtica diodica) Extracts Against Selected Fish Pathogenic Bacteria
ORHAN K., KARA B., YAYLACI E. U., ÇAĞLAK E.
II. International Symposium on Biodiversity Research, Rize, Türkiye, 18 - 20 Kasım 2020, cilt.1, ss.254, (Özet Bildiri)
2020
2020Antibacterial Activity of Orange (Citrus aurantium) and Stinging Nettle (Urtica dioica) Extracts Against Selected Fish Pathogenic Bacteria
Kobya O., KARA B., UZUN YAYLACI E., ÇAĞLAK E.
2nd International Symposium on Biodiversity Research, Rize, Türkiye, 18 - 20 Kasım 2020, (Özet Bildiri)
2019
2019Çay Bitkisi (Camellia sinensis) Tohumunun Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Araştırılması
Kara B., KARSLI B., ÇAĞLAK E., KOBYA O.
8. International Vacational School Symposium, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, cilt.1, (Özet Bildiri)
2019
2019Sarı Kantaron (Hypericum perforetum L.) Bitkisinin Farklı Yöntemlerle Elde Edilen Ekstrelerinde Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkilerinin Değerlendirilmesi
KARA B., KOBYA O., ÇAĞLAK E., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2019, cilt.1, ss.112-113, (Özet Bildiri)
2019
2019Determination of The Quality Properties of Sauces From Scorpid Fish
KARSLI B., ÇAĞLAK E., ÖĞRETMEN Ö. Y., KARA B., KOBYA O.
Life Science and Technology Iconst Conference '19, Prizren, Kosova, 26 - 30 Ağustos 2019, ss.99, (Özet Bildiri)
2019
2019An Investigation on Evaluation of Thornback ray (Raja Clavata) Fish in Sausage Production
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., KARA B., KOBYA O.
Life Science and Technology Iconst Conference '19, Prizren, Kosova, 26 - 30 Ağustos 2019, ss.101, (Özet Bildiri)
2019
2019An Investigation on Evaluation of Thornback ray (Raja Clavata) Fish in Sausage Production
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., KARA B., KOBYA O.
Life Science and Technology Iconst Conference '19, Prizren, Kosova, 26 - 30 Ağustos 2019, ss.101, (Özet Bildiri)
2019
2019Doğal Antioksidan Kaynağı Olarak Hurma ve Karayemiş Çekirdeklerinin Değerlendirilmesi
Gürdal A. A., KARA B., ÇAĞLAK E.
2. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.656, (Özet Bildiri)
2019
2019Evaluation of Antioxidant and Antimicrobial Effects on Extracts of (Hypericum perforetum L.) Obtained by Different Methods
KARA B., KOBYA O., ÇAĞLAK E., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2019, ss.112-113, (Özet Bildiri)
2019
2019The Examination of the Effect of Black Sesame (Nigella Sativa L.) and Green Tea (Camellia Sinensis L) Extracts On the Quality of Trout (Oncorhynchus Mykiss Wal aum, 1792) Fillets Stored in Refrigerator Conditions (+ 2 ± 1 ° C)
Çağlak E., Karslı B., Kılıç Ö.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2019, ss.100, (Özet Bildiri)
2019
2019Evaluation of Antioxidant and Antimicrobial Effects on Extracts of (Hypericum perforetum L.) Obtained by Different Methods
KARA B., KOBYA O., ÇAĞLAK E., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2019, ss.112-113, (Özet Bildiri)
2019
2019Determination of Antioxidant and Antimicrobial Effects of Extracted From the Natural Dried Olive Leaves
KOBYA O., KARA B., ÇAĞLAK E., KARSLI B.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2019, ss.640-648, (Tam Metin Bildiri)
2019
2019Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması
ÇAĞLAK E., KARSLI B., KILIÇ Ö.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2019, ss.100, (Özet Bildiri)
2019
2019Determination of Physicochemical Characterization of Chitosan Biopolymer Obtained From Pink Shrimp Shell Waste (Parapenaeous longirostris)
ÖĞRETMEN Ö. Y., ÇAĞLAK E., KARSLI B., KARA B.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2019, ss.109, (Özet Bildiri)
2019
2019Determination of Antioxidant and Antimicrobial Effects of Extracted From the Natural Dried Olive Leaves
KOBYA O., KARA B., ÇAĞLAK E., KARSLI B.
HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2019, ss.640-648, (Tam Metin Bildiri)
2019
2019Investigation of Antioxidant and Antimicrobial Activities of Tea Plant (Camellia sinensis) Seed
Kara B., Karslı B., Çağlak E., Kobya O.
8. International Vocational Schools Symposium, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.11, (Özet Bildiri)
2019
2019Evaluation of The Persimmon, Cherry Laurel and Likapa As A Natural Antioksidant Source
GÜRDAL A. A., ÇAĞLAK E., KARA B.
2. International Congress on Engineering and Life Science (ICELIS 2019), Kastamonu, Türkiye, 11 - 14 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
2019
2019Functionalization of Electrospun Biopolymer Nanofibers with Molecular Sieving Particles for Entrapment of Biogenic Amines For Active Food Packaging Applications
Alp Erbay E., ÇAĞLAK E., Tores-Giner S.
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.276, (Özet Bildiri)
2018
2018Antimicrobial Effect of Different Method Extracts of Orange and Pomegranate Shells on Esherichia coli and Staphylococcus aureus
KARSLI B., ÇAĞLAK E., ÖĞRETMEN Ö. Y., KARA B.
International Symposium of Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
2018
2018Antimicrobial Effect of Different Method Extracts of Orange andPomegranate Shells on Escherichia coli and Staphylococcus aureus
KARSLI B., ÇAĞLAK E., ÖĞRETMEN Ö. Y., KARA B.
13 th International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2018, ss.136, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018Influence of Depuration on Fatty Acid Composition ofWarty Venus (Venus verrucosa)
ÇAĞLAK E., KARSLI B., KORAL S., ÖĞRETMEN Ö. Y.
13 th International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2018, ss.137, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018Influence of Depuration on Fatty Acid Composition of Warty Venus (Venus verrucosa)
Çağlak E., Karslı B., Koral S., Öğretmen Ö. Y.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2018, ss.137, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018Determination of Antioksidant Capacities of Orange and Pomegranate Shell Exctracted by Different Methods
ÇAĞLAK E., KARA B., GÜRDAL A. A., ÖĞRETMEN Ö. Y.
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.1, ss.58, (Özet Bildiri)
2017
2017The Socio-Economic Examination Of The Working In Seafood Processing Industry In The Black Sea
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ALTUN M. A.
International Vocational Science Symposium, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2017, ss.52, (Özet Bildiri)
2017
2017Social-Economic Analysis Of Employees in Fish Retail Places: A Case Study Of Rize Province
ÇAĞLAK E., KARSLI B., Gürdal A. A., Kara B.
International Vocational Science Symposium, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2017, ss.50-51, (Özet Bildiri)
2017
2017The Socio-Economic Examination Of The Working In Seafood Processing Industry In The Black Sea
ÇAĞLAK E., KARSLI B., Altun M. A.
International Vocational Science Symposium, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2017, ss.52, (Özet Bildiri)
2016
2016THE SOCIO-ECONOMIC EXAMINATION OF THE WOMEN WORKING IN SEAFOOD PROCESSING INDUSTRY IN THE BLACK SEA
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ALTUN M. A.
7th International Women and Business Conference, Prizren, Kosova, 9 - 11 Kasım 2016, ss.258, (Özet Bildiri)
2016
2016The Effect of Extracts of Oregano (Origanum onites) in Trout Fillets Quality
ÇAĞLAK E., KARSLI B., AKARSU H.
5th International Vocational Schools Symposium, Prizren, Kosova, 18 - 20 Mayıs 2016, cilt.2, ss.749-764, (Tam Metin Bildiri)
2015
2015Sudak Balığı (Stizostedion lucioperca Linnaeus, 1758)’ nın Kas Dokularındaki Yağ Asidi ve Aminoasit Miktarlarının Mevsimsel Değişimi
ÇAĞLAK E., KARSLI B.
Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.75, (Tam Metin Bildiri)
2015
2015Fish Sauce "Garum" from Antiquity to Today
ÇAĞLAK E.
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.50, (Tam Metin Bildiri)
2015
2015Arıtım (Depurasyon) İşlemi Uygulanmış Kidonya (Venus verrucosa)’nın İnsan Sağlığı ve Besinsel Açıdan İncelenmesi
ÇAĞLAK E., KARSLI B.
Ulusal Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2015, ss.88, (Özet Bildiri)
2015
2015Kidonya (Venus verrucosa Linnaeus, 1758)'nın Yağ Asidi İçeriğine Depurasyon Süresinin Etkisi
KARSLI B., ÇAĞLAK E., KORAL S.
18. Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.144, (Özet Bildiri)
2015
2015Seasonal Mineral Content Variation in terms of human consumption limit values in Warty Crab (Eriphia verrucosa, Forsskal 1775) samples from the Black Sea Rize Coast
ÇAĞLAK E., KARSLI B., SÜLEYMAN B., DİŞBUDAK G.
International Multidisciplinary Congress of Eurasia, Üsküp, Makedonya, 1 - 05 Eylül 2015, ss.758-760, (Özet Bildiri)
2015
2015Farklı Sıcaklıklarda (60, 70, 80 °C) Sous-Vide İşlemi Uygulanmış Sudak (Sander lucioperca, Linnaeus, 1758) Balığının Kalite Değişimleri ve Raf Ömrünün Tespiti
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA E.
18. Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.119, (Özet Bildiri)
2015
2015The Effect of Depuration on Heavy Metals in Carpet Shell (Ruditapes decussatus, Linnaesus, 1758)
ÇAĞLAK E., KORAL S., KARSLI B.
International Conference on Marine Science & Aquaculture, Kota Kinabalu, Malezya, 17 - 19 Mart 2015, ss.81, (Özet Bildiri)
2015
2015The Effect of Depuration on Amino Acid Composition in Carpet Shell (Ruditapes decussatus, Linnaesus, 1758)
KARSLI B., ÇAĞLAK E., KORAL S.
International Conference on Marine Science & Aquaculture, Kota Kinabalu, Malezya, 17 - 19 Mart 2015, ss.82, (Özet Bildiri)
2015
2015The Effect of Depuration on Fatty Acids Composition in Carpet Shell (Ruditapes decussatus, Linnaesus, 1758)
KORAL S., KARSLI B., ÇAĞLAK E.
International Conference on Marine Science & Aquaculture, Kota Kinabalu, Malezya, 17 - 19 Mart 2015, ss.80, (Özet Bildiri)
2014
2014Farklı Yöntemler ile Elde Edilen Dereotu Ekstraklarının Buz Dolabı Şartlarında (+2±1 °C) Muhafaza Edilen Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Kroketlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
ÇAĞLAK E., KARSLI B., AKARSU H., TURAN L., BİLGİNOĞLU İ., ÇETİN C.
Doğu Anadolu Bölgesi 5. Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014, ss.256-257, (Özet Bildiri)
2014
2014Seasonal Variation of Nutrient Composition of Chub (Squalius sp.) at Ciftekavak Stream in Rize, Turkey
ÇAĞLAK E., KARSLI B., Karslı V., Akarsu H., Turan L.
1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology, Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.71, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Seasonal Variation of Nutrient Composition of Chub (Squalius sp.) at Ciftekavak Stream in Rize, Turkey
ÇAĞLAK E., KARSLI B., KARSLI V., AKARSU H., TURAN L.
1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology, Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.71, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Determination of Seasonal Distribution of Biochemical Composition of Barbus sp. Species distrubuted in Çiftekavak Stream, Rize, Turkey
KARSLI B., ÇAĞLAK E., KARSLI V., TURAN L., AKARSU H.
1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology, Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.72, (Tam Metin Bildiri)
2013
2013Marinasyon İşlemi Uygulanmış Akivades (Ruditapes decussatus, Linnaeus, 1758)’in Kalite Değişimlerinin Tespiti
KARSLI B., ÇAĞLAK E.
17. Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.186-187, (Özet Bildiri)
2013
2013Farkı İşlem Uygulanmış Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792)'ın Buzdolabı Koşullarında Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
ÇAĞLAK E., KARSLI B., YAĞIZ S.
3. Ulusal Alabalık Sempozyumu, Kastamonu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2013, ss.47, (Özet Bildiri)
2012
2012Effects of Depuration Periods on the Mineral Substances in Black Mussels (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819)
ÇAĞLAK E., KARSLI B., KORAL S., MÜEZZİNOĞLU N.
The First International Biology Congress in Kyrgzstan, Bishkek, Kırgızistan, 24 - 26 Eylül 2012, ss.75, (Özet Bildiri)
2011
2011Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA E., KORAL S., ÇAĞLAK S.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Makale olarak yayınlandı), Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011
2011
2011Dumanlanmış Vatoz Balığının Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma
ÇAĞLAK E., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA E., KARSLI B., KORAL S., ÇAĞLAK S.
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.121, (Özet Bildiri)
2011
2011Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı İle Tuzlanmış Havuz Balığının (Carasius carasius) Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma
ÇAĞLAK E., KARSLI B., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA E., KORAL S., ÇAĞLAK S.
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.122, (Özet Bildiri)
2006
2006DETERMINATION OF SHELF LIFE IN FRIED AND BOILED WHOLE FROG MEAT STORED IN REFRIGERATOR
ÇAKLI Ş., KIŞLA D., CADUN A., DİNÇER T., ÇAĞLAK E.
2nd TAFT Conference (36th WEFTA meeting), Quebec, Kanada, 29 Ekim - 01 Kasım 2006, ss.131, (Tam Metin Bildiri)
2005
2005Deniz Alglerinin İnsan Beslenmesinde Kullanılması
KABA N., ÇAĞLAK E.
13. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005, ss.99, (Tam Metin Bildiri)
2004
2004Compositional characteristics of Clam (Ruditapes decussatus, L.) and Warty venus (Venus Verrucosa, L.)
ÇAKLI Ş., CADUN A., DİNÇER T., ÇAĞLAK E., TAŞKAYA L.
34th WEFTA Meeting, Lübeck, Almanya, 12 - 15 Eylül 2004, ss.95-98, (Özet Bildiri)
2001
2001Deniz Alglerinin İnsan Beslenmesinde Kullanılması
ÇAĞLAK E., Erdem M. E., KAYA Y.
1. Alg Teknolojisi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.46, (Tam Metin Bildiri)
2001
2001Kırmızı Deniz Alglerinden Agarın Elde Edilişi ve Kullanım Alanları
Erdem M. E., ÇAĞLAK E., Kaya Y.
1. Alg Teknolojisi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.44, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2022
2022Denizden Sofraya Hamsi (Geleneksel ve İnovatif 53 Tarif)
Çağlak E., Delihasan Sonay F., Karslı B., Öğretmen Ö. Y., Kara A., Kobya O.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ankara, 2022
2022
2022An Overview Of The Glucosamine Molecule, A Biopolymer Originated Aquaculture
Kara A., Çağlak E.
New Trends in Technical, Natural Sciences, Engineering and Health Sciences, Qurban QUASIMOV,Mirvari AGAYEVA, Editör, Repro Bir Mat Kağ. Rek. Tas. Tic. Ltd. Şti, İzmir, ss.33-47, 2022
2013
2013Su Ürünleri Terimleri Sözlüğü
DOĞAN B., ÇAĞLAK E.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Basımevi Ve Matbaa Müdürlüğü, Rize, 2013
Desteklenen Projeler
2024 - 2026
2024 - 2026
Blue Gates - Empowering Blue and Smart Transformation of the Blacksea Basin
AB Destekli Diğer Projeler
Dalgıç G. (Yürütücü), Kayış Ş., Çağlak E., Karslı B., Kumru S., Kurtoğlu I. Z.
2024 - 2026
2024 - 2026Partikül İlaveli Biyobozunur Polimerler Kullanılarak Nanokompozit Ambalaj Elde Edilerek Su Ürünleri Sektöründe Kullanımının Araştırılması
TÜBİTAK Projesi
Çağlak E., Tufan B.(Yürütücü)
2024 - 2025
2024 - 2025Çevre Dostu Yeni Nesil Ultrason Destekli Ekstraksiyon Yöntemi Kullanılarak, Cystoseira Crinita Makroalginden Sodyum Alginat Üretiminin Yanıt Yüzey Metodolojisi Ile Optimizasyonu
TÜBİTAK Projesi
Çağlak E. (Yürütücü), Öğretmen Ö. Y., Karslı B., Bayraktar Ş.
2023 - 2024
2023 - 2024Biyobeton Uygulamalarında Kullanılmak Üzere Deniz Suyundan Bakteri İzolasyonu, Tanımlanması ve Aktif İzolatların Beton Üzerindeki Fiziksel Etkilerinin İncelenmesi
TÜBİTAK Projesi
Uzun Yaylacı E. (Yürütücü), Yaylacı M., Çağlak E., Öztürk Ş., Kara A.
2023 - 2024
2023 - 2024Bitkisel Katkı Maddeleri İle Zenginleştirilmiş Nanoemülsiyon Kaplamanın Dondurulmuş Alabalık Filetolarında Protein Oksidasyonu Üzerine Etkisinin Multibiyomarkırlarla İzlenmesi
TÜBİTAK Projesi
Çağlak E. (Yürütücü), Karslı B., Kara A.
2020 - 2022
2020 - 2022Hamsi Balığı İçin Farklı Gastronomik Tariflerin Hazırlanması ve Bazı Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü), DELİHASAN SONAY F., ER A., Kobya O., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., et al.
2020 - 2021
2020 - 2021Hurma, Karayemiş ve Likapa (Mavi Yemiş) Bitki Ekstraktları Kullanılarak Hazırlanan Yenilebilir Filmlerle Kaplanmış Bazı Su Ürünlerindeki Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Değişimlerin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü), KOBYA O., KARA B., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., GÜRDAL A. A.
2018 - 2019
2018 - 2019Alabalık Fileto Atıkları Vatoz ve İskorpit Balığından Sucuk Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖĞRETMEN Ö. Y. (Yürütücü), KARSLI B., ÇAĞLAK E., KARA B.
2018 - 2019
2018 - 2019Yöresel Ürünlerin Portakal Mandalina ve Çay Tohumu Antimikrobiyal ve Antioksidan Yönünden İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü), ÖĞRETMEN Ö. Y., BALTA F., KARSLI B., ER A., Gürdal A. A., et al.
2015 - 2016
2015 - 2016Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyelerinin İngilizce Altyapılarının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü), DALGIÇ G., URSAVAŞ Ö. F.
2012 - 2016
2012 - 2016Sous-Vide Teknolojisi Uygulanmış Sudak Balığının Soğuk Muhafaza (+4 oC) Şartlarında Fizikokimyasal, Biyokimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Değerlerinin Tespit Edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü)
2013 - 2015
2013 - 2015RTEÜ Öğretim Üyelerinin İngilizce'ye Dayalı Araştırma Altyapılarının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü)
2011 - 2014
2011 - 2014Ülkemizde Ekonomik Değeri Olan Çift Kabuklu Yumuşakçalardan Akivades (Tapes decussatus) ve Kidonya (Venus verrucosa) Türlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal İçeriğine Arıtım Süresinin Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü), KIRIŞ E., KARSLI B., KORAL S.
2012 - 2013
2012 - 2013Akivades (Ruditapes Decussatus, Linnaesus, 1758)'te Farklı İşleme Tekniklerinin Kalite Kriterlerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü), KARSLI B.
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorTURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
Editör
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorJOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
Editör
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Şubat 2023
Şubat 2023Marine and Life Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ocak 2023
Ocak 2023MARINE SCIENCE AND TECHNOLOGY BULLETIN
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ocak 2023
Ocak 2023AQUACULTURE REPORTS
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2022
Kasım 2022JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2022
Kasım 2022FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2022
Eylül 2022Menba Su Ürünleri Fakültesi dergisi (Online)
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022CHEMOSPHERE CHEMISTRY, BIOLOGY AND TOXICOLOGY AS RELATED TO ENVIRONMENTAL PROBLEMS
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2022
Mart 2022HELIYON
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2022
Şubat 2022Ege Journal Of Fisheries and Aquatic Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Aralık 2021
Aralık 2021JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Kasım 2021
Kasım 2021JOURNAL OF OCEANOLOGY AND LIMNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2021
Kasım 2021FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2021
Eylül 2021MARINE SCIENCE AND TECHNOLOGY BULLETIN
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ağustos 2021
Ağustos 2021FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2021
Temmuz 2021JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2021
Nisan 2021AQUACULTURE REPORTS
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2021
Nisan 2021TURKISH JOURNAL OF MARITIME AND MARINE SCIENCES
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Mart 2021
Mart 2021Ege Journal Of Fisheries and Aquatic Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Şubat 2021
Şubat 2021AQUACULTURE REPORTS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2021
Ocak 2021Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Aralık 2020
Aralık 2020Acta Aquatica Turcica
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Aralık 2020
Aralık 2020International Journal of Pure and Applied Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Aralık 2020
Aralık 2020Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Kasım 2020
Kasım 2020Acta Aquatica Turcica
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Kasım 2020
Kasım 2020Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ekim 2020
Ekim 2020JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2020
Ağustos 2020Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ağustos 2020
Ağustos 2020ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2020
Temmuz 2020Marine Science and Technology Bulletin
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Temmuz 2020
Temmuz 2020Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Temmuz 2020
Temmuz 2020JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2020
Haziran 2020JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Haziran 2020
Haziran 2020Marine Science and Technology Bulletin
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ekim 2019
Ekim 2019Acta Aquatica Turcica
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Eylül 2019
Eylül 2019Acta Aquatica Turcica
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ağustos 2019
Ağustos 2019Food and Health
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Mart 2019
Mart 2019ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Eylül 2018
Eylül 2018Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ağustos 2018
Ağustos 2018Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Mayıs 2018
Mayıs 2018International Journal of Pure and Applied Sciences
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Aralık 2017
Aralık 2017Journal of Anatolian Environmental & Animal Sciences
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2017
Ekim 2017Food Science & Nutrition
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2017
Eylül 2017Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi
Hakemli Bilimsel Dergi
Ağustos 2017
Ağustos 2017Food Chemistry
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2017
Mayıs 2017Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2017
Mart 2017Journal of Food Composition and Analysis
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2016
Aralık 2016Alınteri Zirai Bilimleri
Hakemli Bilimsel Dergi
Şubat 2013
Şubat 2013Yunus Araştırma Bülteni
Hakemli Bilimsel Dergi
Nisan 2012
Nisan 2012Tekno Girişim Sermayesi Desteği
Diğer Dergiler
Nisan 2012
Nisan 2012Yunus Araştırma Bülteni
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2011
Ekim 2011Yunus Araştırma Bülteni
Hakemli Bilimsel Dergi
Bilimsel Projelerde Hakemlikler
Kasım 2022
Kasım 2022TÜBİTAK Projesi
2237 - Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ekim 2022
Ekim 2022TÜBİTAK Projesi
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye
Ekim 2022
Ekim 2022TÜBİTAK Projesi
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye
Ekim 2022
Ekim 2022TÜBİTAK Projesi
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Aksaray Üniversitesi, Türkiye
Ekim 2022
Ekim 2022TÜBİTAK Projesi
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Aksaray Üniversitesi, Türkiye
Ekim 2022
Ekim 2022TÜBİTAK Projesi
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Aksaray Üniversitesi, Türkiye
Aralık 2021
Aralık 2021Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Türkiye
Haziran 2021
Haziran 2021Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Sinop Üniversitesi, Türkiye
Kasım 2020
Kasım 2020Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Ordu Üniversitesi, Türkiye
Ağustos 2020
Ağustos 2020Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Ordu Üniversitesi, Türkiye
Ağustos 2019
Ağustos 2019Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Nisan 2019
Nisan 2019Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ödüller
Ekim 2015
Ekim 2015En İyi 15 Sözlü Bildiri
Ulusal Su ve Sağlık Kongresi
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
09 Eylül 2022 - 11 Eylül 2022
09 Eylül 2022 - 11 Eylül 2022III. International Enzyme and Bioprocess Days / EBDays 2022
Katılımcı
Tokat-Türkiye
20 Temmuz 2022 - 23 Temmuz 2022
20 Temmuz 2022 - 23 Temmuz 20223rd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences
Katılımcı
Konya-Türkiye
12 Mart 2022 - 13 Mart 2022
12 Mart 2022 - 13 Mart 20222th International Aegean Scientific Research Symposium IASRS
Katılımcı
İzmir-Türkiye
10 Mart 2022 - 13 Mart 2022
10 Mart 2022 - 13 Mart 20222nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences
Katılımcı
Konya-Türkiye
10 Mart 2022 - 13 Mart 2022
10 Mart 2022 - 13 Mart 20222nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences
Katılımcı
Konya-Türkiye
25 Aralık 2021 - 26 Aralık 2021
25 Aralık 2021 - 26 Aralık 2021Uluslararası Ege Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu (UEBAS`21)
Katılımcı
Trabzon-Türkiye
15 Aralık 2021 - 17 Aralık 2021
15 Aralık 2021 - 17 Aralık 20213 rd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2021)
Katılımcı
Ankara-Türkiye
15 Kasım 2021 - 16 Kasım 2021
15 Kasım 2021 - 16 Kasım 202121. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Erzurum-Türkiye
15 Kasım 2021 - 16 Kasım 2021
15 Kasım 2021 - 16 Kasım 202121. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Erzurum-Türkiye
15 Kasım 2021 - 16 Kasım 2021
15 Kasım 2021 - 16 Kasım 202121. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Erzurum-Türkiye
07 Eylül 2021 - 08 Eylül 2021
07 Eylül 2021 - 08 Eylül 2021International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
Katılımcı
İzmir-Türkiye
07 Eylül 2021 - 08 Eylül 2021
07 Eylül 2021 - 08 Eylül 2021International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
Katılımcı
İzmir-Türkiye
18 Kasım 2020 - 20 Kasım 2020
18 Kasım 2020 - 20 Kasım 2020IX. International Vocational Schools Symposium
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
18 Kasım 2020 - 20 Kasım 2020
18 Kasım 2020 - 20 Kasım 20202nd International Symposium on Biodiversity Research
Katılımcı
Rize-Türkiye
26 Ağustos 2019 - 30 Ağustos 2019
26 Ağustos 2019 - 30 Ağustos 2019International Conferences on Science and Technology Life Science and Technology
Katılımcı
Prizren-Kosova
01 Ağustos 2019 - 01 Ağustos 2019
01 Ağustos 2019 - 01 Ağustos 2019ICONST 2019
Katılımcı
Prizren-Kosova
28 Haziran 2019 - 29 Haziran 2019
28 Haziran 2019 - 29 Haziran 20192. International Eurasian Conference On Biological and Chemical Sciences
Katılımcı
Ankara-Türkiye
21 Haziran 2019 - 23 Haziran 2019
21 Haziran 2019 - 23 Haziran 2019
HASAT Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi
Katılımcı
Ankara-Türkiye
21 Haziran 2019 - 23 Haziran 2019
21 Haziran 2019 - 23 Haziran 2019
HASAT Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi
Katılımcı
Ankara-Türkiye
21 Haziran 2019 - 23 Haziran 2019
21 Haziran 2019 - 23 Haziran 2019
HASAT Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi
Katılımcı
Ankara-Türkiye
11 Haziran 2019 - 13 Haziran 2019
11 Haziran 2019 - 13 Haziran 2019
8. International Vocational School Symposium
Katılımcı
Sinop-Türkiye
01 Haziran 2019 - 01 Haziran 2019
01 Haziran 2019 - 01 Haziran 2019HASAT 2019
Katılımcı
Ankara-Türkiye
16 Nisan 2019 - 18 Nisan 2019
16 Nisan 2019 - 18 Nisan 20193 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES
Katılımcı
Trabzon-Türkiye
01 Kasım 2018 - 01 Kasım 2018
01 Kasım 2018 - 01 Kasım 2018FABA 2018
Katılımcı
Ankara-Türkiye
01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017
01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017IVSS 2017
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016
01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016
7th International Women and Business Conference
Katılımcı
Prizren-Kosova
01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016
01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 20165th International Vocational School Symposium
Katılımcı
Prizren-Kosova
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015The 3. Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
Katılımcı
Sarajevo-Bosna-Hersek
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015Doğu Karadeniz Organik Tarım Rize 2015
Katılımcı
Rize-Türkiye
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015Su ve Sağlık 2015
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015
01 Eylül 2015 - 01 Eylül 201518. Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
İzmir-Türkiye
01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015
01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015IMCOFE 2015
Katılımcı
Skopje-Makedonya
01 Mart 2015 - 01 Mart 2015
01 Mart 2015 - 01 Mart 2015ICOMSA 2015
Katılımcı
Kota-Kinabalu-Malezya
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 187
h-indeksi (WOS): 8
Jüri Üyelikleri
Kasım-2022
Kasım 2022Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Ömer Kurnaz Tez Savunması - Karadeniz Teknik Üniversitesi
Aralık-2021
Aralık 2021Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Nurdan Turanllı Tez Savunması (Yedek Üye) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Temmuz-2021
Temmuz 2021Tez Savunma (Doktora)
Aydın Aytaç Gürdal Tez Savunması - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Haziran-2021
Haziran 2021Tez Savunma (Doktora)
Esen Alp Erbay Tez Savunması - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Şubat-2021
Şubat 2021Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Turgut Emre Cingöz Tez Savunması - Ege Üniversitesi
Ocak-2021
Ocak 2021Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Kağan Kamil Eroğlu Tez Savunması - Ege Üniversitesi
Aralık-2020
Aralık 2020Akademik Personel Sınavı
Araştırma Görevlisi Sınavı - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Ağustos-2020
Ağustos 2020Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Aralık-2019
Aralık 2019Tez Savunma (Doktora)
Hatice Hasanoğlu Yapıcı Tez Savunması (Yedek Üye) - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Ekim-2019
Ekim 2019Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Karadeniz Teknik Üniversitesi
Temmuz-2019
Temmuz 2019Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Haziran-2019
Haziran 2019Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Ordu Üniversites
Mart-2019
Mart 2019Doktora Yeterlik Sınavı
Aydın Aytaç Gürdal - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Mart-2019
Mart 2019Tez Savunma (Doktora)
Barış Karslı Tez Savunması - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Şubat-2019
Şubat 2019Tez Savunma (Doktora)
- Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Şubat-2019
Şubat 2019Doktora Yeterlik Sınavı
Esen Alp Erbay - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Ocak-2019
Ocak 2019Doktora Yeterlik Sınavı
- Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Haziran-2018
Haziran 2018Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Fatih Yavuz Tez Savunması - Sinop Üniversitesi
Haziran-2018
Haziran 2018Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Sevilay Baydede Tez Savunması - Sinop Üniversitesi
Ocak-2017
Ocak 2017Doktora Yeterlik Sınavı
Barış Karslı - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Aralık-2016
Aralık 2016Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Recep Tayyip Erdoğan University, Fisheries Faculty,
Aralık-2016
Aralık 2016Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Recep Tayyip Erdoğan University, Fisheries Faculty,
Temmuz-2015
Temmuz 2015Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Recep Tayyip Erdoğan Üniversitsi
Temmuz-2015
Temmuz 2015Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Sinop Üniversitesi
Aralık-2013
Aralık 2013Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Ağustos-2011
Ağustos 2011Akademik Personel Sınavı
- Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Temmuz-2011
Temmuz 2011